İTܒye Budist tapınağı talebi

Penqueen
Banned
Ben de sizdeki kafayı çok merak ediyorum ne tuhaf değil mi?

Şuna ceverin lütfen:

Demişsin ya: daha önce müracaat etmişler, bi boka yaramamış...

Peki Bİ BOKA YARAMAMIŞSA neden O ZAMAN şimdiki gibi BUDİST TAPINAĞI İSTERÜKKKKKKK diye kampanya yapmamışlar da CAMİ sözkonusu olunca bunu yapmışlar?
strateji diyorlar buna işte
bak ne dedim
bu cami tamamen gösteriş amaçlı yapılacaktır
bunun için rektör kalkıp böyle bir cami yapacağız diye reklam yapıyor
olay basına yansıdı mı?
yansıdı
işte bu noktada öğrenciler sırf basının kendi durumlarını görmesi açısından böyle sembolik bir kampanya başlatıyorlar
güzel bir kampanya
adamlar oraya cami yapılsın tapınak yapılsın bunun derdinde değiller
la sen o kampüsün içine kerhane açsan o öğrencileri insan yerine koymadıktan sonra ne işe yarar

redyellow
Forum Ustası
Sözkonusu haberin nasıl yönlendirme amaçlı olduğunu göstermek isterim.

Haberden:

İTܒnün gündemine bomba gibi düşen kampanyada destekçi sayısı kısa sürede 5 bine ulaştı.
Budist tapınağı istiyoruz kamyanyası KISA SÜREDE 5 BİNE ULAŞTI deniyor haberde.

ve devam ediyor:

İTܒde 10 ay önce başlatılan “İTܒye cami yapılsın” kampanyasına ise destek verenlerin sayısı 1300’de kaldı.
CAMİ YAPILSIN diyenler ise 1.300 de kalmış!!!

hem de 10 ay önce açıldığı halde!!!

10 ay önce açılan kampanya 1.300, kısa bir süre önce açılan budist vs. kampanyası ise 5 bine ulaşmış!

HABER ÖYLE diyor!

Peki gerçek ne:

Siteye ulaşmak için tıkla

Giriyoruz kampanyanın yapıldığı siteye.

Ne görüyoruz:

141.474 DESTEKCİ!

hani 1.300 idi?

Gördünüz mü haberin amacını?

Gördünüz mü nasıl ahlaksızca yalanla insanları yanlış yönlendirmek istiyorlar?

Cami karşıtı deyince bana kızıyor bazıları, demeyim mi?

Bu haber apaçık bir cami düşmanılğı değil mi?

redyellow
Forum Ustası
strateji diyorlar buna işte
bak ne dedim
bu cami tamamen gösteriş amaçlı yapılacaktır
bunun için rektör kalkıp böyle bir cami yapacağız diye reklam yapıyor
olay basına yansıdı mı?
yansıdı
işte bu noktada öğrenciler sırf basının kendi durumlarını görmesi açısından böyle sembolik bir kampanya başlatıyorlar
güzel bir kampanya
adamlar oraya cami yapılsın tapınak yapılsın bunun derdinde değiller
la sen o kampüsün içine kerhane açsan o öğrencileri insan yerine koymadıktan sonra ne işe yarar
25 bin kişi varmış o kampüste.

25 bin kişinin ve büykü çoğunluğunun da müslüman olduğu bir yerde cami yapılacak ve sen o kadar kesin bir dille GÖSTERİŞ AMAÇLI YAPILACAK diyorsun ki!

Rektörün kalbini yardın, baktın, ya da beynini girdin niyetini okudun!

Helal olsun sana!

Kutluyorum!!!

Hacı abi,
yazıyı dikkatli okumakta fayda var..
Oradaki tepki haklı bir tepki..
İbadethane zaten var ve yeterli deniliyor,
okulda eğitim için onca eksik varken sırf bir kesime şirinlik olsun diye
camii de camii diye tutturulunca,
bir grupta ironi yapıp madem öyle tapınakta olsun tam olsun
gibi bir tepki göstermiş,
buradaki verilen tepki camii yapılmasına değil,
mesele camii yapılacaksa tapınakta yapılsında değil..
;)
Mavera kardeşim:

Dediğin niyetde olan insanlar elbette vardır, benim sözüm onlara değil.

