Jamandian ventone ile Gila tartışıyor

Durum
Yanıtlara kapalı.
Jamandian
Hızlı Çırak
Sadece KALTAK ve Resimlere deyincem.

1-)KALTAK olmayan bir insana böyle bir ithamda bulunmanız İFTİRADIR.Hem sitemizde hemde kanunlara göre İFTİRA suçtur. Cahil olduğunu söyleyebilirsiniz.Yaptıklarını kabul etmeyip doğru bulmadığınızı söyleyebilirsiniz.Ama bir insana KALTAK yakıştırması yapamazsınız.SUÇ ve İFTİRADIR.

2-)Ayrıca m3hm3t bey inde uygun bulmadığı için editlenen KALTAK yazısı tarafınızdan sürekli dile getirilmekte ve hala savunmaktasınız.Bu sizin m3hm3t bey e karşı gelmeniz yönetime de baş kaldırmanız anlamına gelmektedir.

3-) Dondurmadan bahsetmişinizOradaki dondurma erkeğin cinsel organına benzediği için koydunuz.Bu kadar AHLAKSIZsınız.

4-)Çıplak kadın resmine mayolu diyecek kadarda AHLAKSIZsınız. Ben göğsü açık kadınlara çıplak derim.Siz ne dersiniz ?

5-)Başka resimde Genç kızın önüne koyduğu 5-6 tane ERKEK ORGANI plastik(cahilliğime verin ne olduğunu bilmiyorum) şeyleride resim olarak ekleyecek kadar AHLAKSIZsınız.

Bu konu bitmeden diğer konulara geçmeyeceğim.5 maddeye tek tek cevap vermeniz gerekiyor.Bana sorduğum sorular dışında hikaye,masal,roman,kendinizi öven boş laflar sarfetmeyiniz.Yoksa aynı soruları tekrar tekrar soracağım.

(Fotolardan birinin linkini istemişsiniz.Üye yorumlarında linkini verdim oradan bakarsınız.Tarih:29-12-2010, 08:05)

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Sadece KALTAK ve Resimlere deyincem.

1-)KALTAK olmayan bir insana böyle bir ithamda bulunmanız İFTİRADIR.Hem sitemizde hemde kanunlara göre İFTİRA suçtur. Cahil olduğunu söyleyebilirsiniz.Yaptıklarını kabul etmeyip doğru bulmadığınızı söyleyebilirsiniz.Ama bir insana KALTAK yakıştırması yapamazsınız.SUÇ ve İFTİRADIR.

nesta_34'e söz verdim.

Ona verdiğim sözden sonra bir daha KALTAK kelimesini kullanmadım

yüzbinlerce kişinin acısıyla JBT geçen birisine bu kelimeyi kullandığım için pişman değilim.

Siz, yüzbinlerin acısıyla dalga geçen bu kadını savunarak, ölmüş insanların arkasından ( ZİNA YAPIYORLARDI ÖLDÜLER ) diyen meczup cübbeli ile saf tutmuş görünüyorsunuz.

Bu, sizin sorununuz, bakış açınızdır.

KALTAK: iffetsiz kadın anlamına gelir.

Biraz iffeti yani AHLAKI olan bir kadın, ölmüş insanların arkasından teneke çalmaz.

Biraz iffeti yani AHLAKI olan kadın, depremde ölmüş insanlar için ( zina yaptılar öldüler ) mantığını gütmez.

Biraz iffeti yani AHLAKI olan kadın,

hele de o kadın dini bir motif ile sahneye çıkıyorsa,

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR ayetine iman eder, ölümün ALLAH'IN EMRİ olduğuna inanır.

geçiniz..

2-)Ayrıca m3hm3t bey inde uygun bulmadığı için editlenen KALTAK yazısı tarafınızdan sürekli dile getirilmekte ve hala savunmaktasınız.Bu sizin m3hm3t bey e karşı gelmeniz yönetime de baş kaldırmanız anlamına gelmektedir.
fena gaz vermeye kalkmışsın ama sanırım yemezler.

Ve tekrarlıyorum.

