İtiraf Et Rahatla

AngelCold
Forum Kalfası
Yalçın abiye döndü burası :D
anlatın anlatın,
cips kola aldım bekliyorum :D
Aynen çok hoş bir konu olmuş :D

-Madem öyle bir kaç itirafta ben yapayım.
Koton'da arkadaşların gaza getirmesiyle dantelli tanga giyip magazada 10 dkka dolaştım. Ve sonunda yaklaşık 30 kişiye imam çağdaştan baklava kazandırttım. :D

- Kız arkadaşımı eve çağırmıştım bi anda annem baskın yaptı kızı yarı çıplak kışın ortasında annem buraya bakmaz deyip balkona çıkarttım :D :clap:

-lisede bize götlük yapan fizik hocasının yeni taktırdığı jantları çalıp 2binliraya satıp parasını çatur çutur yedim :double fuck:

Ve itiraf ediyorumki beni s(*)evselerde özlemem dediğim birini çok özlüyorum..

- Yönetici düzenlemesi: :
AdrenaLiN_
Forum Ustası
bende bir itirafta bulunayım

kurumsal hat satışı yaparken aylık kotamı 2 hafta da doldurup , kalan haftalarda eve gelip yatardım :)

saat 9 işe gider , öğle 12 de iş yerinde yemek yiyip sahaya çıkıyor diye eve giderdim

çalar saati 18.00 kurar o saate kadar yatardım.sonra geri iş yerine gidip orada bir görünür tekrar eve giderdim :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bir itirafım daha olacak forumda yönetimden çıktığında haraletli bir şekilde tartıştığın kavga ettiğin bazı kişiler vardı mafia'nın arkadaşı (ismini unuttum şimdi) hani telefon numarası veripte arayın beni ben o değilim diyen bizim pekerin bile olaya karıştığı büyük tartışmada onun ip adresinden sistemine bağlanıp kullandığın port numarasından ve bilgilerden mafianın arkadaşı olduğunu hatta çakışan ip adreslerini ekran görüntülerini falan farklı bir hesapla sana ileten sonrada konuya mehmetin dahil olmasını sağlayıp adamın sınırsız yemesini sağlatanda bendim :p len dede senin haberin olmadan sana ne çok iyiliğim olmuş sevildiğini bil :D konu olmasa bu sırları mezara götürürdüm ama konu açıldı artık ifşaa var :D
Bu bilgi bende hep bir bilinmez olarak kalacak sanırdım :)

Bu konu öyle görünüyor ki; Çok şenlikli geçecek :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bir itiraf da benden gelsin

( amma suç işlemişiz ha :p )

bu itiraf redyellow'a.

Hani sizin milli görüş sitesinde erbakanın camilerde para araklayıp tefecide batırdığını söylediğinde üzerine küfür kafir gidip:

KUDURMUŞ BU

FİTNECİ BU

ATIN BUNU SİTEDEENNN

ve daha buraya yazamadığım bir yığın küfür ederek SELAM verdiğin soylemez11 isimli üye benim :)

Ve unutma ki; Selamınaleykümün karşılığı aleykümselamdır :)

fredykruger35
Daimi Üye
Bir kedimiz vardı., ben 9-10 yaş civarındayım, Rahmetli annem oğlum kedinin ciğerini ver dediğinde aklıma bir hinlik gelmişti, bulduğum bir enjektör ile saf rakıdan kediye vereceğim ciğerlere enjekte etmiştim, zavallı kedicik, sabahlara kadar miaoowwwff miaoowwf diye diye bi o duvar senin bi o duvar benim toslamış durmuştu., Annemde Allah Aallah ne oldu bu kedicağıza diye hayfılanırken., ben dudaklarımı bilmem diyerek dudak büküp kıskıs gülmüştüm., dayak korkusundan itiraf edememiştim o zamanlar.

NoPainNoGain
Forum Ustası
Bir itiraf daha o zaman :)

Lisede,

Kimya laboratuvarından çaldığımız bir kavanoz sodyumu tuvalete atan. Sonrada patlayıp ortalığın b*ka bulanmasını ve kokudan okula girilmemesini sağlayan veletler bizdik. "S" borusuda kırılmış.. biz mezun olurken hala çalışmıyordu..

