Irak ta 1 Aylık İş

t-shirt
Forum Ustası
Tecrübelik pek bi iş yok fakat işin yetişmesi açısından iyi olur kablo çekilecek zaten ikitane usta var onlar tarif eder data kablolarının sonlandırılması var zaten eli yatkın adam iki kere görsün yeter
çok hoş ama ırakta olması insanı düşündüren bir olay. Ayrıca ücret konusunda da çok iyi şartlarınız var fakat böyle bir iş için paradan ziyade güven vermelisiniz

çok hoş ama ırakta olması insanı düşündüren bir olay. Ayrıca ücret konusunda da çok iyi şartlarınız var fakat böyle bir iş için paradan ziyade güven vermelisiniz
Benimde ilk aklıma gelen o oldu fakat şuan oralarda bir hareket yok bizim olduğumuz yer güvenli bölge karadan bi sıkıntı çıkmaz fakat havadan :) bi sıkıntı çıkabilir. Şuan sınır kapıları kapalı malzeme sokulmuyor o yüzden şubattaki gidiş günü belli değil :)

ysunshine
Forum Ustası
Hakikaten takdir ettim bu tarz iş teklifi için forum üyelerini düşünmeni. Allah kolaylık versin.

schm13r1g
Daimi Üye
Bende çok taktir ettim gerçekten forumdaki arkadaşları düşündüğün için kendi adıma sana teşekkür ederim.

\Emix
Forum Ustası
Sistem ve Ağ Uzmanıyım 2 yıl hp de sistem destek uzmanı olarak çalıştım şu anda savunma sanayi sektöründe test ölçüm cihazları satan bir yerde kalibrasyon teknisyenliği yapıyorum sinyal üreticileri sinyal analiz cihazları network analiz cihazları vsvs tam benlik iş ücretide gerçekten çok iyi ancak yeni iş yerimde yıllık iznim yok olanıda kullandım iznim olsa izne çıkar gözüm kapalı gelirdim.. umarım istediğin ekibi toplarsın güvenlikten yana pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

numaramı özelden gönderiyorum özgeçmişimle beraber belki başka işlerde işine yararım..

mfatih1905
Cool Üye
Tüh ya tam ders zamanına denk geliyor 2 haftadır tatildeyiz ve okula 2 hafta daha var tam benlik iş ya 3 yıl internet kafede bir yıl bilgisayar elektronik teknik serviste 1 yıl çalıştım şu an çğrenciyim bu işi yapardım çok rahat çok kafe kurmuşluğum server düzmüşlüğüm var :(:(