Doktorum lise normal süper lise idiNasıl bir liseymiş orası öyle
1000. Mesajıma bende itirafta bulunuyorum
Çalıştığım iş yerinde baktım patron bizi sürekli kameralardan takip ediyor ama sesini çıkartmıyordu. Bu durum benim hiç hoşuma gitmeyen bir durum ayrıca kişilik haklarına saldırı olarak nitelendiriyorum. Şirketlere kurulan kameralar güvenlik amaçlı olmalı ve o şekilde kullanılmalıdır. İnsanların sürekli neler yaptıklarını takip etmek bbg evinden farksız bir durumdur. Zaten her ofisin yöneticileri bu durumları takip etmekte ve değerlendirmektedir.
Neyse gelelim asıl konuya ... Bu izleme durumuna uzun zamandır bir çare bulamaya çalıştım fakat herhangi bir çözüm üretemedim... sonuçta adamın şirketi sizde bir çalışansanız elinizden birşey gelmiyor... belli bir süre araştırma yaptım ve gözlemlerim sonucunda kameraların bağlı olduğu kayıt cihazının bir ip adresi olduğunu öğrendim ve araştırmaya başladım. ip adresini bulmama rağmen browser'dan girildiğinde kullanıcı adı ve şifre istiyordu.. yaptığım araştırmalar ve gözlemlemeler sonucunda artık bende görüntülere ulaşabiliyorum. Patron bizleri izliyor olabilir fakat artık bende onu izliyorum
Not: Bu mesaj kendi kendini imha edebilir çook tehlikeli bir durumdur.
haha aynı dert bendede var şuan aynı dertten yanıyorumitiraf ediyorum bir miktar para ödeyip yok efndim sevgilimn pc de ne yaptıgını öğrenicem diye 1stcalss oldum şansıma warloggerda çalışmıyormuş yenisi yapılacakmış 1stclass olduğuma pişman oldum onuda geçtim sevgilimden zaten ayrıldım warlogger belki yeni sevgilime yetişir ...
bi itiraftada ben bulunayım çok değişik ama
dersane zamanlarımda yaklaşık 3-4 yıl önce dersanede tüm kızlarla kaynatıyodum ama biri vardı onla aramız çok iyiydi sevgili gibi felan değil normal arkadaş olarak aramız iyiydi neyse dersane bitti etti biz arada gene görüşüyoduk bunla devamını boşverdim bunla konuşuyoruz sadece hergün mesajlaşıyoruz felan kızın 4yıllık bi erkek arkadaşı var ellerinde yüzük felan hiç sevmem biz baya ilerledik böyle ne sevgili gibiyiz ne arkadaş gibiyiz kızla ilk başlarda knk felan diye konuşuyoduk sonralarda canım cicim aşkım hayatım ama sevgili değiliz sonralarda biraz daha normalleşti kuzum canım sadeleştik biraz ama bu arada hala o dier oğlanla çıkıyo evlencem felan fistan diyo ve itirafım ben bu kızla defalarca birlikte oldum niye yaptım bilmiyorum. . ( kız normaldi vücudunu ilk kez gören benim devamını söylemeyim )
yok sevgilisi tırt bişey sıkıntı olamaz aslında biraz düşünseydim yapmazdım ilkini yapınca devamında duramıyo insan ama yapcak bişey yok artık başını getirdikDikkat et wardomda cıkmasın o 4 yıllık sevgilisi seni keylog kaydına gönderir.
Olaya gelince böyle şeyler beni gerçekten üzüyor 4 yıllık erkek arkadaşı belki ne ciddiyettedir bilemem ama yapılır mı yapılmazmı oraya da girmem.
Arkadaşım derdi benim yeni sloganım oldu kanka ayağa döt ayağa diye
Etmek isterdim ama maalesef edilmiyorİtirafım var diyenleri bekliyoruz