çiçekle gitmeni tavsiye ederim. özellikle tek bir kırmızı gül. eğer eğlenceli içi içine sığmayan deli dolu bir kızsa kır çiçekleri olabilir beyaz papatyalardan bir buket gibi. şık giyinen bir kızsa papatya o ortama uyum sağlamaz.
yemekte kıza iltifat etmek için ekstra çaba harcama. kesinlikle farkederler. kurt gibi aç olsanda küçük lokmalarla ye ve yanında içecek olarak ne varsa yudum yudum al. ne yenileceğini kız belirlesin. kesinlikle o yemeği seçerken garsonla konuşma kızın gözlerine bak ondan gelecek şeye göre yemeğin belirleneceği sinyallerini ver. daha önce gitmişsen şunu tavsiye ederim diyebilirsin. ama kız istememesine rağmen masaya söyletip zorla tattırma.
göz temasına gir. herzamanki sohbetleriniz gibi olsun konuşmanız ama kızı konuşturmaya özen göster. hep sen konuşma. özellikle bildiğin ilgi alanlarından bahsettir. çalışıyorsa iş hayatını anlatsın. uzun sessizlikler olmamasına özen göster. kahkahalarla gülme. gülerken kızı yicek gibi bakma. masası geniş olan bir yere gitme. (en olarak) göz teması kurarken ve sohbet ederken aranıza soğukluk girmemesini sağlar. dürüst ol. şarap denenecekse açıkçası pek anlamam ama denim de. kendi başına karar verme kızda denesin.
pek bir şey yok aslında. çok telaş yaparsan bazı kızlar ben kiminle çıktım böyle diyebilir. ama bazılarıda benim karşımda eli ayağına dolanıyor gibi düşünüp mutlu olabilir. kızı devamlı kontrol et. saçıyla çok oynuyorsa bil ki bir şeyler ters gidiyordur.