Ama şunu da kabul edin:

Bakın yukarıda gösterdim, HABERDE O KADAR AÇIK ÇARPITMALAR yapılmış ki, O KADAR AÇIK CAMİ DÜŞMANLIĞI var ki.

dediğin gibi düşünenlerin olduğu gibi benim dediğim gibi cami karşıtı olanlar da var.

benim sözüm onlaradır.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Siyasi amaçlara dini bulaştırma işi yaş iş.

Gördüğünüz gibi, tapınağa destek verenlerin sayısı bir anda camiye destek verenlerin sayısını üçe beşe katlayıverir.

Bu durumda, en büyük kötülüğü dine yaptığınızı da ibretle görüverirsiniz.

Hep söylerim. Bu ülkeye, bu Din'e en büyük zararı siyasete din bulaştırmaya çalışan bezirganlar vermiştir...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bu ülkede dine en büyük zararı din bezirganları vermiştir.

Necmettin Erbakan'ın Milli Nizam Partisi ile başlayıp devam eden bu süreçte hoca vefat etmiş, oğlu bir taraftan oy verene CENNET vaad ederken, talebeleri sabah akşam dillerinden ALLAH - KİTAP - PEYGAMBER'i düşürmemişlerdir.

( Aslında medeni bir ülkeye gidip BİZİM ÜLKEDE OY KARŞILIĞI CENNET VERENLER VAR VE BUNLARA İNANAN, PEŞLERİNDEN GİDEN İNSANLAR VAR ) deseniz, ağızlarını bırakıp kıçlarıyla gülerler ama güldükleri mesele de gerçektir )

BUDİST TAPINAĞINA oy verenlerin belki de tamamı haftada en az bir kez Cumaları kaçırmayanlardan da olsa, bir anlamda kendi dinlerine karşı eylem içine girmişlerdir.

Din bezirganları, her zaman olduğu gibi, dini siyasi amaçlarına meze yaparak en büyük zararı vermektedirler.

Peki bu durumda ne yapacaklarını sanıyorsunuz?

Bekleyin..

Herşeyibilenadam, bugün değilse de yarın mutlaka çıkacaktır, BUDİST TAPINAĞINA oy verenleri aşağılayacaktır.

O oy verenler de GEZİ EYLEMLERİNDE olduğu gibi çığ gibi büyüyecektir.

Millet yine ayrıştırılacaktır.

ALLAH hepsini ıslah etsin diyeceğim ama....

ALLAH önce bunların ne ALLAHTAN korkusu, ne KULDAN utanması olmadığını göre göre oylarıyla destekleyenleri ıslah etsin.

Penqueen
Banned
Sözkonusu haberin nasıl yönlendirme amaçlı olduğunu göstermek isterim.

Haberden:

Budist tapınağı istiyoruz kamyanyası KISA SÜREDE 5 BİNE ULAŞTI deniyor haberde.

ve devam ediyor:

CAMİ YAPILSIN diyenler ise 1.300 de kalmış!!!

hem de 10 ay önce açıldığı halde!!!

10 ay önce açılan kampanya 1.300, kısa bir süre önce açılan budist vs. kampanyası ise 5 bine ulaşmış!

HABER ÖYLE diyor!

Peki gerçek ne:

Siteye ulaşmak için tıkla

Giriyoruz kampanyanın yapıldığı siteye.

Ne görüyoruz:

141.474 DESTEKCİ!

hani 1.300 idi?

Gördünüz mü haberin amacını?

Gördünüz mü nasıl ahlaksızca yalanla insanları yanlış yönlendirmek istiyorlar?

Cami karşıtı deyince bana kızıyor bazıları, demeyim mi?

