İşte yeni sürücü belgesi

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, yeni kimlik kartlarını ve sürücü belgesinin örneğini gösterdi.

Bakan Ala, İç güvenlik paketindeki düzenlemeyle pasaport ve ehliyet verme yetkisinin polis idarelerinden nüfus idarelerine geçeceğine dikkatiçekti. Ala , "Ehliyet ve pasaport, nüfus cüzdanından daha mı önemli? Hepsinin kaynağı nüfus cüzdanı. Onu veren yer neden bunları vermesin" diye sordu.

Yeni düzenlemeyle vatandaşın daha sivil bir ortamda ehliyet ve pasaportunu alacağını söyleyen Bakan Ala yeni kimlik kartları ve ehliyetlerin örenklerini basına gösterdi.

Ehliyetler bu yaz dağişiyor

Stajyer Ehliyet Kanunu'na ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı yönetmelik taslağında son aşamaya gelindi. ,Yönetmelik en erken Temmuz ya da ağustos ayında yürürlüğe gireceğini kaydetti.

Bu yaz 24 milyon ehliyet 15 TL karşılığında değişecek. Otomobil kullananlar bundan sonra 10 yılda bir sağlık ocağından rapor alıp ehliyet yenileyecek. Ehliyetler nüfus müdürlüklerinden kişinin adresine gönderilecek. Çipli ehliyetler 88 ülkede kullanılabilecek...

kaynak

By ToNiK
Misafir Üye
Gelsin paralar :) bakalım sırada ne var :p
Benden bugün 70 Lira sağlık raporu parası istediler :D. Gidip onu verecektim sonra internetten araştırdım biraz Sağlık Ocağı'ndan gittim ücretsiz aldım adama götüreceğim. Alnının ortasına yapıştırıcam raporu :D.

Sabıka pozu vermiş sanki bakana bak ya :D.

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Benden bugün 70 Lira sağlık raporu parası istediler :D. Gidip onu verecektim sonra internetten araştırdım biraz Sağlık Ocağı'ndan gittim ücretsiz aldım adama götüreceğim. Alnının ortasına yapıştırıcam raporu :D.

Evet sağlık ocakları öncelikli tercih olmalı ;) Bakanın pozu bana da sabıka pozlarını hatırlattı istikbal var kendisinde bu yönde :p

-JoseJosef
Editor
Ulen ehliyet haberlerini gördükçe dosyam aklıma geliyor, 6 aydır duruyor. 'E' ye yükseltelim dedim, geçtik öylece duruyor. :D

mydos
Forum Ustası

Sen 40 yaşını geçtinmi !!!

Kırkını geçenden sağlık raporu istiyorlar :)

fearof
Forum Ustası
24000000 x 15 =360.000,000 TL ilave 77000000 X 15 = 1.155,000,000 iyi para bütçe doğruldu.

Daha harçlar vergiler hariç. Devlet işini iyi biliyor::D

verb1
Cool Çırak
Arkadaşlar yeni konu açarken sorun yaşadığım için buraya yazayım dedim.İstanbul anadolu yakası için araba kullanmayı öğrenmek amaçlı boş bir arazi arıyorum.Tavsiyesi olan varsa yazabilir mi?

SerKan1923
Banned
Arkadaşlar yeni konu açarken sorun yaşadığım için buraya yazayım dedim.İstanbul anadolu yakası için araba kullanmayı öğrenmek amaçlı boş bir arazi arıyorum.Tavsiyesi olan varsa yazabilir mi?
Çekmeköy'e git en rahat yer trafiği sakin yok denecek kadar az dikkatli ol 100 arabadan 95'i 400bin TL + :)

- Yönetici düzenlemesi: :
morko58
Forum Ustası
Koca İstanbulda araç sürcek yer bulamadıysan artık daha ne diyelim biz sana buraya yazana kadar sağındaki solundaki insanlara sorsaydın söylerlerdi hadi onuda bırak gece çık sokaklar bom boş sür gitsin.

verb1
Cool Çırak
Koca İstanbulda araç sürcek yer bulamadıysan artık daha ne diyelim biz sana buraya yazana kadar sağındaki solundaki insanlara sorsaydın söylerlerdi hadi onuda bırak gece çık sokaklar bom boş sür gitsin.
acemi olduğum için trafiğe kapalı bir alan istiyorum.Malum İstanbulda da böyle yerler bulmak zor :D