İmzaLarında BirbirLerine Gönderme YapanLar

İmzaLarında BirbirLerine Gönderme YapanLar...?

• Evet, bende hemfikirim banLansın bu kişiLer.

Votes: 16 34.8%
  • Hayır, be hemfikir degiLim banLanmasın oLsada oLur.

Votes: 21 45.7%
  • Ben AnLamaz...

Votes: 9 19.6%

• Toplam oy
    46
Durum
Yanıtlara kapalı.
_AdAnALI_
Forum Kalfası
Agzimiza bir bant elimizede bir kelepce gecirin tam olsun bari..

bence de en güzeli böyle olması zorla cuma namazlarınada götürsün meta bizi

carlito08
En Agresif Üye
Evet cok sasirtiyor benide :eek: seni ve diger papa schlumpf´u muhatab almasi hayrete düsüruyor beni :eek:
aslında bizim onu muhatap alıp da konuşmamız şaşılacak olan şeydir ya , neyse artık...

Avukatlar aracılığıyla konuşacağına, kendisi muhatap olsa aslında daha az rezil olurdu ya ,kendini daha fazla düşürmek istiyorsa da kendisi bilir .

Bana ''klavye delikanlılığı yapma '' diyen kişi neden acaba şimdi avukat kullanarak kendini müdafaa ettiriyor , inan ki anlamış değilim.
Kendi sözlerini,kendini müdafaa etmekte yetersiz görüyorsa, daha ne muhatap alayım ki ben onu?

Avukat lazımsa yardımcı olabilirim bu arada, bir sınıf dolusu avukat tanıyorum ;)

Edit: birisi çarlito der, birisi smurf'u düzgün yazamaz...
Acaba Anti yobaz Timi'ni değiştirip Wardom Türk Dil Timi mi açsaydık???

Agzimiza bir bant elimizede bir kelepce gecirin tam olsun bari..

bence de en güzeli böyle olması zorla cuma namazlarınada götürsün meta bizi
Helal olsun ;)

Özeti budur işte olayın...

- Yönetici düzenlemesi: :
∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
aslında bizim onu muhatap alıp da konuşmamız şaşılacak olan şeydir ya , neyse artık...

Avukatlar aracılığıyla konuşacağına, kendisi muhatap olsa aslında daha az rezil olurdu ya ,kendini daha fazla düşürmek istiyorsa da kendisi bilir .

Bana ''klavye delikanlılığı yapma '' diyen kişi neden acaba şimdi avukat kullanarak kendini müdafaa ettiriyor , inan ki anlamış değilim.
Kendi sözlerini,kendini müdafaa etmekte yetersiz görüyorsa, daha ne muhatap alayım ki ben onu?

Avukat lazımsa yardımcı olabilirim bu arada, bir sınıf dolusu avukat tanıyorum ;)

Helal olsun ;)

Özeti budur işte olayın...
Hava Yapma len tamam Hukuk'ta Okuyorsun.Anladık :p :D

Unzile
Forum Ustası
Ben arsızlığı ele alıp olur olmadık konuda acayip acayip mesajlar atan, afedersiniz eli bir tarafında gezen bazı kullanıcılara gönderme yapmadım direk laf söyledim, diğer bayan arkadaşlarda bunu kullandılar..

benide banlayın, seviye istiyorum, ahlak istiyorum saygı istiyorum diye benide banlayın :)

∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
Ben arsızlığı ele alıp olur olmadık konuda acayip acayip mesajlar atan, afedersiniz eli bir tarafında gezen bazı kullanıcılara gönderme yapmadım direk laf söyledim, diğer bayan arkadaşlarda bunu kullandılar..

benide banlayın, seviye istiyorum, ahlak istiyorum saygı istiyorum diye benide banlayın :)
Ahlak,Edep,Adap İstemek Suçsa,O Suça Ortak Oluyorum Benide Banlayın uleyn.:cool: :p

xmawix
Forum Ustası
Ahlak,Edep,Adap İstemek Suçsa,O Suça Ortak Oluyorum Benide Banlayın uleyn.:cool: :p
Ne yani forumdakilere edepsiz ahlaksız diyorsun ha :D
Ban isteğinin kabul olması dileğiyle :) Benim ki kabul görmemişti:cool:

Eğer imzalarda varsa bi yamuk metatron yakalar zaten. Er yada geç.

Dileğinin Kabul Edilmediğine Şaşmamalı.:cool:

Bi Söz Vardır Bilirmisin.Dua Kemik,Gök vs... :D

Sakın Yanlış Anlama ha :p
İnsan kendinden bilir bişi. O duayı bilmiyorum.

Konuya alakalı bişeylerde yaz baride geyik yapıyolar diye hep ayıp olmasın hem banlanmayalım.

Başlıkta geyik yaptık cyberduck özür dilerim ;)

Altunizade
Forum Ustası
monotone seviye yerlerde :)

Tebrik ederim sizi hakkaten, mahalle kahvehanesine çevirdiniz burayı..

İki tarafta, sırf davranış ve ifade şekillerinden dolayı suçludur.

Yok böyle bir tartışma...

SpeSific
Forum Ustası
bence böyle bir uygulama olmasın .

edit : kusura bakmayın dikkatimi birşey çekti , ahmeti severim ama eskiden ahmet paylaşımlarıyla aldıgı teşekkürlerle kalırdı . kişisel problemi yoktu forumda sevenide çoktu ne olduysa mod olduktan sonra oldu önceden ahmet birşey söyledigi zaman arkasında çok insan olurdu şimdi neden herkes cephe almış gibi anlamış degilim tamam söylemiş oldugu şey saçma bencede imza yüzünden kimse ban yemesin bende istemiyorum . Ama bakıyorumda mod olduktan sonra insanlar sevilmiyor :D

sakın yanlış anlamayın beni sadece bir düşünce aklıma geldi edit yapıp yazdım . saygılar.

trigger
Forum Ustası
Artık bu konunun peşini bırakmalısın...

Sen üsteledikçe daha geri gidiyorsun. Aldığın tepkiler ortada.

Genel kanıya ben de katılıyorum. Ekleyeceğim bir şey yok.

Durum
Yanıtlara kapalı.