Hiç mantıklı değil, çünkü para yok.. :D
ghargamel Daimi Üye 18 Ocak 2023 #23 Zam geldiğine göre almak mantıklı imiş Hic bitmiyor yahu alan kazanıyor para tutan bertaraf oldu
Ne0 Forum Kalfası 19 Ocak 2023 #24 Bana göre yazılım açısından bakıldığında daha büyük bir şirket arkasında olduğunu için daha güvenli. Ama Bu kadar para ona değer mi
Bana göre yazılım açısından bakıldığında daha büyük bir şirket arkasında olduğunu için daha güvenli. Ama Bu kadar para ona değer mi
vantura Super Moderator Site Yetkilisi 19 Ocak 2023 #25 3 ay önce 12.500₺’ye aldığım cihazın şuandaki 2.el fiyatı 17.500₺ oldu… Neden almayayım? Son düzenleme: 19 Ocak 2023
ghargamel Daimi Üye 20 Ocak 2023 #26 vantura demiş ki: 3 ay önce 12.500₺’ye aldığım cihazın şuandaki 2.el fiyatı 17.500₺ oldu… Neden almayayım? Hepsini görmek için tıklayın... Bir yerde duracak bu zamlar o an elde kalamaz mı
vantura demiş ki: 3 ay önce 12.500₺’ye aldığım cihazın şuandaki 2.el fiyatı 17.500₺ oldu… Neden almayayım? Hepsini görmek için tıklayın... Bir yerde duracak bu zamlar o an elde kalamaz mı
vantura Super Moderator Site Yetkilisi 20 Ocak 2023 #27 ghargamel demiş ki: Bir yerde duracak bu zamlar o an elde kalamaz mı Hepsini görmek için tıklayın... Sen bu ülkede fiyatı gerçekten düşen birşey gördün mü? Sözde indirimler bile göz boyamak için. Son düzenleme: 20 Ocak 2023
ghargamel demiş ki: Bir yerde duracak bu zamlar o an elde kalamaz mı Hepsini görmek için tıklayın... Sen bu ülkede fiyatı gerçekten düşen birşey gördün mü? Sözde indirimler bile göz boyamak için.
venoferci Daimi Üye 23 Ocak 2023 #28 Keşke alsaydım diyorum Ama bir gün bir yerde patlayacak bu alışveriş çılgınlığı