insanların sizin hakkındaki gerçek düşüncelerini duyacak kadar cesur musunuz

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
linke uzun zamandır bakmıyordum.. anonim olarak yapılan yorumlarla küfür dağarcığı epeyce geniş olan arkadaslarımızın olduğunu gördüm.. :D

Nocturno
Forum Kalfası
Biraz saçmalık yüzüne söyleyemeyeceğim şeyi arkasından veya forumda da yazmam. Boş vakit öldürmek için bazılarının işine yarayabilir.

Exnuc
Banned
insanların sizin hakkındaki gerçek düşüncelerini duyacak kadar cesur musunuz? diye soruyorsun ama yorumlar onaydan geçiyor ne anladım ben bu işten :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bence daha da önemli olanı şu.

insanların arkalarından söyleyeceklerinizi yüzlerine karşı söyleyebilecek kadar cesurmusunuz?

misafir1009
Forum Ustası
Gerçek

Kod:
[B]cesaretin varsa [U]kendi hakkinda acimasiz gercekleri ogren [/U]modunda bir site.

oraya insanlar sizin hakkındaki gercek düşüncelerini yazıyorlar. 

yüzünüze karşı söyleyemediklerini isimleri belli olmadan yazabiliyorlar. :D[/B]
Genel bir cevap..
Zekana güveniyorum.
Belki fazla cesur oldu.
affola...

Felsefede mistisizm, aklın kavrayamayacağı gerçekleri mistik sezgi ile bilmek anlamına gelir. Hindu, Yahudi, Hıristiyan ve İslam mistisizmleri vardır. Tasavvufun diğer adı İslam mistisizmidir.

İbn Arabi’nin vahdet-i vücut anlayışına göre, varlık özde birdir, ancak çokluk halinde tezahür etmektedir. Mutlak varlık Allah’tır, var olan her şeyin tek kaynağı O’dur. Her şey yaratılmadan önce Allah’ın ilminde mevcuttu.
Şu halde varlıkların suretleri ezelde Allah’ın zatı ile birdir. İnsanın Allah’la bir olmasından kastedilen budur. Yoksa insanın Allah’la birleşerek bir varlık olması değildir.

Tasavvufa göre Yaratan ile yaratılan arasında ayrılık yoktur. Çünkü Allah’tan başka varlık yoktur ve insan Allah’tan gelmiştir, yine Allah’a dönecektir. Ancak bunun için ölümü beklemeye gerek yoktur, nefsi terbiye ederek ezeldeki Birliğe ulaşılabilir

Selametle....

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
arada grip girip onaylıyorum.. bir kaç aydır yeni yokladım gelmiş bir kaç yourm.. hepsini görünür yaptım :D