İstanbul Üniversitesinin kapısına TC yerine tuğra

ati61
Çırak
hadsizlik etme haddini bilerek konuş bu bir kimseye yalancı diyemezsin
ikincisi ben tarihimi senden iyi bildiğim kanısındayım ki senin gibi sabit fikirli değilim
ayrıca herkes yanlış bir sen doğrusun dimi
Çok pardon yanlış anladım sen tarihime ve atalarıma saygım sonsuz diyorsun ardından Osmanlı değiliz Türküz ve Osmanlıya ait izleri silmenin de meşru olduğunu savunuyorsun burada yalancı ve samimiyetsiz ben oluyorum çok pardon.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Çok pardon yanlış anladım sen tarihime ve atalarıma saygım sonsuz diyorsun ardından Osmanlı değiliz Türküz ve Osmanlıya ait izleri silmenin de meşru olduğunu savunuyorsun burada yalancı ve samimiyetsiz ben oluyorum çok pardon.
evet aynen öyle oraya tuğra koyarak atana saygı gösterisinde bulunuyorsan vay sizin halinize... sen tarihini okuyup öğreneceğine git kapının önüne tuğra koy sonrada ben atama saygı duyuyorum de şaka gibisiniz

bunu sağlam kafayla mı yazıyorsunuz Allah aşkına

sana diyeceğim tek şey var sen şu yazılanlardan sonra saygıdan,sevgiden ve samimiyetten bahsetme gerçekten gülünç oluyor.

tartışmaya gerek yok fikrin sabit senin derdin belli ki saygı değil değiştirenlere peşgeş çekmek

Alpi
Forum Kalfası
Şu üniversitenin kapısından bi içeri girin yaa. Tabeladan inin yere. Böyle tartışmaları çıkaranların odağında sorun var. Yazık ki ne hale gelmişiz.

Lafım mesaj sahiplerine yada konuyu açana değil. Tuğrayı T.C- T.C yi Tuğra yapanlara.

alpi_09
En istikrarlı üye
akpkk lıların ölmesi bu kadarmı zoruna gidiyor...

İstersen sende şık dağlara Türkiye Cumhuriyeti Devletine yani beğenmediğin T.C. ye sende kurşun sık...

Sherlock_
Forum Ustası
Ayasofyanın ismi hiç bir zaman konstantin olmadı sen ne anlatıyorsun eskinden Ayasofya camisiydi şimdi Ayasofya müzesi sıra oraya da gelecek ama ismine değil!
Tarih kurdu, Bak az önce ne dedin?

Geçmişe duyulan saygıdan kastımız onu oraya yapana saygı demek istedik sen ilerde kal lazım değilsin!
Ayasaofya
Bizans İmparatoru I. Jüstinyen tarafından MS 532 - 537 yılları arasında İstanbul'un tarihi yarımadasındaki eski şehir merkezine inşa ettirilmiş bazilika planlı bir patrik katedrali
Kynk:

Boşuna ikiyüzlü demiyoruz.
"Eskiden Ayasofya camisiydi Şimdi müzesi" diyor

Kalkıp birde tarih dersi vermeye çalışıyor.

Senin gibi Çakma tarihçilere,

alpi_09
En istikrarlı üye
Atalar çok yalnuş bir söz söylemiş...

Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır...

Hata şurada okumak cahilliği almıyor demekki...

ati61
Çırak
evet aynen öyle oraya tuğra koyarak atana saygı gösterisinde bulunuyorsan vay sizin halinize... sen tarihini okuyup öğreneceğine git kapının önüne tuğra koy sonrada ben atama saygı duyuyorum de şaka gibisiniz

bunu sağlam kafayla mı yazıyorsunuz Allah aşkına

sana diyeceğim tek şey var sen şu yazılanlardan sonra saygıdan,sevgiden ve samimiyetten bahsetme gerçekten gülünç oluyor.