Yönetimde olan - olmayan herkes, benim yıl sonunda modluğu bırakacağımı biliyor.

Ama sen ve senin gibi birtakım insanları sevindirmemek için bırakmayacağımı ahan da buradan deklare ediyorum :D

3-) Dondurmadan bahsetmişinizOradaki dondurma erkeğin cinsel organına benzediği için koydunuz.Bu kadar AHLAKSIZsınız.

iyi ama + 18 de koymuştuk?

Madem yaşın tutmuyor niye giriyorsun konuya?

İlle de filtre mi koyalım bilgisayarınıza? :p

4-)Çıplak kadın resmine mayolu diyecek kadarda AHLAKSIZsınız. Ben göğsü açık kadınlara çıplak derim.Siz ne dersiniz ?

5-)Başka resimde Genç kızın önüne koyduğu 5-6 tane ERKEK ORGANI plastik(cahilliğime verin ne olduğunu bilmiyorum) şeyleride resim olarak ekleyecek kadar AHLAKSIZsınız.

Bak benim iki gözüm..

Düello benim için biteli iki gün oluyor :D

Ama sana küçük bir final yapayım a benim canım.

Sana AHLAK nedir, ne değildir yazayım da öğren.

Bir taraftan FAİZ HARAMDIR nutukları atarken,

diğer taraftan Sırp caniler tarafından pazar yerlerinde alışveriş halindeyken uzaktan atışlarla öldürülen zavallı BOSNALILAR için toplanan paraları tefeciye götürüp faize yatırmak AHLAKSIZLIKTIR.

Aynı şekilde Türkiye Cumhuriyeti Yasalarınca HIRSIZLIKTAN hüküm giymiş bir adamı savunmak,

arkasından gitmek,

onun için mücadele etmek AHLAKSIZLIKTIR.

Bir taraftan kafaya takke külah takıp, dini öğütlerde bulunup,

Peygamberin adının geçtiği yerlerde sümük salya ağlar tezgahlarına yatıp,

Diğer taraftan HAKİM SATIN ALIN fetvası vererek insanları KUL HAKKI yemeye teşvik etmek AHLAKSIZLIKTIR.

Hadi dünyanın manyetik ekseninin 6 derece kaydığını bilmezsin

Hadi bu eksen kaymasının depremlere yol açacağını da bilmezsin

Hadi hepsinden geçtik, HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR ayetine de iman etmezsin

Hadi için kin, nefret dolu, gözünü kan, hırs bürümüş.

Hadi ÖLÜLERİNİZİ HAYIRLA YAD EDİNİZ diyen Peygamberimizi de takmazsın

Hadi bunların hiç birisinden haberin yok,

50 000 kişinin depremde ölümüne ZİNA YAPTILAR ÖLDÜLER diyecek kadar kendinden geçerek eline pankart alıp sokaklarda boy göstermek AHLAKSIZLIKTIR

Bu AHLAKSIZLIĞI yapanın kılık kıyafetine bakarak savunmak AHLAKSIZLIKTIR.

Meydanlara çıkıp, PKK İLE GÖRÜŞMÜYORUZ. BUNU SÖYELYEN NAMUSSUZ, ALÇAK ŞEREFSİZDİR dedikten sonra

Sadece sana bağlı olan MİT vasıtasıyla görüşmelerin ortaya çıktığı zaman bir özür dileyememek AHLAKSIZLIKTIR.

Doğalgaz zehirlenmesinden ölen genç insanlara iftira atarak SEKS ALEMİ YAPIYORLARDI ÖLDÜLER yazıp,

kan emici, ölü sevici bir okur kitlesi yaratma peşinde olmak AHLAKSIZLIKTIR.

Elinde PADİHAŞ OLMAK gibi bir imkan varken bunu reddeden,

padişah efendi hazretleri kıçına çöp batmasın diye ülkeyi düşmana teslim etmişken padişaha baş kaldıran

ülke insanını örgütleyen ve silahsız, mühimmatsız, çarıksız, ÇIPLAK AYAK!!!

düşmana direnen bir ulus yaratan

ve o ulus ile düşmanı yenen,

bugün sünnetli dolaşıyorsanız,

boynunuzda haç ile dolaşmıyorsanız,

bunu borçlu olduğunuz yegane adam

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e meclis kürsülerinden küfür etmek AHLAKSIZLIKTIR!!!

