İlk Yemekte Nelere Dikkat Etmeli

xmawix
Forum Ustası
Hoş biriyle ilk kez yemeğe çıkacaksak, ne yapılmalı ne yapılmamalı.

Edit: Bahsi geçen kişi ile uzun zamandır tanışıyoruz. Okul yıllarına dayanıyor.

Buyrun söz sizde :detective:

- Yönetici düzenlemesi: :
\Emix
Forum Ustası
filmlerdeki gibi ol kafi kibar ol sesini yükseltme saygılı ol yüzünde hep bir tebessüz olsun yemeğe kitlenme göz teması kurun arada bakış atın vs pek tecrübeli sayılmam bilgili tecrübeli arkadaşlar bilgilendirecektir eminimki

Kubicek85
Forum Kalfası
yemek dedinde aklıma geldi dersane zamanlarında hoşlandığım bir kız vardı deneme sınavı yapılıyordu baktım yanı boş gittim oturdum yanına sanırım kahvaltı yapmamış sınav bitene kadar karnı guruldamıştı kız şekilden şekile giriyordu yanımda o günden sonra beni nerde görse kaçtı :)

yapacağın ilk iş menüyü onu uzatmak olabilir yada ilk ona sormak ne yiyelim centilmenlik örneği

InFuLx
Daimi Üye
Bir kere sakın ağızını şapurdatma gegirme masada yayılma :D

İşin şakası bir yana maksat yemek yemek değil konuşmaktır. Yemeğe dalıpta sakın kızı unutma. Yemeğe sakın gecikme ve giderken yanında mutlaka çiçek götür.

I'm Schizophrenic
Forum Kalfası
kendin ol. kibar olmaya çalışma. misal elle yenilcek bi yemek yiyosan elle ye. ama bunu kaba olmak için değil doğanda olduğun için yap. gerisi önemsiz...

Altunhan
Forum Ustası
Yemekten çok ona odaklan.. :) çorba içmeni tavsiye etmem , heycandan dökebilirsin ve hoş olmaz, saçma konulara girme hep güzel şeylerden bahset kıyamet kopuyor olsa bile gözlerine direk bak sakın kaçırma yaşadığın zamanın onunla güzel olduğunu hissettir emin ol çıkışta daha güzel hissedeceksindir..:)

jandon
Cool Üye
çiçekle gitmeni tavsiye ederim. özellikle tek bir kırmızı gül. eğer eğlenceli içi içine sığmayan deli dolu bir kızsa kır çiçekleri olabilir beyaz papatyalardan bir buket gibi. şık giyinen bir kızsa papatya o ortama uyum sağlamaz.

yemekte kıza iltifat etmek için ekstra çaba harcama. kesinlikle farkederler. kurt gibi aç olsanda küçük lokmalarla ye ve yanında içecek olarak ne varsa yudum yudum al. ne yenileceğini kız belirlesin. kesinlikle o yemeği seçerken garsonla konuşma kızın gözlerine bak ondan gelecek şeye göre yemeğin belirleneceği sinyallerini ver. daha önce gitmişsen şunu tavsiye ederim diyebilirsin. ama kız istememesine rağmen masaya söyletip zorla tattırma.

göz temasına gir. herzamanki sohbetleriniz gibi olsun konuşmanız ama kızı konuşturmaya özen göster. hep sen konuşma. özellikle bildiğin ilgi alanlarından bahsettir. çalışıyorsa iş hayatını anlatsın. uzun sessizlikler olmamasına özen göster. kahkahalarla gülme. gülerken kızı yicek gibi bakma. masası geniş olan bir yere gitme. (en olarak) göz teması kurarken ve sohbet ederken aranıza soğukluk girmemesini sağlar. dürüst ol. şarap denenecekse açıkçası pek anlamam ama denim de. kendi başına karar verme kızda denesin.

pek bir şey yok aslında. çok telaş yaparsan bazı kızlar ben kiminle çıktım böyle diyebilir. ama bazılarıda benim karşımda eli ayağına dolanıyor gibi düşünüp mutlu olabilir. kızı devamlı kontrol et. saçıyla çok oynuyorsa bil ki bir şeyler ters gidiyordur.

xmawix
Forum Ustası
Teşekkürler. İçki olayı zaten yok. İftar yemeği adı altında ( Allahım sen affet ) bir yemek olacak :)
Çiçek işi zor. Hele bir kırmızı gül epeyzor gibi geliyor en azıından bana.