tartışmaya gerek yok fikrin sabit senin derdin belli ki saygı değil değiştirenlere peşgeş çekmek
Arkadaş konuyu anlamamak için elinden geleni yapıyorsun işin içinden çıkamadığın içinde hakaret etmeye başlıyorsun sen hangi kafayla benim tarih bilgimi sorguluyorsun ben Sultan Abdulaziz han'ın yaptırmış olduğu üniversitenin, onun eseri olduğuna ve kapısında onun imzasının bulunması gerektiğine inanıyorum bu halde onun imzasından rahatsızlık duyanlara karşı duruşum kendisine göstermiş olduğum saygıdandır onun ve bütün osmanlı padişahlarına ait izlerin silinmesinden rahatsızlık duyuyorum şimdi ben tuğra ile mi saygı göstermiş oluyorum.
Peşgeş çekmek senin gibilerin işi ağzını topla ben o değişikliği yapan hakkında hiç yorum yapmadım ama senin farklı konuda ki yaraların buraya sıçramış durumda sen tayyibe düşmansın diye biz atamızdan mı vazgeçeceğiz

ati61
Çırak
akpkk lıların ölmesi bu kadarmı zoruna gidiyor...

İstersen sende şık dağlara Türkiye Cumhuriyeti Devletine yani beğenmediğin T.C. ye sende kurşun sık...
kim beğeniyor T.C devletini hangi cümlemden çıkardın bu sonucu yazık sana. Ölen köpeklere değil ben 19-20 yaşında gencecik ölen kardeşlerimi kastetmiştim ama sen farklı kanalda olduğun için anlaman biraz zor.

ati61
Çırak
Tarih kurdu, Bak az önce ne dedin?

Ayasaofya
Bizans İmparatoru I. Jüstinyen tarafından MS 532 - 537 yılları arasında İstanbul'un tarihi yarımadasındaki eski şehir merkezine inşa ettirilmiş bazilika planlı bir patrik katedrali
Kynk:

Boşuna ikiyüzlü demiyoruz.
"Eskiden Ayasofya camisiydi Şimdi müzesi" diyor

Kalkıp birde tarih dersi vermeye çalışıyor.

Senin gibi Çakma tarihçilere,

Arkadaş sen nasıl bir varlıksın Konstantin şehrin ismi katedralin değil

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Arkadaş konuyu anlamamak için elinden geleni yapıyorsun işin içinden çıkamadığın içinde hakaret etmeye başlıyorsun sen hangi kafayla benim tarih bilgimi sorguluyorsun ben Sultan Abdulaziz han'ın yaptırmış olduğu üniversitenin, onun eseri olduğuna ve kapısında onun imzasının bulunması gerektiğine inanıyorum bu halde onun imzasından rahatsızlık duyanlara karşı duruşum kendisine göstermiş olduğum saygıdandır onun ve bütün osmanlı padişahlarına ait izlerin silinmesinden rahatsızlık duyuyorum şimdi ben tuğra ile mi saygı göstermiş oluyorum.
Peşgeş çekmek senin gibilerin işi ağzını topla ben o değişikliği yapan hakkında hiç yorum yapmadım ama senin farklı konuda ki yaraların buraya sıçramış durumda sen tayyibe düşmansın diye biz atamızdan mı vazgeçeceğiz
bak senin derdin işte bu sayın üye :)

boşuna demiyorum işte tuğra hikaye diye

senin derdin tuğra falan değil senin derdin başka onun için tartışmanın bir manası yok ;)

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Ya arkadaş ben kendim nasıl bir duygu içinde olduğumu bilmiyorum sen biliyorsun eyvallah aydınlattığın için.
sen milleti yalanla itham edebiliyorsun

sen milleti samimiyetsizlikle itham ediyorsun

bırak biraz da ben senin ne için bu tuğrayı savunduğunu çıkarayım

ama sana şurada hak veriyorum bu yorumları sağlam kafayla mı yazıyorsun farklı mı çözemedim nasıl bir duygu içerisindesin belli değil neyse kal sağlıcakla sayın üye seni tuğralarınla baş başa bırakıyorum

Sherlock_
Forum Ustası
Ayasofya - Vikipedi

bende sana ağlıyorum ağlanılacak durumdasın çünkü
Ben Konstantin dediğimi sonra Jüstinyen olarak değiştirdim.

Sen yapanın, anısını yaşatmak dedin.
Bende sana soru sordum, ama ikiyüzlü ati61

laf cambazlığı yapıyor.

Birde ahkam kesiyor.

Psikolojinin bile çaresiz kaldığı vaka'larla muhattap olmamak lazım.
Hata bende.

- Yönetici düzenlemesi: :