Harbiden işin bokunu cıkarmıştık

:D

3 kişi arasında sır olarak kalacaktı.. (Lise biteli 3 yıl oluyor yeter artık beyler saklamayın)

Insanity
Forum Ustası
İtiraf ediyorum ki,
Patronun oğlunun doğum günü vardı, o gün de Rodi'de 1 alana 1 bedava kampanyası vardı.
İş yerinde bir arkadaşla hediye alacağız diye herkesten para topladık.
Sonuç itibari ile baya bi para topladık... Sonra gitti Rodi'ye >>>
1 Kazak aldık 1 gömlek hediye geldi. Sonra birerde kendimize gömlek aldık.
cebimize harçlığı da koyduk :) Allah bereket versin dedik :)
Güzel bir doğum günü idi :)

Semyaza
Forum Kalfası
Bu konu cidden kötü oldu :p

İnsanın sürekli bişeyler itiraf edesi geliyo :D

Ve ediyorum :p :

Lise yıllarında abazanlıkta var tabi. Kanımız kaynıyo :p
Okuldaki beden eğitimi öğretmenimiz ameliyat oldu kaza geçirince bi dönem gelemicek şekilde haşat oldu..
Yerine bi bayan hoca geldi bir dönemlik.
Mezun olalı 2 sene olmuş.
Onunda hala ateşi çok yüksek yani :p
Biz iki kanka buna çok pis yavşıyorduk.
Hergün çiçek almalar, okula gelmeden önce toplamalar filan, çikolatalar, kantinde her gördüğümüzde bişeyler ısmarlamalar filan...
Neyse bi gün okulda çok az kişi geldi. Birinci dönemin en son haftası.
Okulda kimse yok. Bazı derslikler boş.
Kankamda gelmedi o gün okula. Ben avanak avanak gezinirken koridorda bu hocayı gördüm :) (uuuu :D)
Sonra bi dersliğin kapısı açıkmış girdi içeri bende girdim arkasından yavşıcamya :D
Oda bizi severdi bunuda belirtiyim sarılır öper koklardı :p
Dersliğe girdik ve nasıl olduğunu heycandan hatırmıyorum o_O :clap::eek:sama:
Bi şekilde hocaya ellemeye başladım ben. :double fuck:
5 dkka filan o rüyadan sonra koridordan ses geldi ve hemen uzaklaştım hocadan.
Sonra sınıftan çıktık ve gittik.
1. Dönemin son gününe kadar bir hafta, hiç yüzüne bile bakmadım hocanın.
Son gün karne gününde yanıma geldi. sarıldı öptü derslerine çalış filan dedi ve gitti :p
Bi daha da hiç görmedim o hocamı :)

Yani uzun lafın kısası lisede beden eğitimi hocamla 5 dkkada olsa yiyişmiş biriyim :p

\Emix
Forum Ustası
itiraf ediyorum :D

Lise 3 sosyal okuyorum tabi Dil Anlatım 0 sınıfta kalıcam

Dil Anlatım hocamızın bir kızı var Allah var yukarıda güzel değildi sürekli ağlardı ordan oraya derslerde koridorda yalnızlıktan vs.. hocayla bi samimi olduk ve hoca kızını bana ayarlamaya kalktı diğer dersimiz sınav sınavda kağıda yazdığımı silerken yırttım kağıdımı yenisini istedim ve önüme cevaplanmış dolu kağıt verdi diğer ders gittim kızına çıkma teklifi ettim çıktık. tabi son sınav 2 hafta sonra 2 hafta gönlünü hoş ettim sınavdan gene geçtim ve sınıfı atladım karne günü ayrıldık çok ağlamıştı.. üzüldümmü evet ama annesi teklif etmişti.. okul bitene kadar kızımı mutlu et diye..

bir itiraf daha..

Okul zamanları hep uyanıklıkla hile hurdayla geçtim sınıfı hani zeki birisi değildim..

yönetimdeki hocalarla aram cidden iyiydi elektronik bilgisayar işlerini hep ben yapardım.. keylogger kurdum tabi makinalara.. ( bilgisayar sınıfı dahil bütün okulun facebook msn herşeyi mevcut elimde :) )

devamsızlıklarımı müdür yardımcısına söylerdim silerdi naz etmeden ama logger sayesinde şifre vardı elimde bazen limitte olan öğrencileri yüklü miktar para karşılığı silerdim.. 44'den kalan dersleri ( Müdürün şifresi ile ) 45'e tamamlardım vs..

bunun dışında o facebook msn vs şifreleri sayesinde çok kız kaldırdım okuldan.. :D hep bi itlik vardı içimizde..

ulan ne günlerdi şöyle bir düşününce öğrencilik güzeldi..

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Bir itirafta benden olsun , memlekete gidecek kayınpederime cep telefonu diye klima kumandasını verip gönderdim :)
Ne zamanki bir telefoncuya girip kontör yükletmeye kalkışınca iş ortaya çıkmış :D
E birazda onun hatası var teknolojiye bu kadar uzak durmamalıydı :p

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bir itirafta benden olsun , memlekete gidecek kayınpederime cep telefonu diye klima kumandasını verip gönderdim :)
Ne zamanki bir telefoncuya girip kontör yükletmeye kalkışınca iş ortaya çıkmış :D
E birazda onun hatası var teknolojiye bu kadar uzak durmamalıydı :p
Şaka yapıyorsun :confused: