İtiraf Ediyorum, Ben Şu nickLi Üyenin KLonuyum

Durum
Yanıtlara kapalı.
*
Banned
ahmet kafan güzelken açtın bu konuyu sanırım ......

ben spesific nickli üyenin clonu ve kendisiyim ...only beer diye bir diye üyelik açtım ama yeniden başlamak zor geldi uygar hocama pm ile banlattım o üyeligide :D ama forumdan kopmak olmuyor bu üyeligi bir kaç gün önce açtım sadece forumu takip etmek için az degil 4 yılımızı verdigimiz kullanıcı hesabı haklı yada haksız banlandı saygı duyuyorum açılmasıda imkansız :D ilk ve son postum olucak sanırım çünkü sadece forumu takip etmek için açtım bu üyeligi itiraf ediyorum :D

Önder, hayır seni deşifre etmek için açmıştım bu konuyu :D Sende, hemen büyüsüne kapıLdın, kendini deşifre ettin bak :D
:) sevgiyLe dostum..

SylarGray.
Banned
Sınırsız banlandığım dönem Jim Carrey adlı bi üyelik almıştım, banlandı. Sonra Tazmania Monster diye bi üyelik aldım, o hala yaşıyor. Eğer banlanırsam onunla idare edicez yine :D

RUDEBOY
Forum Ustası
tarky ve balamir diye üyeliklerim var :D

edit : :D nasıl olsa paşa burda yok :D yazayım arkasından :p gelince topluca söver artık bana

balamir benim clone :p

şaka bir yana aslında ben rudeboy3 ya da 2 :D hatırlamıyorum ama pitbull avatarı olan bir üyeliğin clonuyum :D onun kullanıcı adı ve şifresini unutmuştum hem rakam vs hoş durmadığından :D bunu açmıştım. mantıken onun clonuyum :d

- Yönetici düzenlemesi: :
madem itiraf köşesine döndü bura bende bi itirafta bulunayım:D bu üyreliğim Clone :eek:diğer üyeliğimin şifresini unutmuştum ( 2 3 tane açım unuttum çünkü pc yoktu cafeden giriyodum haliyle unutuyodum) :Den soın tenobayda karar kıldım:Dnasılım:D:D

'maTRax'
Forum Ustası
2006 yılı bir üyeliğim vardı yanlış hatırlamıyorsam.. maTRax nickli..

Şifresini unutunca bunu aldım.. :) O zaman nerden tanıyalım cloned'i falan.. :)

\Emix
Forum Ustası
2 adet hesabım var

birisi bu diğerininde 2,500 küsür kadar mesajı var :) bu ilk hesabım bir zamanlar şifresini unutmuştum başka bir hesap almıştım can sıkıntısındanda ayda bir nick değiştiriyorum :D

konuları gezerken bu hesabımı gördüm hemen MurattıK abime pm attım abi durum böyle böyle "E.İskenderli" isimli hesabı kapatalım ilk hesabıma yeni şifre belirleyelim bununla devam edicem diye" :)

artık bununla devam :)

ELFİN
Misafir Üye
itiraf köşesine döndü burası ben de itiraf ediyorum
ben clone değilim

Balamir
Banned
tarky ve balamir diye üyeliklerim var :D

edit : :D nasıl olsa paşa burda yok :D yazayım arkasından :p gelince topluca söver artık bana

balamir benim clone :p

şaka bir yana aslında ben rudeboy3 ya da 2 :D hatırlamıyorum ama pitbull avatarı olan bir üyeliğin clonuyum :D onun kullanıcı adı ve şifresini unutmuştum hem rakam vs hoş durmadığından :D bunu açmıştım. mantıken onun clonuyum :d
Senin benim clonum olman için 2 tepsi baklava 6 extra redbul 2 kutuda çikolata yemen lazım kız arkadaşımın evindeyim ne demek istediğimi anlayan anlamıştır :p:p:p Ayrıca herkez itiraf etmiş bende edicem bangbros taki zenci adamın clonuyum ben :D

Durum
Yanıtlara kapalı.