İmzaLarında BirbirLerine Gönderme YapanLar

İmzaLarında BirbirLerine Gönderme YapanLar...?

• Evet, bende hemfikirim banLansın bu kişiLer.

Votes: 16 34.8%
  • Hayır, be hemfikir degiLim banLanmasın oLsada oLur.

Votes: 21 45.7%
  • Ben AnLamaz...

Votes: 9 19.6%

• Toplam oy
    46
Durum
Yanıtlara kapalı.
*
Banned
Konu Basit;

İmzaLarında BirbirLerine Gönderme YapanLar,

Ban İstekte yayınLansın ve Cezası neyse Çeksin diyenLeri ve demeyenLeri bekLiyoruz.

Bu iş artık Çocuk Oyuncagına ÇevriLdi..!! :rolleyes:

Magenta
Forum Ustası
imza serbesttir..genel forum kurallarına ve uygun olduğu ve siyasi olmadığı sürece her üye istediği imzayı kullanabilir..diğerine gönderme var diye banlanması saçma olur..abartı olur ve daha bir sürü şey olur..;)

eseskartal
Forum Ustası
imza serbesttir..genel forum kurallarına ve uygun olduğu ve siyasi olmadığı sürece her üye istediği imzayı kullanabilir..diğerine gönderme var diye banlanması saçma olur..abartı olur ve daha bir sürü şey olur..;)
buna ek olarak ona ban buna ban olursa nerede kalır özgür forum gönderme yapan kişi küfür etmediği sürece ne sakıncası olabilir...

∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
İmzalar Bana Göre Bi Nevi Tepkilerin,Düşüncelerin Özet Olarak İfade Edildiği Kısımdır.Kaldıramayanlar da Olacaktır Normaldir.

Eski Köye Yeni ADET getirmeyin.:cool:

carlito08
En Agresif Üye
Konu başlığını gördüğümde ; ''bu konuyu cyberduck açmadıysa ben de i..'nin önde gideniyim. '' demiştim. Beni yanıltmadığın için teşekkürler.

İmza serbesttir, hakaret içermediği sürece de isteyen, istediğine gönderme yapar. Göndermeleri hazmedemeyen de Tayyip ağa'nın yanına staja gider.
O da aynen böyle ya hani, hiçbir eleştiriyi hazmedemez, hata üstüne hata yapar ; aynen öyle işte...
İmzalar Bana Göre Bi Nevi Tepkilerin,Düşüncelerin Özet Olarak İfade Edildiği Kısımdır.Kaldıramayanlar da Olacaktır Normaldir.

Eski Köye Yeni ADET getirmeyin.:cool:
Söylediklerine ek olarak ; Hatayı hatayla kapatmaya çalışmayın diyerek , söylediklerine katılıyorum kardeşim ;)

- Yönetici düzenlemesi: :
dockhanger
Forum Ustası
kedi sürtündühü sürece sevilir sürtünmeninde bi adabı var

benim yazılarıma imzaların a koyanlara burdan saholsunlar çünki yazılarımı komık buldukları için koymuslardır bunu herkeste biliyo zaten

Kontrol
Forum Ustası
İmzalarda neden benim ismim geçmiyor ?

Karşıdakini kırmazsan kimse kalkıpta imzasında sana gönderme yapmaz.

Ben 3 seneden beri üyeyim.

Daha 1 üye bile imzasında bana gönderme yapmadı, sitemde bulunmadı.

carlito08
En Agresif Üye

bende kırpık nerde diyordum :D..
geLdinmi Sen Looo..

ben istemiyorum kardesim :mad:
varsa bir sorunun geLirsin.. tıpış tıpış..
kLavye deLikanLısı oLma ;) bana..
İmzadaki gönderme ,amacına ulaşınca silinir...