Bu haber apaçık bir cami düşmanılğı değil mi?
güldürdün beni :D
benim düşüncem sen daha neyi savunduğunu da bilmiyorsun
şu at gözlüklerini çıkar bi söylenenlere bak
oku anla öyle yorumla

yok 140 bin destek verilmiş ankete
şimdi bu şişirilmiş anket değil midir sence
bak ne güzel sonraki mesajında sayı bile belirtmişsin
25 bin kişilik kampüs
140 bin kişilik destek :D
güldürme beni
bütün kampüs sülalece dersi işi bırakmış içerde namaz kılmak için yer mi arıyor :D
o anketi şişirenlerin %99 u o kampüsün yanından bile geçmeyecek kişilerdir
anket reklam olmadan önceki sayıyı da görebilseydik nasıl şişirildiğini daha iyi anlardın

edit: saat 00:21
ben bu mesajı yazarken 142 bindeydi sayı
aradan tam 10 dk geçti saat 00:31
baktım şimdi 144 bine fırlamış
millet yemiyor içmiyor bu saatte bu ankete mi oy veriyor sen söyle :D

25 bin kişi varmış o kampüste.

25 bin kişinin ve büykü çoğunluğunun da müslüman olduğu bir yerde cami yapılacak ve sen o kadar kesin bir dille GÖSTERİŞ AMAÇLI YAPILACAK diyorsun ki!

Rektörün kalbini yardın, baktın, ya da beynini girdin niyetini okudun!

Helal olsun sana!

Kutluyorum!!!

Mavera kardeşim:

Dediğin niyetde olan insanlar elbette vardır, benim sözüm onlara değil.

Ama şunu da kabul edin:

Bakın yukarıda gösterdim, HABERDE O KADAR AÇIK ÇARPITMALAR yapılmış ki, O KADAR AÇIK CAMİ DÜŞMANLIĞI var ki.

dediğin gibi düşünenlerin olduğu gibi benim dediğim gibi cami karşıtı olanlar da var.

benim sözüm onlaradır.
gösteriş amaçlı olduğunu söylemek için illa o rektörün kalbini açıp bakmak gerekmiyor
rektör mehmet karacanın geçmişini biraz araştırır kimlerle nerelerde çalıştığına bak
bir de formüle zamanlamayı ekle
bak nasıl gösteriş için olduğu kabak gibi çıkacaktır

okul yerine cami açılmasına karşı çıkanlara cami düşmanı gözüyle bakıyorsan evet ben en büyük cami düşmanıyım senin nazarında
ilim çinde bile olsa gidip öğren dir benim kıstasım
okursan orospu olursun diyen bir zihniyet istemiyorum ben
bırak bu okulu ülkenin tümü de müslüman olsa sonuçta laik bir ülkedeyiz ve din işlerinin fertlerin geleceğine bile karışmasına karşıyım

cami açılsa ne olacak biliyor musun
geleni gideni belki cumadan cumaya olur
diğer zamanlarda hiç uğrayanı olmaz
çünkü her bölümde mescit var
namaz kılanların her namaz vaktinde oraya kadar gitmesi zor olur
sonuçta adamlar derse yetişecek
bu sebepten rektör bölümlerdeki mescitleri de kapatamaz
ne işe yaradı?
hiç

camilerin geçmişine hiç girmeyeceğim duymak istemeyeceğin bilgiler var :D
ama şunu söylemek istiyorum
cami yaptıranlar dinen baktığında sevaptan çok günah kazanıyorlar bu zamanda
bunun da başlıca iki sebebi var
birincisi belirttiğim gibi gösteriş amaçlı yaptıkları için
bakın ben zenginim cami yaptırıyorum diye dikilen camilerle dolu her yer
veya bak bizim vakıf müslümanları çok düşünüyor bu camiyi yaptırdı diye böbürlenenler
işte bu da ikinci sebebi doğuruyor
cemaatle kılınan namazın sevabı büyüktür
peki ya cemaati dağıtmanın günahı?
sen her mahalleye 4,5,6 artık dikebildiğin kadar cami dik
sonra her birine birer ikişer kişi gitsin
cemaat kavramı bitsin
sevaplar azalsın
sonra iyilik yapıyorum de
oldu mu şimdi :D

- Yönetici düzenlemesi: :
Emusnica
Forum Kalfası
Ama şunu da kabul edin:

benim sözüm onlaradır.
abicim cami düşmanlığı yapmaya çalışan olsa kaç yazar sanki, cidden öyle birşey olsa günümüz siyasi şartlarında orayı yıkarlar...

sen biraz rabbena hepbana kafasına düşünüyorsun malesef, bu yüzden karşı çıkıyorsun bence.

