buna ek olarak ona ban buna ban olursa nerede kalır özgür forum gönderme yapan kişi küfür etmediği sürece ne sakıncası olabilir...imza serbesttir..genel forum kurallarına ve uygun olduğu ve siyasi olmadığı sürece her üye istediği imzayı kullanabilir..diğerine gönderme var diye banlanması saçma olur..abartı olur ve daha bir sürü şey olur..
Söylediklerine ek olarak ; Hatayı hatayla kapatmaya çalışmayın diyerek , söylediklerine katılıyorum kardeşimİmzalar Bana Göre Bi Nevi Tepkilerin,Düşüncelerin Özet Olarak İfade Edildiği Kısımdır.Kaldıramayanlar da Olacaktır Normaldir.
Eski Köye Yeni ADET getirmeyin.
Şaşırtıyorsun Beni cyber.
bende kırpık nerde diyordum ..
geLdinmi Sen Looo..
ben istemiyorum kardesim
varsa bir sorunun geLirsin.. tıpış tıpış..
kLavye deLikanLısı oLma bana..
İmzadaki gönderme ,amacına ulaşınca silinir...
bende kırpık nerde diyordum ..
geLdinmi Sen Looo..
ben istemiyorum kardesim
varsa bir sorunun geLirsin.. tıpış tıpış..
kLavye deLikanLısı oLma bana..
o imzanın kodları ankara'daki bilgisayarda kaldı, söyleyeyim de bir ara onu atsınlar bana geri iyi ki hatırlattın , sağol.Boşver cyber. Zaten imza kişiyi temsil eder Gönderme yapmak içinde imzayla uğraşamam valla.
Şikayeti olan iletip belirtsin. Ban isteği kurcalamasın diye düşünüyorum.
Bak carlito08'e. "Defin bizim işimiz." diyordu. Gönderme yapıyordu. Baktı ki son günlerde kendi kazdıkları kuyuya düşüyolar imzayı kaldırdı.
Evet cok sasirtiyor benide seni ve diger papa schlumpf´u muhatab almasi hayrete düsüruyor beniŞaşırtıyorsun Beni cyber.
Alkol Falan mı Aldın Nerden Geldi Bu Cesaret
Gönül İsterdi ki cyberla muhattap Olmak... Ama Napalım...Evet cok sasirtiyor benide seni ve diger papa schlumpf´u muhatab almasi hayrete düsüruyor beni
bu kadar tuaf bir yorum ilk defa okuyorum; adı gönderme olduğu sürece sertliği yavaşlığı önemli dğeildir.Direk söylenmediği sürece sorun yok.Siz beni anLamadınız Sanırım
gönderme yapıLan kişi, böyLe birşeyi istemiyorsa kabuL etmiyorsa, zaten ban istekte konu acar ..
kendi eger böyLe bir durumdan musdarip degiLse gönderme yapan kişiyi zaten ban istekte yayınLamaz ..
bazen göndermeLerin şiddeti,
Limiti aşıyor, ben ondan bahsediyorum..
aLan razı veren Razıysa onu biLemem