İmamlardan Evrime evet mektubu

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
insanların beynini din değil yobazlık ve fesatlık köreltir.

dini kontrol edenlerin zihniyetlerini göz önünde bulundurursanız,

arkadaşın dine, dindarlara değil ama din simsarlarına,

cemaat dehlizlerinde ilim!!! öğrendiğini sananlara laf giydirdiğini kolayca anlayabilirsiniz.

Wing Chun
Forum Kalfası
Eger din insanlarin beynini koreltseydi;

Nicholas Copernicus (1473-1543)
Sir Francis Bacon (1561-1627)
Johannes Kepler (1571-1630)
Galileo Galilei (1564-1642)
Rene Descartes (1596-1650)
Isaac Newton (1642-1727)
Robert Boyle (1791-1867)
Michael Faraday (1791-1867)
Gregor Mendel (1822-1884)
William Thomson Kelvin (1824-1907)
Max Planck (1858-1947)
Albert Einstein (1879-1955)
Al-Farabi
Hulusi Behçet

bu insanlar dunyaya yon verecek buluslar yapabilirleymiy di ?

(liste cok uzun hepsini yazsak uzun surer)
einstein ateisti copy paste yapmadan arastırsaydın galile de papazlar tarafından yargılandıktan sonra dini bıraktı.Birde aralarında nedense müslüman yok :D olsa bile kesin ölüm emri olduğu için hangi müslüman ben dinsizim diyebilirdiki o zamanda

3qU!Noc
Forum Ustası
einstein ateisti copy paste yapmadan arastırsaydın galile de papazlar tarafından yargılandıktan sonra dini bıraktı.Birde aralarında nedense müslüman yok :D olsa bile kesin ölüm emri olduğu için hangi müslüman ben dinsizim diyebilirdiki o zamanda
kaynagini goster sileyim !

ben burda muslumanliktan degil dinden bahsediyorum

Madem cok biliyorsunuz burada yazilanlari guzelce okuyun sonra gelin PM den anlatin derdinizi

Kaynagim yukardadir !

Science without religion is lame, religion without science is blind.

Albert Einstein, "Science, Philosophy and Religion: a Symposium", 1941
US (German-born) physicist (1879 - 1955)

cevirisi

Din olmadan bilim topal, bilim olmadan din kördür.

- Yönetici düzenlemesi: :
∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
Eger din insanlarin beynini koreltseydi;

Nicholas Copernicus (1473-1543)
Sir Francis Bacon (1561-1627)
Johannes Kepler (1571-1630)
Galileo Galilei (1564-1642)
Rene Descartes (1596-1650)
Isaac Newton (1642-1727)
Robert Boyle (1791-1867)
Michael Faraday (1791-1867)
Gregor Mendel (1822-1884)
William Thomson Kelvin (1824-1907)
Max Planck (1858-1947)
Albert Einstein (1879-1955)
Al-Farabi
Hulusi Behçet

bu insanlar dunyaya yon verecek buluslar yapabilirleymiy di ?

(liste cok uzun hepsini yazsak uzun surer)
Hepsinin toprağı bol olsun da,beyinleri körelten şeyin din olduğunu yazdıklarımdan nasıl çıkarttın anlamadım ?:)
Saolsun gila dede,duygularıma tercüman olmuş.

HAMUŞ
Misafir Üye
Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Papazlar yargılamışda dini bırakmış. Okulumu bırakıyor napıyor? Merakımdan soruyorum bir bilgim yok, Einstein'ın ben ateist im diye bir sözü falan var mı?

İslam toplumlarında özgürlük vardır. Ama gerçek islam toplumlarından bahsediyorum. Hangi islam topluluğunda ben dinsizim diyenlerin öldürüldüğünden bahsediyorsun? Söylede bizde öğrenelim.

"hangi müslüman ben dinsizim diyebilirdi" Dil ve Anlatım kitabı lazım mı?

