Katılıyorum.imza serbesttir..genel forum kurallarına ve uygun olduğu ve siyasi olmadığı sürece her üye istediği imzayı kullanabilir..diğerine gönderme var diye banlanması saçma olur..abartı olur ve daha bir sürü şey olur..
:clap::clap::clap::clap::clap:Agzimiza bir bant elimizede bir kelepce gecirin tam olsun bari...
aslında bizim onu muhatap alıp da konuşmamız şaşılacak olan şeydir ya , neyse artık...Evet cok sasirtiyor benide seni ve diger papa schlumpf´u muhatab almasi hayrete düsüruyor beni
Helal olsunAgzimiza bir bant elimizede bir kelepce gecirin tam olsun bari..
bence de en güzeli böyle olması zorla cuma namazlarınada götürsün meta bizi
Hava Yapma len tamam Hukuk'ta Okuyorsun.Anladıkaslında bizim onu muhatap alıp da konuşmamız şaşılacak olan şeydir ya , neyse artık...
Avukatlar aracılığıyla konuşacağına, kendisi muhatap olsa aslında daha az rezil olurdu ya ,kendini daha fazla düşürmek istiyorsa da kendisi bilir .
Bana ''klavye delikanlılığı yapma '' diyen kişi neden acaba şimdi avukat kullanarak kendini müdafaa ettiriyor , inan ki anlamış değilim.
Kendi sözlerini,kendini müdafaa etmekte yetersiz görüyorsa, daha ne muhatap alayım ki ben onu?
Avukat lazımsa yardımcı olabilirim bu arada, bir sınıf dolusu avukat tanıyorum
Helal olsun
Özeti budur işte olayın...
Ahlak,Edep,Adap İstemek Suçsa,O Suça Ortak Oluyorum Benide Banlayın uleyn.Ben arsızlığı ele alıp olur olmadık konuda acayip acayip mesajlar atan, afedersiniz eli bir tarafında gezen bazı kullanıcılara gönderme yapmadım direk laf söyledim, diğer bayan arkadaşlarda bunu kullandılar..
benide banlayın, seviye istiyorum, ahlak istiyorum saygı istiyorum diye benide banlayın
Ne yani forumdakilere edepsiz ahlaksız diyorsun haAhlak,Edep,Adap İstemek Suçsa,O Suça Ortak Oluyorum Benide Banlayın uleyn.
İnsan kendinden bilir bişi. O duayı bilmiyorum.Dileğinin Kabul Edilmediğine Şaşmamalı.
Bi Söz Vardır Bilirmisin.Dua Kemik,Gök vs...
Sakın Yanlış Anlama ha
Dileğinin Kabul Edilmediğine Şaşmamalı.Ne yani forumdakilere edepsiz ahlaksız diyorsun ha
Ban isteğinin kabul olması dileğiyle Benim ki kabul görmemişti
Eğer imzalarda varsa bi yamuk metatron yakalar zaten. Er yada geç.
Teşekkür Ederim.monotone seviye yerlerde
Tebrik ederim sizi hakkaten, mahalle kahvehanesine çevirdiniz burayı..
İki tarafta, sırf davranış ve ifade şekillerinden dolayı suçludur.
Yok böyle bir tartışma...