Mnesitheos
Elit Üye
Update yazan kısma bakınca son 24 saatte 100 binden fazla oyun gittiği anlaşılıyor zaten. 5 ay sonunda anca 250 oy toplanabilmiş. Haberde yanlışlık yok.

Şayet [MENTION=520293]redyellow[/MENTION]'un dediği gibi 25.000 kişilik üniversitede 140.000 kişi cami için imza toplayabildiyse komple camiye çevirsinler orayı. Adamlar imkansızı başarmış. :D

Umarım rektör koltuğunu düşündüğü kadar öğrencilerin gerçek sorunlarını da düşünmeye başlar.

redyellow
Forum Ustası
25 bin kişilik kampüs
140 bin kişilik destek :D
güldürme beni
Sizi güldürebildiysek ne mutlu bize yahu:)

BÜTÜN KAMUYA AÇIK olan bir imza kampanyasında sadece orada bulunanların değil HERKESİN İMZA koyabildiği bir kampanyada aklınız bu kadar cin gibi!!!! çalışıp gülebildiyseniz ne kadar hoş :)

25 bin kişilik kampüsde 16 bin kusur budist tapınağı isteği!!! diyemiyorsunuz ama!

cinliğiniz sadece camiye çalışıyor!

İyi gülmeler:)

Şayet [MENTION=520293]redyellow[/MENTION]'un dediği gibi 25.000 kişilik üniversitede 140.000 kişi cami için imza toplayabildiyse komple camiye çevirsinler orayı. Adamlar imkansızı başarmış. :D
Changede yapılan kampanyalar BÜTÜN KAMUYA AÇIK :)

İTÜDE cami açılsın kampanyasına sadece İTÜDE olanlar değil HERKES katılabiliyor:)

Bu mantığınızla hareket ederek "25 bin kişinin olduğu bir üniversitede 16 bin kusür budist (şu an budist tapınağı imzası 16 bini geçmiş) varmış" demenizi de beklerdim!

Bence imkansızı başaran sen olmuşsun:)

Daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu konuya, yazacaklarımı yazdım zaten.

Hayırlı sabahlar.

redyellow
Forum Ustası

Necmettin Erbakan'ın ../..

Konu ne:

İTÜ...

CAMİ İSTEĞİ...

BUDİST TAPINAĞI...

İmza kampanyası
.

vs.vs.

ve beklenen son; NECMETTİN ERBAKAN!

Moruk tam da beklediğim gibi davranmış, ben bunun ciğerini bilyorum yahu:)

Bizim forumun moruğu ya Atatürk der, Atatürk maskesi takıp trübünlere oynar, ya da konunun içine edebilmek için Erbakannnnnnn, Milli görüşşşşşşş der!

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Konu ne:

İTÜ...

CAMİ İSTEĞİ...

BUDİST TAPINAĞI...

İmza kampanyası
.

vs.vs.

ve beklenen son; NECMETTİN ERBAKAN!

Moruk tam da beklediğim gibi davranmış, ben bunun ciğerini bilyorum yahu:)

Bizim forumun moruğu ya Atatürk der, Atatürk maskesi takıp trübünlere oynar, ya da konunun içine edebilmek için Erbakannnnnnn, Milli görüşşşşşşş der!

Necmettin Erbakan ve milli görüşçüler ( yani sizler )

Bu ülkede siyasetin içine din sokuşturarak dine her türlü zararı vermiş kişilersiniz.

İTÜ deki skandal da, sizin mektepte yetişmiş dincilerin en son marifetlerine karşı koyulan bir tepki..

Ki; Sana bunu anlatabilmenin mümkünatı yok

O kadarcık kafan basabilseydi, bu eylemin tamamen demokratik bir tepki olduğunu anlayabilirdin.

Seni kendi haline bıraktım :)

redyellow
Forum Ustası
O kadarcık kafan basabilseydi, bu eylemin tamamen demokratik bir tepki olduğunu anlayabilirdin.
Kih kih kih:)

Cami sözkonusu olunca ERBAKANNNNNNNNNNNNNNNNNNN....MİLLİ GÖRÜŞŞŞŞŞŞŞ..... (bu arada amma çok erbakancı varmış bu ülkede yaf:) )dini istismarrrrrrrrrrvs.vs.