3qU!Noc
Forum Ustası
Hepsinin toprağı bol olsun da,beyinleri körelten şeyin din olduğunu yazdıklarımdan nasıl çıkarttın anlamadım ?:)
Saolsun gila dede,duygularıma tercüman olmuş.
yav uyku sersemligine geldi ustad hizlica okudum boyle bir bana cikardim sonra soyle birsey yazayim dedim :)

uzduysem affola :D:D

o konuda senlede hem fikiriz :D:D:D

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Evrim ile dinin ne alakası var anlayabilmiş değilim.

Çok küntürlü :p iki arkadaşımız çıkıp, evrime inananın din dışı olduğu gibi meczupvari bir kelime kullanınca konu şirazesinden çıkmış bulunmaktadır :)

şu evrime inananların din dışı olduğunu iddia eden sözüm ona dindar vatandaşlar keşke çıkıp, iki tane de ayet, hadis vs koyabilselerdi.

hadi onu koyamıyorsun, cemaat toplantısında ne anlatılıyor, gel onu anlat bari :D

nasıl da kıyabiliyorsunuz caaaanım beyinlerinize de, cüppeli yobazlara teslim ediveriyorsunuz kendinizi, anlayabilen beri gelsin :)

Wing Chun
Forum Kalfası
kaynagini goster sileyim !

ben burda muslumanliktan degil dinden bahsediyorum

Madem cok biliyorsunuz burada yazilanlari guzelce okuyun sonra gelin PM den anlatin derdinizi

Kaynagim yukardadir !

Science without religion is lame, religion without science is blind.

Albert Einstein, "Science, Philosophy and Religion: a Symposium", 1941
US (German-born) physicist (1879 - 1955)
benim ıspatlama gibi bi derdim yok arkadas evrime inananları yoldan çıkmıs vb gibi kelimelerle sınıflandırıyosa bende bu sekilde sınıflandırabilirim.

einstein ın mektubunu okumadan bu tartısmaya giriyosan ben sana kaynağı göstersem nolur yine anlamıcan yine anlamıcan

demissinki İSLAM TOPLUMLARINDA ÖZGÜRLÜK VARDIR buna tek cevabım yandaki smiley :D:D

Siz niye bu kadar çok gocunuyosunuz onu anlamıyorum ben müslümanlığı elestirdim diyemi?Ben sizin gibi sınıflandırma hiç bi zaman yapmadığım için bu tepkilerinizden dolayı sizi elestirmiyorm.

Bu konudaki son mesajımdır hadi Allah rahatlık versin o zaman;)

3qU!Noc
Forum Ustası
Evrim ile dinin ne alakası var anlayabilmiş değilim.

Çok küntürlü :p iki arkadaşımız çıkıp, evrime inananın din dışı olduğu gibi meczupvari bir kelime kullanınca konu şirazesinden çıkmış bulunmaktadır :)

şu evrime inananların din dışı olduğunu iddia eden sözüm ona dindar vatandaşlar keşke çıkıp, iki tane de ayet, hadis vs koyabilselerdi.

hadi onu koyamıyorsun, cemaat toplantısında ne anlatılıyor, gel onu anlat bari :D

nasıl da kıyabiliyorsunuz caaaanım beyinlerinize de, cüppeli yobazlara teslim ediveriyorsunuz kendinizi, anlayabilen beri gelsin :)
Dide valla en cok duydugum hikaye sandalye hikayesi

oraya giden aradaslardan duyuyorum kendileride bilmiyorlar ne anlattiklarini sonra cok etkilendim diyorlar :D:D:D

boyle sandalye ic ice gecmis hersey oyle ic ice gecmismis filan :)

Suda var su dunyada herseyin bir sebebi var

Maymundan insana olan kismi, evrim ile Din arasindaki bagi kopariyor benim inancimda

hayvanlar kismina bisey diyemem :D:D:D