Camilerde para toplamak ve bu paralar ile hükümdarlık kurmak AHLAKSIZLILKTIR!!

Düello yapacağım, senin kirlilerini ortaya çıkartacağım diyerek,

Başladığı andan itibaren modluğumun alınması için

üstelik te beceremeyerek

adminin üzerine oynamak AHLAKSIZLIKTIR

Keşke bütün ahlaksızlıklar cinsel organa benzeyen bir dondurma ile sınırlı kalabilseydi.

Külahın üzerinde bir müddet tutarsın, erir gider

Ahlak kurtulmuş olur :D

Oysa din üzerinden, iman üzerinden, AHLAK üzerinden yapılan ahlaksızlıklar süreeeer gider.

Bundan başka da birşey yazmıyorum.

Konu, düello böyle yapılır.

Link vererek, bir linkteki 80 tane postu okumak mecburiyetinde bırakılarak yapılmaz.

Sayın smodlar.

Düello benim açımdan bitmiştir.

Bu andan sonra bu şahsın hakkımda söyleyeceği AHLAKSIZ kelimeleri içeren her postunu kişilik haklarıma saldırı kabul edip UYARI ile taltif edeceğimi biliniz.

Saygılar.

Jamandian
Hızlı Çırak
KEsinlikle verdiğiniz cevapları kabul etmiyorum.Sorduğum sorulara ilgisiz cevaplar vererek hala konuyu dağıtmak için SİYASET yapıyorsunuz.Konuyu dağıtmanızı bütün wuserlar ve yönetim görmektedir.Bu sorularıma doğru düzgün cevap verdikten sonra diğer konulara geçeceğim.

''bu da bizi AHLAKSIZ yapıyorsa,

bu ahlaksızlık bizim boynumuzda madalyadır.

KALTAK olmayan birine KALTAK diyorsanız evet bu sizi AHLAKSIZ yapar.İFTİRAcı yapar.''

KALTAK:iffetsiz,namussuz kadın demektir.(Bilmeyen wuserlara hatırlatılır.)

2-)Ben sana demedim mi bana hikaye roman ya da kendine öven sözlerle gelme diye.Soruma cevap ver bana boş laflar etme.

3-)iyi ama + 18 de koymuştuk? diyor Gila.

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-747-t444317.html

Böyle birşey varmı yok.Bu ne demek oluyor siz YALANCI sınız.

4-5) Cevabınızı hala bekliyorum.

Düello bölümü kuralları:
(10.Taraflardan herhangi birisinin düello benim için bitmiştir demesi düellonun bitirilmesine sebeb değildir.)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
sayın üye. düelloyu istediğiniz gibi sürdürebilirsiniz

kişilik haklarıma saygı gösterdiğiniz sürece benim için sorun yoktur.

saldırı yapar, bu saldırı UYARI gerektirirse, gerekeni yaparım

zira anlamamaya programlı sabit fikirli bir üyeyle daha fazla geçirebilecek vaktim yok.

saygılar

muvaffakıyetler...

Jamandian
Hızlı Çırak
Cevap bile veremiyorsunuz.AHLAKSIZ konusuna isterseniz yöneticiler karar versin ya da kabul edersiniz.

Ondan sonra diğer konulara devam ederim.Konu başında yazdığım ahlaksızlık,iftira,hakaret,taraf tutma,haksız uyarı ve ban vs. konuları bitmeden bu düello yu bitirmeyeceğim.

Ama YALANCI olduğunuz konusunda hemfikiriz değil mi ? Aksini ispat edemeyeceğiniz için öylesiniz.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
anlayana sivri sinek saz,

anlamayana MEHTER TAKIMI az demiş atalarımız.

aslında her sorunun cevabını aldın

ama anlamıyorsan yapacak birşey yok.

senin daha anlayabilen bir modelin varmı?