İşin şu tarafı var. Bugün onun doğum günü :s

Gül'ce
Forum Ustası
uzun zamandır seni tanıyorsa tavsiyeye gerek yok :)
Olduğun gibi ol tavsiyelere uyacam diye saçma hareketlere girme yapmacık görünebilirsin :)
dişlerinde maydanoz olmamasına dikkat et yeter.Bir de çiçek papatya olabilir .

batucan05bb
Forum Kalfası
Birazdan sana evrenin en büyük sırrını vericem moruk iyi dinle.

Mümkünse öğle saatlerinde gidin yemek yiyeceğiz mekana.

Hem ortam kalabalık olur hemde günün en sıcak anına denk gelir.(İkiside birazda işe yarıyacak)

Tabi mekana gitmeden önce yürüyerek yarım saat 45 dk sıcakta gezdirmeyi unutma.

Şimdi elimizde ne var bi bakalım;bir adet açlık bastırmış ve susuzluktan kavrulmuş dişi.

Eğer topuklu ayakkabı giymiş ise buna bonus olarak birde ayak ağrısı eklenebilir.

Taaaam kıvamında.

Şimdi ceylanı ürkütmeden mekan'a sokucaksın.

Garson gelicek ona söz hakkı vermeden çorba söyleyip,

Ana yemeği çorbadan sonra şeederiz diyip garsonu kışkışla.

Çorbalar sıcacık gelir,zaten yarım saat dışarıda gezmiş bünyeye bunu içince hararet basar.

Garsona ana yemek söylemek üzere el edilir.

İşte burda gizli silahımız devreye giriyor :

KARPUZZZZ!!!!

Yemekler söylenilirken araya birde karpuz iliştirilir.soğuk olması ve erken getrilmesi garsona tembihlenir.

Karpuz geldikten sonra kavrulmuş dişi bünye direk yumulur.

Yer,yer,yer ve tekrar yer.

Bu arada seni unutmuştur.

Bir zaman sonra gelirsin akıllara,

Ağzından akan karpuz suyu çenesinden ŞIIIP ŞIIIP damlayan kişi sana seslenir:

-Sen de yesene çok güzel soğuk soğuk!

Birde bu esnada gülümsemektedir.Ama ne yaptığı yeni yeni idrak etmektedir bu zât.

Sonra utanır ve pençelerini çeker karpuzun üzerinden.

Bundan sonra ne yaparsan yap !

Çünkü s.çsan bile kendi rezilliğini düşünmektedir kişi.

Önemli not:

Karpuzun büyüsüne önce sen kapılma!

ReaLList!
Forum Kalfası
Planlama kendin ol.Herşeye dikkat edip farklı görünmeye çalışma.Doğal olmak her zaman olmasa da çoğu zaman iyidir.

özgür's
Forum Ustası
Al İşkembeciye götür.

Eğer trakyada oturuyorsan

kokoreç yemeye götür ;)

Neffis olur kokoreçleri.

Kesinlikle bir daha yemeğe çıkalım diye bu sefer kendisi teklif edecek :)

özgür's
Forum Ustası
Zaten bu teklif ondan gelmişti. Bir daha teklif edecek diye beklersem pek bir şansım olmayabilir :)
O zaman güyüm kuşamına dikkat et.

Doğum günü olması vesilesiyle güzel ve bir o kadar da narin bir hediye al.

Yok orama dikkat edeyim, yok burama dikkat edeyim diye düşünme.

O gece sadece O'na odaklan yeter ;)

pcmavi
Forum Kalfası
:) :) yorumları okudumda wardom işte süper :D

uzun süredir tanıyorsan kimsenin tavsiyesine uyma bence çünkü değişikliği farkeder. her zaman nasıl davranıyosan yine öyle ol sadece göz teması cok önemli ama öyle boş boş değil , onun için ne hissediyorsan o sekilde bak . kendisi anlayacaktır zaten.