İyiki Dogdun BaLamir

Balamir
Banned
Öncelikle hepinize teşekkürler ediyorum arkadaşlar hepinizi çok seviyorum 4 yıldan sonra ilk kez doğum günü kutluyacağım öncelikle çok ama çok mutlu oldum tek dileğim şu forumdaki herkezin ama herkezin mutlu olmasıdır acayip mutlu oldum (CЧßзЯDµcK) Ahmet kardeşim ilgin içinde teşekkür ederim 4 yıl sonra ilk kez emellerime ulaşacağım :D bu arada özlem akşam saatinde yanıma gelecek bakalım süprizi ne olacak :D (kendisi gelse yeter) ya çok mutluyum Allah herkezi ama herkezi mutlu etsin arkadaşlar çok sağolun sizleri seviyorum :)

- Yönetici düzenlemesi: :
Technogirl
En Romantik Üye
Bugün Balamir'in Doğum Günü Ciddi Ya:)

İbrahim'in Açtığı Bi Konuda Gözüme Çarpmıştı:)

Doğum Günün KutLu oLsun BaLamir..:flowers:Nice YıLLara

Balamir
Banned
Bugün Balamir'in Doğum Günü Ciddi Ya:)

İbrahim'in Açtığı Bi Konuda Gözüme Çarpmıştı:)

Doğum Günün KutLu oLsun BaLamir..:flowers:Nice YıLLara
Sağol güzelim :D sende sağol unutmamışsın demek ki :D unutsan küserdim :D Arkadaşlar mesajlara akşama kadar cevap veremiye bilirim doğum günü kutlamak için hazırlanıcam saçlarımı jöleye bulayacağım süslenicem ooo daha çok işim var mesaj yazan yada yazmayan herkeze teşekkür ederim

Zafer
Forum Ustası
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum.

Technogirl
En Romantik Üye
Sağol güzelim :D sende sağol unutmamışsın demek ki :D unutsan küserdim :D Arkadaşlar mesajlara akşama kadar cevap veremiye bilirim doğum günü kutlamak için hazırlanıcam saçlarımı jöleye bulayacağım süslenicem ooo daha çok işim var mesaj yazan yada yazmayan herkeze teşekkür ederim
GörseL Zekam KuvvetLidir Abicim :) Unutmam:)

Sen Git JöLe Kazanına Düş Biz Seni TutmayaLım:):)

Balamir
Banned
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çok güzel bir doğum günü geçirdim tahmin edemeyeceğim kadar insan geldi yanıma :D demek ki sevenimiz çokmuş telefonum bir dakika durmadı mesajlar arayanlar herkez sağolsun eski sevgililerim bile aradı :D ne alakaysa daha yeni uyandığım için herkeze şimdi teşekkür edebiliyorum kusura bakmayın wardom ailesi benim gerçek ailem sizlersiniz sizleri gerçekten çok seviyorum umarım hepinizde çok mutlu olursunuz sizler gibi kardeşlerim abilerim olduğu içinde teşekkür ederim ayrıca m3hm3t bana atmış olduğun doğum günü mesajı içinde teşekkür ederim Saygılar