Jamandian
Hızlı Çırak
anlayana sivri sinek saz,

anlamayana MEHTER TAKIMI az demiş atalarımız.

aslında her sorunun cevabını aldın

ama anlamıyorsan yapacak birşey yok.

senin daha anlayabilen bir modelin varmı?
Asıl senin YALAN söylemeyen modelin var mı ? AHLAKSIZ konusuna yöneticiler gelince karar verir.Ondan sonra diğer konulara devam edeceğim.Bütün sorularıma hikaye,roman,kendini öven sözlerle(YALANCI bir insan nasıl kendini överse).... cevap vermezsen.Daha hızlı ilerleyeceğimize inanıyorum

(YALAN söylemem diyorsan ispat iste istersen :p forumda ne kadar çok söylüyordun.Ne oldu döndü dolaştı sana mı döndü :p )

!!!!!!!Ayrıca kendisi dondurma resmi konusunda +18 yazdık demişti ve yazmadığı YALANCI olduğu ortaya çıkmıştı.Bu demek oluyor ki o resmin kendi dediği gibi +18 diye belirtilmesi gerekiyordu.Fakat çıplak resimlerin hiç birinde ve diğer resimler +18 koymaya gerek görmemiştir zaten bu tarz resimler siyaset bölümüne +18 konsa bile hangi mantıkla koyulduğunun açıklaması yoktur.AHLAKSIZDIR.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bana mutluluğun resmini çizebilirmisin Abidin?

( Nazım Hikmet RAN )

Nazım Hikmet'in bu sözü üzerine etkilenen ve uzun yıllar sonra MUTLULUĞUN RESMİ olarak yukarıdaki resmi çizen Abidin Dino

veya Rahmetli Nazım Hikmet şayet wardom'u

hele hele ventone'yi tanısalardı

sanırım mutluluğun resmine tanık olurlardı :)

Şu kadına küfür etme ahlaksızlığı benim olsun

ölmüş insanlara küfür etme ahlaksızlığı senin olsun diyorum,

Anlamıyor :)

tayyipin dönekliğini video ile koyuyorum

Tınmıyor bile :)

Sarhoş emreyi savunmasını cevaplarken ( sen anlamazsın böyle şeyleri ) diyerek algılama kapasitesiyle kafa yapıyorum,

Algılayamıyor :D

FORUMDA CİRİT ATAN OMURGA ÖZÜRLÜLER iddiasını yanıtlarken ( sen niye alınganlık yaptın ) diyorum,

üzerinde yaptığım anatomik tesbiti, ne demek istediğimi

Çözemiyor :)

kolonya isimli arkadaşa ( ONCAACIK ZEKANLA ) diye ettiğim laf için,

( seni daha önce tanısaydım etmezdim, ondan özür diliyorum ) diyerek BAN sebebi değil, KAN sebebi olabilecek bir laf giydiriyorum,

Ne söylemek istediğime ayılamıyor bile :D

CAHİLLER SÜRÜSÜ yazıp, kimseyi hedef almadığım yazıdan niye alınganlık gösterdiğini soruyor,

kendisine ciddi bir atıfta bulunuyorum,

Çakmıyor :)

AHLAK denilen şeyin iki bacak arasında olmadığını,

neyin ahlaksızlık olduğunu dilim ve dünya görüşüm elverdiğince ortaya koyuyorum,

SİYASET YAPMA diyor :winkiss:

Dondurma yalayan kadın resmi için

( oraya + 18 koyduk, yaşın tutmuyorsa girme kardeşim ) yazarak,

beş yaşındaki çocuğun bile anlayıp alınganlık gösterebileceği,

belki de onur gurur meselesi yapacağı bir yakıştırma yapıyorum,

Oysa bi koşu gidip bakıyor, + 18 yok.

Evreka!

