İlk Oynadığınız Bilgisayar Oyunu

Milarem
Elit Üye
" FIFA '99 "

Henüz daha 7 yaşındayken internet kafeye gidip, o zamanın parası 250 binlira şimdinin parası 25krş 'luk adisyon açtırmıştım ve 25krş'a 15-20dk hak tanınıyordu. Neyse, kendi halimde oynuyordum, 7 - 8 yaşında falanım tabi mahalle arası internet cafe olduğu için tanıyorlardı, velisiz oynayabiliyorduk. arkamdan bir tane abi izliyormuş beni hiç farkımda değildim. tabi, zamanı iyi değerlendirmek adına ekrana öyle bir kitlenmişim ki kimseyi görmüyor gözler. Nerede bir daha 250 bintl bulupta oynayacaksın.

Abi arkamdan bi dokundu, bağlantılı oynayalım mı güzel oynuyorsun felan diyince

bende;
- birazdan sürem bitecek oynayamayız ki

falan diyince;
-ben sana 250bintl 'lik(15dk) ısmarlarım

demişti ve oynamaya başlamıştık, abiyi acımasızca 3 maçta da yenmiştim ve 2 defa uzatmıştı süremi, çünkü her yendiğimde yediremeyip bir daha istiyordu ve süremi uzatıyordu, o yüzden yenmek şarttı benim için :)

hey gidi günler...

nurallahordu
Forum Kalfası
" FIFA '99 "

Henüz daha 7 yaşındayken internet kafeye gidip, o zamanın parası 250 binlira şimdinin parası 25krş 'luk adisyon açtırmıştım ve 25krş'a 15-20dk hak tanınıyordu. Neyse, kendi halimde oynuyordum, 7 - 8 yaşında falanım tabi mahalle arası internet cafe olduğu için tanıyorlardı, velisiz oynayabiliyorduk. arkamdan bir tane abi izliyormuş beni hiç farkımda değildim. tabi, zamanı iyi değerlendirmek adına ekrana öyle bir kitlenmişim ki kimseyi görmüyor gözler. Nerede bir daha 250 bintl bulupta oynayacaksın.

Abi arkamdan bi dokundu, bağlantılı oynayalım mı güzel oynuyorsun felan diyince

bende;
- birazdan sürem bitecek oynayamayız ki

falan diyince;
-ben sana 250bintl 'lik(15dk) ısmarlarım

demişti ve oynamaya başlamıştık, abiyi acımasızca 3 maçta da yenmiştim ve 2 defa uzatmıştı süremi, çünkü her yendiğimde yediremeyip bir daha istiyordu ve süremi uzatıyordu, o yüzden yenmek şarttı benim için :)

hey gidi günler...
Abi iyi gaza gelmiş. Sonunda yenilseydin bari :)

CekoReis
Forum Kalfası
Zamanda yolculuk yapılan oyundu

Eski çağlarda başlamıştı keşke bulabilsem en son roma imparatorluğuna gelmiştim.

TSoprano
Cool Çırak
Oynadığım ilk oyun da son oyun da Metin2. Aynı sigara gibi keşke hiç başlamasaydım hala devam ediyor illet.

killnuker
Daimi Üye
f1 oyunu oynamıştım ilk olarak adı tabii ki hatırım da yok ama çok şaşırmıştım o yasin gençliği ile