Mumbar :))
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 17 Mayıs 2015 #62 DJ_HarrY buyur kardeşim Gel yarın seni Mumbar tenceresinin başına oturtayım Tire köftesi özledim
masumiyet_müzesi Forum Kalfası 28 Mayıs 2015 #64 hiç yiyesim yokken canım çekti vallaha ne yalan söylüyeyim olan var olmuyan var arkadaşlar, eskiden Osmanlı kültüründe sokakta açıkta yemek bile yenmezmiş ayıplanırmış nerden nereye geldik neydim , ne oldum ne olacağım misali nacizane saygılarımla
hiç yiyesim yokken canım çekti vallaha ne yalan söylüyeyim olan var olmuyan var arkadaşlar, eskiden Osmanlı kültüründe sokakta açıkta yemek bile yenmezmiş ayıplanırmış nerden nereye geldik neydim , ne oldum ne olacağım misali nacizane saygılarımla
akay Super Moderator Site Yetkilisi 28 Mayıs 2015 #65 nesta_34 demiş ki: Belki biri acıkmıştır Hepsini görmek için tıklayın... İsmi lazım değil ye gitsin diyorsun..yanında az yoğurt ve güzel bir acı biberle uyar bana
nesta_34 demiş ki: Belki biri acıkmıştır Hepsini görmek için tıklayın... İsmi lazım değil ye gitsin diyorsun..yanında az yoğurt ve güzel bir acı biberle uyar bana
akay Super Moderator Site Yetkilisi 9 Temmuz 2015 #66 Bu sıcakta iyi bir tercih olmayabilir ama sucuklu kuru fasulye olacak ekmeği bandıra bandıra.. birde sağlamından acı biber offf nasıl gider şimdi
Bu sıcakta iyi bir tercih olmayabilir ama sucuklu kuru fasulye olacak ekmeği bandıra bandıra.. birde sağlamından acı biber offf nasıl gider şimdi
akay Super Moderator Site Yetkilisi 9 Temmuz 2015 #68 ramo_21 demiş ki: dayanın 22 dakika var Hepsini görmek için tıklayın...
\Emix Forum Ustası 14 Eylül 2015 #69 kısaca şöyle özetliyim şu yapılan paylaşımlar içerisinde yemeyeceğim hiç bir nimet yok affı yok hiç birinin yeminle
kısaca şöyle özetliyim şu yapılan paylaşımlar içerisinde yemeyeceğim hiç bir nimet yok affı yok hiç birinin yeminle
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 1 Ekim 2015 #70 [USER=739401]@kay[/USER] demiş ki: Bu sıcakta iyi bir tercih olmayabilir ama sucuklu kuru fasulye olacak ekmeği bandıra bandıra.. birde sağlamından acı biber offf nasıl gider şimdi Hepsini görmek için tıklayın... Yeminlen bugün aklıma geldi
[USER=739401]@kay[/USER] demiş ki: Bu sıcakta iyi bir tercih olmayabilir ama sucuklu kuru fasulye olacak ekmeği bandıra bandıra.. birde sağlamından acı biber offf nasıl gider şimdi Hepsini görmek için tıklayın... Yeminlen bugün aklıma geldi
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 1 Ekim 2015 #72 gulhilal demiş ki: şıllık Hepsini görmek için tıklayın...
nurallahordu Forum Kalfası 1 Ekim 2015 #73 nesta_34 demiş ki: 204 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Sipariş vermiş yengemiz ama hani şıllık tatlısının resmi tatlı tatlı
nesta_34 demiş ki: 204 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Sipariş vermiş yengemiz ama hani şıllık tatlısının resmi tatlı tatlı
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 1 Ekim 2015 #74 nurallahordu demiş ki: Sipariş vermiş yengemiz ama hani şıllık tatlısının resmi tatlı tatlı Hepsini görmek için tıklayın... Valla konunun içinde mevcut Ama seni kırmayayım
nurallahordu demiş ki: Sipariş vermiş yengemiz ama hani şıllık tatlısının resmi tatlı tatlı Hepsini görmek için tıklayın... Valla konunun içinde mevcut Ama seni kırmayayım
gulhilal Cool Üye 1 Ekim 2015 #75 nesta_34 demiş ki: Valla konunun içinde mevcut Ama seni kırmayayım 205 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Suyum aktı
nesta_34 demiş ki: Valla konunun içinde mevcut Ama seni kırmayayım 205 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Suyum aktı
akay Super Moderator Site Yetkilisi 31 Aralık 2017 #76 Karnıyarık için kolları sıvadım...arkadaş ne eziyetliymiş 2 saatte yap 2 dakikada ye
alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 31 Aralık 2017 #77 akay demiş ki: Karnıyarık için kolları sıvadım...arkadaş ne eziyetliymiş 2 saatte yap 2 dakikada ye Hepsini görmek için tıklayın... Kazak erkek buna derim
akay demiş ki: Karnıyarık için kolları sıvadım...arkadaş ne eziyetliymiş 2 saatte yap 2 dakikada ye Hepsini görmek için tıklayın... Kazak erkek buna derim
akay Super Moderator Site Yetkilisi 31 Aralık 2017 #78 alpay29 demiş ki: Kazak erkek buna derim Hepsini görmek için tıklayın... Ayıp oluyor hocam
necdet35 Co-Admin Site Yetkilisi 31 Aralık 2017 #79 akay demiş ki: Karnıyarık için kolları sıvadım...arkadaş ne eziyetliymiş 2 saatte yap 2 dakikada ye Hepsini görmek için tıklayın... Üstüne bulaşıklarıda yıkamak var
akay demiş ki: Karnıyarık için kolları sıvadım...arkadaş ne eziyetliymiş 2 saatte yap 2 dakikada ye Hepsini görmek için tıklayın... Üstüne bulaşıklarıda yıkamak var
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 31 Aralık 2017 #80 akay demiş ki: Karnıyarık için kolları sıvadım...arkadaş ne eziyetliymiş 2 saatte yap 2 dakikada ye Hepsini görmek için tıklayın... Afiyet olsun Karnıyarık için yanlış zaman değil mi ? Şimdi patlıcan sezonu değil çünkü Patlıcan musakka Karnıyarık muadilidir .. Yapımı daha kolay
akay demiş ki: Karnıyarık için kolları sıvadım...arkadaş ne eziyetliymiş 2 saatte yap 2 dakikada ye Hepsini görmek için tıklayın... Afiyet olsun Karnıyarık için yanlış zaman değil mi ? Şimdi patlıcan sezonu değil çünkü Patlıcan musakka Karnıyarık muadilidir .. Yapımı daha kolay