Internet Download Manager | Son Sürüm (Sürekli Güncel) | FULL

Durum
Yanıtlara kapalı.
Cihan_S
Çırak
merhaba ben linkleri açamıyorum tıklayamıyorum ve kopyalayıp adresi açamıyorum. yardımcı olurmusunuz.

Cihan_S
Çırak
tüm bu işlemleri nasıl yapabilir nasıl 60 gün uyarısı almadan kullanabilirim paylaşırmısınız. tşklr

Zıkkım
Misafir Üye
Son zamanlarda yenilenen sürümlerin versiyon numaralari , ve eklenen yenilikler... ( Kendi sitesinden alinmistir

Ne sürüm 6.14 Final Build 3 yeni neler var?

* Son youtube değişiklikleri için destek eklendi

Sürümü 6.14 Build 2 Final yenilikler nelerdir?

* Windows 8 üzerinde Waterfox tarayıcı ile Sabit bir Uyumluluk problemi
* SeaMonkey 2.14 için destek eklendi
-----------------------------------------

Final sürümü 6.14 yenilikler

* Geliştirilmiş Windows 8 entegrasyonu
* IE 10 Gelişmiş Korumalı Mod için Geliştirilmiş entegrasyonu
* Sabit böcek

Sürüm 6.12 Final Yapı 26 yeni neler var?

*Firefox 19 desteği eklendi
*Geliştirilmiş IE 10 entegrasyonu
*Geliştirilmiş Google Chrome entegrasyonu

33mavi33
Hızlı Çırak
Ellerine, emeğine sağlık Last Samurai2. Uygar hocanın dediği gibi güncel programlar kullanmak gerekiyor. Sağlıklı bir biçimde güncelleyip 6.14 sürümüne programı yükselttim. Paylaşımın için çok teşekkürler. :)

isoFRM
Forum Ustası
hocam bendeki sürüm 6.12 şimdi bunun artısı cok fark ediyomu silmeye üşendim şimdi ?

atilla2883
Cool Üye
kapadım tekrar açtım öğeye erişmek için gerekli izniniz olmayabilir diyor.bikaç kere de kurup yükledim aynı uyarıyı veriyor.sanırım bir daha idm yükleyemeyeceğim.anlamadım nedenini

last_samurai2
Daimi Üye
hocam bendeki sürüm 6.12 şimdi bunun artısı cok fark ediyomu silmeye üşendim şimdi ?
Çok önemli değişiklikler olmasa da tarayıcı ilişkilendirmesi ve video indirmelerdeki hataların giderilmesi gibi iyileştirmeler var.Son sürümü kullanmak elzem olandır bence.

kapadım tekrar açtım öğeye erişmek için gerekli izniniz olmayabilir diyor.bikaç kere de kurup yükledim aynı uyarıyı veriyor.sanırım bir daha idm yükleyemeyeceğim.anlamadım nedenini
Denetim yetkisi iznindeki sorundan kaynaklanıyor galiba.IDM'nin kurulduğu klasörü sağ tıklayıp Özellikler/Güvenlik bölümünden kullanıcılara tam denetim yetkisi verip tekrar dene.

Durum
Yanıtlara kapalı.