İmzaLarında BirbirLerine Gönderme YapanLar

İmzaLarında BirbirLerine Gönderme YapanLar...?

• Evet, bende hemfikirim banLansın bu kişiLer.

Votes: 16 34.8%
  • Hayır, be hemfikir degiLim banLanmasın oLsada oLur.

Votes: 21 45.7%
  • Ben AnLamaz...

Votes: 9 19.6%

• Toplam oy
    46
Durum
Yanıtlara kapalı.
AlyaDua
Banned
Boylesine soguk ruzgarlarin estigi kin ve nefret dolu mesajlarin doldugu surekli ban tehditlerinin savruldugu bir wardom bana eski keyfi vermiyor sogutuyorsunuz insanlari bu ortamdan haberiniz olsun...
Devam edin kolay gelsin...

SpeSific
Forum Ustası
Bu Konunun pesini derken ?..
neyi kasteddigini anLayamadım :).
biraz daha acık ve yaLın oLabiLirsen Sevinirim ;).

Zira, ben burda geneL bir anket yayınLıyorum.
ÇogunLuk neye karar verirse odur..

şuan 16 kişi evet dediyse

11 kişide hayır diyor ;)

demek sadece ben degiL baska biriLeride var bu konudan musdarip oLan :)

şunuda düşün Ahmet bu konuya kaç kişi post attı bende dahil hayır dedim fakat oylama yapmadım 40 kişi post attı hayır dedi ama sanırım oylamaya girmemiş :D bende oylamaya girmedim :D saygılar kardeşim.

mengenli
Cool Üye
çok yürekli olan yüzüne söler imzadan laf atmak lafı ortaya atmaktır bence bu yüzden evet diyorum katılıyorum ..

TrancEnergy
Banned

gün oLur devran döner :) biriLeri senin hakkında istemedigin birşeyLer yazarsa imzasına o zaman bu konuyu çok ararsın :D
Arkadaşım; Ben Önderin Hakkında Önderi Rahatsız Edecek Bir Yazı Koyarsam İmzama, Önder Beni Şikayet Butonundan veya Herhangi Bir Yöneticiye Pm Atarak Şikayet Edebilir.

Bunun Arkasındanda Bana "Kullanıcıya Sataşma" Diye Bir Uyarı Gelir Ve İmzamı Editlerim... Moderatör oLdun Bıraktın Bunlardan Haberin Yokmu Senin ?

carlito08
En Agresif Üye
şuan 16 kişi evet dediyse

11 kişide hayır diyor ;)

demek sadece ben degiL baska biriLeride var bu konudan musdarip oLan :)
Etrafına bir bak:
Muzdarip olup da senin gibi yaygara koparan var mı?

Kişisel meselelerini düzgün yollarla çözemediğin için moderatörlüğünü kaybettin.
Artık eskisi gibi dokunulmaz değilsin.

Bir user olarak sınırlarını bil, biliyorsun ki artık karma mesajlarından da ban verilebiliyor.
Ondan sonra Çarliston biberini mi ,acı cin biberini mi yutarsın; hiç belli olmaz .
Ama neticede ağzın yanar, benden söylemesi...

uygarozdemir
Forum Ustası

Dostum, ne dedigini biLmiyorsun sanırım :) Sen.
Sen benim çaLısmak isteyenLer böLümünde, moderatör oLmak istiyorum diye bir konumu gördünmü ? soruyorum.
Sırf böyLe diyeceginizi biLdigim için moderatörLük görevimi bırakmadan önce bir caps sakLamıstım kendime, kişiLer yanLıs biLgiLenmesin diye..

böyLe birseyi yayınLamak istemezdim ama, başkada bir fırsat bırakmadınız bana.
ayrıca subat 21'de askerim ALLah nasip kısmet ederse.. ve üni'deyken wd'La sürekLi iLgiLenebiLiyordum ama suan köyümdeyim ve wd'a sadece ayda 1 veya 2 kez girebiLiyorum buda benim yönetime yetmedigimi zaten gösteriyor.
benim kimseyLe aLıp veremedigim yok.
hakkım varsa sizede heLaL oLsun :). Sizde heLaL edin.
sonucta iyisiyLe kötüsüyLe birseyLer bir yasanıLmısLık var :).
imzamdaki ikinci yazıya bakarsanız beni daha iyi anLarsınız.

saygı ve sevgiyLe..
CЧßзЯDucK; yönetimde yazılan yönetimde kalır, Wardom yönetiminin 1. kuralıdır bu, resmi kaldır lütfen...

- Yönetici düzenlemesi: :
Unzile
Forum Ustası
ya ne kadar boş, saçma ve gereksiz mevzular, gerginlikler bunlar...

okurken fenalık geliyo. bırakın böyle şeylerle uğraşmayı bu kadar hayata asılın daha iyisini yaparsanız...

xmawix
Forum Ustası
Yeri değil çok iyi biliyorum. Gruplaşmadan herkes şikayetçi.
Gruplaşmanın en bariz yeri ve en büyük sebebi siyasettir bana göre.

_AdAnALI_
Forum Kalfası
Boylesine soguk ruzgarlarin estigi kin ve nefret dolu mesajlarin doldugu surekli ban tehditlerinin savruldugu bir wardom bana eski keyfi vermiyor sogutuyorsunuz insanlari bu ortamdan haberiniz olsun...
Devam edin kolay gelsin...
Sana son zamanlarda katılmıyor değilim Akp başa geldi Wardomda da değişimler başladı :D

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
sürekli ban tehdidi yok arkadaslar..

dikkat ediyorsanız bir süredir epey az ban alınıor. ban alanların banları da bir kaç günlük oluyor;)

bir iki mesajı olup , gelir gelmez reklam ya da küfür vs vs tarzı mesaj yazanlar hariç.;)

her şeyi söylettirmeyin.. :)

seviyeli bir şekilde yazdığınız zaman zaten bizler inisiyatif kullanarak esnek olmaya çalısıyoruz;)

sadece iyi niyeti suistimal etmeyelim yeter ;)

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
sürekli ban tehdidi yok arkadaslar..

dikkat ediyorsanız bir süredir epey az ban alınıor. ban alanların banları da bir kaç günlük oluyor;)

bir iki mesajı olup , gelir gelmez reklam ya da küfür vs vs tarzı mesaj yazanlar hariç.;)

her şeyi söylettirmeyin.. :)

seviyeli bir şekilde yazdığınız zaman zaten bizler inisiyatif kullanarak esnek olmaya çalısıyoruz;)

sadece iyi niyeti suistimal etmeyelim yeter ;)

Hakaret, Rencide Edici Yorum, Siyasi İçerik İçeren Yorumlar Atıflar Olmadığı Sürece Kimse Kimseyi Banlayamaz. Böyle bir kuralda koyulması gereksiz.

Konuyu açan cyberduck eski bir moderator olduğunu biliyorum fakat ne zaman moderetorluk gorevini bıraktığını dahi bilmiyorum bunu netleştireyim. Yönetim de konuşulan konuları dışarıya vurarak acizlik etmişsin sakın şöyleydi böyledi gibi yorumlarla gelme lütfen.

Yönetimden herhangi bir arkadaşımız "cyberduck yöneticilikten kovuldu ya da çıkarıldı" gibi bir söz söyledimi Hayır :) ee peki neden yönetimin "kendi bıraktı" cümlesini kurması gerekli?

Şu an ki yönetim düzeni o kadar esnekki v@ult'un bir zamanlar metatron'a imzasında gönderdiği cümleler bunun açıkça kanıtıydı.

Eğer bir karar verilecekse bizler veririz...

Konu Kapandı.

Durum
Yanıtlara kapalı.