∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
Ebu gureyb denen yer de abd nin işkence merkezi gibi
Kapısında burada çekim yapan vurulur yazan ve işkence yapılan bi hapishanesiyle meşhurmuş.
Ebu gureyb denen yer de abd nin işkence merkezi gibi
Seninlede başka projede çalışırız Allah ömür verdikçe işim buValla iş tam benlikmiş, kablolu ve wireless internet işinde bulunduğumdan
Ama üniversite engel...
Boş bir vakitte olsaydı kaçırmazdım.
Ücreti öğrenci için güzel
çok hoş ama ırakta olması insanı düşündüren bir olay. Ayrıca ücret konusunda da çok iyi şartlarınız var fakat böyle bir iş için paradan ziyade güven vermelisinizTecrübelik pek bi iş yok fakat işin yetişmesi açısından iyi olur kablo çekilecek zaten ikitane usta var onlar tarif eder data kablolarının sonlandırılması var zaten eli yatkın adam iki kere görsün yeter
Evet yerin geçmişi pek iç acıcı değil
Kapısında burada çekim yapan vurulur yazan ve işkence yapılan bi hapishanesiyle meşhurmuş.
Ok. işten anlıyoruz dimiüstad beni yaza bilirsin
Teli pm atarsan yarın ararım senievet facebooktan ekle konuşalım istersen
erdemozer@live.com
Benimde ilk aklıma gelen o oldu fakat şuan oralarda bir hareket yok bizim olduğumuz yer güvenli bölge karadan bi sıkıntı çıkmaz fakat havadan bi sıkıntı çıkabilir. Şuan sınır kapıları kapalı malzeme sokulmuyor o yüzden şubattaki gidiş günü belli değilçok hoş ama ırakta olması insanı düşündüren bir olay. Ayrıca ücret konusunda da çok iyi şartlarınız var fakat böyle bir iş için paradan ziyade güven vermelisiniz
Teşekkürler inşallah kotayı burdan doldururuzHakikaten takdir ettim bu tarz iş teklifi için forum üyelerini düşünmeni. Allah kolaylık versin.
sağol beraber bişeyler paylaşalım istedimBende çok taktir ettim gerçekten forumdaki arkadaşları düşündüğün için kendi adıma sana teşekkür ederim.