İtiraf Ediyorum, Ben Şu nickLi Üyenin KLonuyum

Durum
Yanıtlara kapalı.
*
Banned
Forumumuzda şeffaf yönetim şekLi uyguLanıyor.
Neden ? şeffaf üyeLikte, oLmasın.
Evet ArkadaşLar,
İtiraf ediyorum ben şu nickLi üyenin KLonuyum diyenLeri göreLim :)
:cool: Umarım, yönetici arkadaşLarda bu deşifre durumundan yararLanmak istemezLer.

FueGoN
Banned
Hehe Baslıı Gorunce Dedim Bizim Ahmet Kimin Clonuymus Way *bne Demek Bunca Zaman Bizi Kandırmıs Falan Die Girdim Ama Elim Bos Cıktı Be:p:p:p:D:D:D:D

Amele - 3
Banned
MANYAKMIYIM bizzatda ta kendiside benim clonumdur...ancakkkk; bir gün bile kullanamadım..çünkü şifresini unuttum:S

bir kaç tane daha vardı, onların hem nickini hem accountunu unuttum:S..

ama V@ULTH bir tane;)

frends
Forum Kalfası
frendss benim clone'umdur.

mazisi ise:
bi arkadaşın bilgisayarından wardoma girmiştim. o arkadaşta wardom üyesi olduğu için clone olarak banlanmıştım. üyeliklerimizi açtırmak için bu nick'i almıştım.

Artser
Forum Ustası
İtiraf ediyorum:

Benim sayemde üye olan 4 kişinin nick ve şifrelerini biliyorum onlarda zaten girmiyor foruma..Bir kaçkere girmek lazım hatırlattığın iyi oldu..

MatemM
Çırak
ahmet kafan güzelken açtın bu konuyu sanırım ......

ben spesific nickli üyenin clonu ve kendisiyim ...only beer diye bir diye üyelik açtım ama yeniden başlamak zor geldi uygar hocama pm ile banlattım o üyeligide :D ama forumdan kopmak olmuyor bu üyeligi bir kaç gün önce açtım sadece forumu takip etmek için az degil 4 yılımızı verdigimiz kullanıcı hesabı haklı yada haksız banlandı saygı duyuyorum açılmasıda imkansız :D ilk ve son postum olucak sanırım çünkü sadece forumu takip etmek için açtım bu üyeligi itiraf ediyorum :D

Durum
Yanıtlara kapalı.