piyasadaki en iyi cihaz 4S , 4yıl rahat kullanırsın işletim sisteminki güncellemeleri rahatça çalıştırır. değeride çok düşmez bence daha kaliteli bir cihaz ama eksileri yokmu? -var.
bir kere görünütülü görüşme sistemi zor.
şarkı falan yüklemek zor (pc lazım), telefonlar arası dosya,müzik paylaşımı zor.
şarj ve bağlantı girişi farklı olduğu için sıkıntılar verebiliyor. sıkıntıdan kasıt seyahatlerde yanına almazsan rezillik çekersin
bana göre mikro sim kart kullanılması eksi bir yön.
yasal olmayan cracklı uygulamaları ve oyunları yüklemek için cihaza yazılımsal bir işlem yapman lazım, her güncellemede de bu yazılımı tekrar yüklemen lazım bu da sıkıntı
bir de en büyük sıkıntısı ayağa düşmüş olması durumu iyi kötü herkez elinde dolandırıyor

bence eski asaletini çoktan yitirdi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
samsung SII de güzel cihaz ama bir üst modeli çıktığında namını çoktan unutacağımız bir cihaz
birde android işletim sistemi daha güzel. ben kıcı kırık 500 TL lik cihazda bile uygulama sorunu çekmedim canavar gibi her programı açıyor. hafızası falanda dolmuyor. programlar uygulamalar hep ücretsiz ve itunes store yetişmiş bile
kısacası ; donanımsal olarak 4S bir kaç gömlek önde ben telefonumla uğrışırım diyosan 4s al
yok uğraşmam diyorsan SII al foto,video cekimlerine değinmedim hiç ikiside tatminkar ediyor insanı

yanlız samsungun note modeline hiç bakma o telefon değil resmen tablet pc olmuş