Iss 4 vs Fifa05

sOrUnLu
Banned
Arkadaşlar eminim çoğunuz bu 2 oyunu da oynamışsınızdır. Bir karşılaştırma yapacak olursak , hangisi futbol oyunu olarak sizi kendine daha fazla bağlıyor. Şahsi fikrim şudur ki ; pes çok daha gerçekçi ve esnek grafiklere sahip ve futbolcular robot gibi hareket etmiyorlar. Kalecilerinde gerçekle arasında pek fark yok , gayet güzel. Yanlız fifada bunlar bulunmamasına rağmen pc de fifayı tek geçerim. Çünkü pes bir consol oyunu ve pc ye hiç bir zaman tam uyarlanamadı normal olarak. Fifa ise pc ye daha iyi uyarlanmış ve insanı kendine bağlayabiliyor ve uzun süre harcamamızı sağlıyor. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum...

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Oyun oynamayı sevmem ama Fifa iyi deniyor Iss ilk defa duydum

MasTerOn
Banned
eheh uzay sayılır uzayın içinde bir duraktayız bizi alacak olan otobüs benzeri aracı beklemiyoruz mu ki hepimizde ;)

MasTerOn
Banned
Ya olum şuna ıss ne diyosun Pro Evulation Soccer desene anlayalım hallla halla yaws ;)
Bu oyunu tabii ki biliyorum ama sevmiyorum ve oynamıyorum çünkü futboluda pek sevmem :)

Emusnica
Forum Kalfası
sOrUnLu demiş ki:
Arkadaşlar eminim çoğunuz bu 2 oyunu da oynamışsınızdır. Bir karşılaştırma yapacak olursak , hangisi futbol oyunu olarak sizi kendine daha fazla bağlıyor. Şahsi fikrim şudur ki ; pes çok daha gerçekçi ve esnek grafiklere sahip ve futbolcular robot gibi hareket etmiyorlar. Kalecilerinde gerçekle arasında pek fark yok , gayet güzel. Yanlız fifada bunlar bulunmamasına rağmen pc de fifayı tek geçerim. Çünkü pes bir consol oyunu ve pc ye hiç bir zaman tam uyarlanamadı normal olarak. Fifa ise pc ye daha iyi uyarlanmış ve insanı kendine bağlayabiliyor ve uzun süre harcamamızı sağlıyor. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum...
bence oynayan oynuyor hacı, fifa mifa yalan oldu 99'dan sonra.winnig eleven pes veya iss'deki oyun gerçekciligi fifada yok..ve pes'teki pozisyonların hic biri fifa da yok..hep sabit seyler.ellerin alistiktan sonra pes'i hic bir seye degismem..

s1n
Daimi Üye
pes rullaz yaw süper bişi insanı coşturuo her türlü beklenmedik hareket olabiliyo
fifa ezber bi oyun oldu hep klasik şeyler, beklenemeyen saçma şeyler

ps2 de 4 lü winning eleven turnuvası yapmak gibisi war mı yaw

sOrUnLu
Banned
s1n fifa2005 i uzun süre oynadın mı sanki eski sürümlerinden farklı biraz daha gerçekçi hareketler onu da bir deneyip yorumlarını yazarsan sevinirim...