Ama camiye karşı tepki olunca DEMOKRATİK TEPKİİİİİİ:)

Ha pardon sizinkisi İRONİYDİ deeeeel mi moruk?

DEMOKRATİK İRONİ yaz bi dahakine:)

Seni kendi haline bıraktım :)

Sağol, iyi etmişsin ama ben seni bırakmadım!

Yüzünde bir Atatürk maskesiyle saldırıyorsun süseceğini sanıyorsun ama boşuna uğraşıyorsun :)

Dön ha dön:)

All4One
Forum Ustası
40 yilda bir konu aciyoruz onu da milli gorus erbakan derken kapattiracaksiniz :p

[MENTION=520293]redyellow[/MENTION] rica ediyorum konuyu cami karsitligina getirme bu konuda benim kelimelerimi ironi vs kullanarak destekledigim konu hakkinda bu sekilde dedikce hem bos yere kirici olup gunahima giriyorsun (ben cami karsiti bir insan degilim bunu sana bu sekilde soylemem bile aslinda sacma) hemde anlatilmak istenen seyi kaciriyorsun olay cami degil dememize ragmen. biraz genis perspektiften bakmani rica edecegim.

Penqueen
Banned
Sizi güldürebildiysek ne mutlu bize yahu:)

BÜTÜN KAMUYA AÇIK olan bir imza kampanyasında sadece orada bulunanların değil HERKESİN İMZA koyabildiği bir kampanyada aklınız bu kadar cin gibi!!!! çalışıp gülebildiyseniz ne kadar hoş :)

25 bin kişilik kampüsde 16 bin kusur budist tapınağı isteği!!! diyemiyorsunuz ama!

cinliğiniz sadece camiye çalışıyor!

İyi gülmeler:)

Changede yapılan kampanyalar BÜTÜN KAMUYA AÇIK :)

İTÜDE cami açılsın kampanyasına sadece İTÜDE olanlar değil HERKES katılabiliyor:)

Bu mantığınızla hareket ederek "25 bin kişinin olduğu bir üniversitede 16 bin kusür budist (şu an budist tapınağı imzası 16 bini geçmiş) varmış" demenizi de beklerdim!

Bence imkansızı başaran sen olmuşsun:)

Daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu konuya, yazacaklarımı yazdım zaten.

Hayırlı sabahlar.
asıl amacın tapınak olmadığını anladığını da sen diyemiyorsun işte :D
yoksa hâla anlamadın mı :confused:
bak tekrar söylüyorum
tane tane

adamlar yapılacak caminin derdinde değiller
öncelikle eğitim şartlarının düzeltilmesini istiyorlar
bu konuda tapınak fikri sadece göstermeliktir
sembol olarak tapınak fikri ortaya atılmıştır
o kampanyaya imza veren 16000 kişi aslında eğitim şartlarının kötü olduğunu göstermek için ankete katılmıştır
cami yapılsın anketiyle kıyaslarsak katılımcıların büyük çoğunluğunun kampüste eğitim gören öğrenciler olduğunu görürüz
yani sayı kesinlikle şişirme değildir

anladın mı şimdi :D

redyellow
Forum Ustası
40 yilda bir konu aciyoruz onu da milli gorus erbakan derken kapattiracaksiniz :p

[MENTION=520293]redyellow[/MENTION] rica ediyorum konuyu cami karsitligina getirme bu konuda benim kelimelerimi ironi vs kullanarak destekledigim konu hakkinda bu sekilde dedikce hem bos yere kirici olup gunahima giriyorsun (ben cami karsiti bir insan degilim bunu sana bu sekilde soylemem bile aslinda sacma) hemde anlatilmak istenen seyi kaciriyorsun olay cami degil dememize ragmen. biraz genis perspektiften bakmani rica edecegim.
Ben yazacaklarımı yazdım.

Kırk yılda bir açtığın konunun sağlık ve sıhhati için daha da yazmam :)