iphone almak mantıklı mı

Kiton01
Hızlı Çırak
Apple’ın eski iPhone’ların hızını bilerek düşürdüğü biliniyor.

Gündeme bomba gibi düşen Apple’ın iPhone modelleri yavaşlattığı itirafı.

Peki yavaşlayan iPhone hangi alanlarda yavaşlıyor?

İşlemci hızının kısılmasından dolayı
uygulama başlatma süreleri uzarken,
kaydırma hareketleri sırasında da
düşük kare hızları ve bazı uygulamalarda
kademeli çerçeve hızı düşürmeleri görülür oldu.

sizce İphone almak mantıklı mı? değil mi?

AdrenaLiN_
Forum Ustası
bir çok android işletim sistemli telefona göre iphone kullanmak mantıklı geliyor

Türkiye şartlarında parasını hak eder mi dersen kesinlikle etmez

ama parça kalitesi ,işletim sistemi ve garanti süreci konusunda bence rakiplerine göre bir gömlek üstte

Yeni yazılımında bu sınırlamayı kaldırabiliyorsun, belirli bir seviyede pil ömrü bitmiş cihazlarda bunu yapıyor tüm cihazlarda değil. %80 in altında ömrü kalan pillerde otomatik devreye giriyor, 6/6s 7/7s ve plus modellerde

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
Birçok laf söylendi edildi ama o yavaşlamalar nede kasmalar benim cihazımda hiç olmadı...

Ortalama kullanımı 2 yıl olan ve bu süre içinde donmalar kasmalar ve virüs alan android işletim sistemi mi iyi?

maekşi
Forum Ustası
o kadar para verip telefonunun sana hükmetmesini istiyorsan ios. Yok ben telefona hükmetmek istiyorum diyorsan android almalısın

KayaSecurity
Cool Üye
Bana yurt dışından 7 Plus hediye geldi ve şu an halihazırda kullanıyorum. Bir daha Apple’a ait olan bir ürün yanından geçmem. Bezdirdi artık.!

T@M@Y
Forum Ustası
Samsung yazılımına iphone'den aktar seçeneği koydu :).
Şu günlerde o kadar çok görüyorum ki iphone'den Samsung 'un üst seviye telefonlarına geçenleri.

Çamur atmayın kardeşim fıstık gibi telefon. Kısıtlıyo demeyin android de root, ios da jailbreak olayı var. Hem neyi kısıtlıyor gece dışarı çıkacaksın çıkmamı diyor, içkimi içirmiyor, eve geç gelince dırdır mı yapıyor? Bir telefon insanın neyini kısıtlayabilir :)