Benimki amacına fazlasıyla ulaşmış , şimdi fark ettim :)
kaldıralım gayri :D

Klavye delikanlılığı bana göre değil. Bazı şeyleri hazmedemeyip, etrafa saldırmak da öyle. Yetki kullanıp, yetkinin getirdiği sorumlulukları hiçe saymak da tabii...
Bunlar bana göre değildirler.

Ama şu da bir gerçek ki, kalem kılıçtan keskindir.
Sen şu an ''gel gerçek dünyada, tabii yiyorsa'' göndermesi yapıyorsun anlaşılan. Nedeni de son 2 gündür yaşananlar olsa gerek.

Onlara bakarak, kalemin kılıçtan keskin olduğunu çoktan anlamış olman gerekirdi.
Anladığını kabul ederek, sana iyi akşamlar dilerim.
Bu akşam hava kapalı burada, yıldızları pek göremiyoruz ;)

Bu da bir gönderme olabilir , ban isteğe yazabilirsin eğer istesen...

Bu resim de gönderme olabilir ... Bakışaçına bağlı tabii...

edit: seviyesiz üslubundan dolayı şikayetçi olma hakkım var gerçi ama, benim soda kullanmama gerek kalmıyor , hazım sorunum yok çok şükür ;)

aYıŞıGıM
Forum Ustası
eee başka ne yasaklansın forumada bişi yazmayak olsun bitsin;)

demokrasi var dioz madem uygulayalım:D:D:p

kime ne ki benim imzamdan

hem gerektigi yerde s-modlar imza için uyarıo ya da düzeltiolar şimdi böle bişiye gerek varmıydı???

xmawix
Forum Ustası
Boşver cyber. Zaten imza kişiyi temsil eder :) Gönderme yapmak içinde imzayla uğraşamam valla.
Şikayeti olan iletip belirtsin. Ban isteği kurcalamasın diye düşünüyorum.

Bak carlito08'e. "Defin bizim işimiz." diyordu. Gönderme yapıyordu. Baktı ki son günlerde kendi kazdıkları kuyuya düşüyolar imzayı kaldırdı.:p

carlito08
En Agresif Üye
Boşver cyber. Zaten imza kişiyi temsil eder :) Gönderme yapmak içinde imzayla uğraşamam valla.
Şikayeti olan iletip belirtsin. Ban isteği kurcalamasın diye düşünüyorum.

Bak carlito08'e. "Defin bizim işimiz." diyordu. Gönderme yapıyordu. Baktı ki son günlerde kendi kazdıkları kuyuya düşüyolar imzayı kaldırdı.:p
o imzanın kodları ankara'daki bilgisayarda kaldı, söyleyeyim de bir ara onu atsınlar bana geri :) iyi ki hatırlattın , sağol.

Hiç kuyuya düşmedik ,şükür...
Hala defin bizim işimiz, bu nedenle tabutçu recep abi aç kalıyor ama , kusurumuza bakmasın artık:D

Mizah zor iştir. Gönderme, hele ki hakaretsiz olanı, daha da zor.
Sınırları zorlamak da bizim işimiz ;) Durmak yok , yola devam...

the_hazard
Forum Ustası
Siz beni anLamadınız Sanırım :)

gönderme yapıLan kişi, böyLe birşeyi istemiyorsa kabuL etmiyorsa, zaten ban istekte konu acar :)..

kendi eger böyLe bir durumdan musdarip degiLse gönderme yapan kişiyi zaten ban istekte yayınLamaz ;)..

bazen göndermeLerin şiddeti,

Limiti aşıyor, ben ondan bahsediyorum..

aLan razı veren Razıysa onu biLemem :D
bu kadar tuaf bir yorum ilk defa okuyorum; adı gönderme olduğu sürece sertliği yavaşlığı önemli dğeildir.Direk söylenmediği sürece sorun yok.

bir 2. yorum olarak da poll şıklarını evet hayırdiye yapabilirdin hayır şıkkında bile al işte zorla hayır diyorsun dercesine bir izlenim var...

Durum
Yanıtlara kapalı.