( Gittim baktım. + 18 yazmamışsın. yalancıı yalancıı ) diye

Sevindirik oluyor :)

Oysa normal şartlarda yazsam uyarı sebebi olabilecek bu yakıştırmada bile ne dediğimi

SEZİNLEYEMİYOR

Valla ventone sana ne diyeceğimi bilmiyorum.

Bu kadar lafı yiyip, anlamayıp bir de mutlu olabilecek her ne yiyip içiyorsan

zehir zıkkım olsun boğazından geçmesin e mi :D

İnsan utanır, bi tutam da bize yollar :)

Bu kadar lafı yiyip hala mutlu olabiliyorsan

Vallahi hayat sana güzel ventone :D

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
bende çok şey talep ediyorum, ama hiç olmuyor :)

bırakın biz karar verelim tartışmanın düellonun neticesine..
Olacak şeyler talep ederseniz olur ;) Zaten kurallar gereği ;

10.Taraflardan herhangi birisinin düello benim için bitmiştir demesi düellonun bitirilmesine sebeb değildir.

Maddesine istinaden konu açılmıştır.

Jamandian
Hızlı Çırak
10.Taraflardan herhangi birisinin düello benim için bitmiştir demesi düellonun bitirilmesine sebeb değildir.

bu sebepten dolayı düello devam ediyor.Ben ne zaman bütün sorularıma ve ilk sayfada verdiğim bütün konulara tek tek cevabını alana kadarda bitmeyecektir.Ne sandınız istediğiniz cevapları yazıp hemen arkasından konuyu kapattırabileceğinizi mi sandınız?

Şimdi devam edelim.Sorduğum 5 soruya tekrar ediyorum masal,hikaye,kendinizi öven sözler yerine cevap vererek devam eder misiniz ? (YALANCI bir insanla mısınız diyerekten konusuyorum :D )

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
jamandian isimli üyeye bütün cevaplar verilmiştir.

Ancak, kendisi anlama yeteneği sınırlı olduğundan anlayamamıştır veya anlamaz taklidi yapmaktadır.

Sorduğu sorulara cevap aldığı halde aynı soruları tekrar tekrar soran algılama sorunlu bir üyeye yazacak başkaca birşey yoktur ancak, yönetime bir uyarı vardır.

Hırsı aklının üzerinde seyreden ve bir kullanımlık aldığı bu jamandian isimli üyeliği SINIRSIZ yedirene kadar uğraşacağı anlaşılan üyenin,

şayet bu üyeliği ceza gerektirecek bir eylemde bulunursa,

bu suistimalinin, ikinci üyelik alan veya alacak üyelere kötü örnek olmaması açısından asıl üyeliğinin de cezai müeyyideye tabi olmasını talep ediyorum.

umarım, ceza gerektirecek bir eylemde bulunmaz.

jamandian, istediği kadar devam edebilir

ben, çocuk oyalayacak yaşı çoktan geçtim.

saygılar.

Jamandian
Hızlı Çırak
Gila'nın taraf tuttuğunu, forum kurallarını çiğnediğini iddia eden arkadaşlara sesleniyorum.

bunu kanıtladığınız an

BÜYÜK ÖDÜLÜNÜZ Moderatörlüğü bırakırım...
Bir wuserın yazısı editleniyor ve uyarı cezası alıyorsa forum kurallarını çiğnediğinin en açı kanıtır.(Bahsettiğimiz wuser Gila editleyen ve uyaran kişi ise en yüksek yönetici m3hm3t tir.

1-)Editlenmesinin sebebi Referandumda evet oyu verenlere hakaretidir.

m3hm3t demiş ki:
Mesaj atıp düzeltilmesi gerektiğini ilettim. Bir şey yapmadım, rica ederim :).
2-)KALTAK yazısıyla ilgili:

m3hm3t demiş ki:
Selamlar,silinmiştir.
Düzenleyen m3hm3t : 23-05-2011 at 01:16

3-)

''zekası kıt beyinlere hitap edebilen ''
Orjinal Mesaj Sahibi m3hm3t
Düzeltilmiş ve uyarılmıştır.

Hadi 5 soru öncesinde buna cevap verir misin?

(Linkler konunun anlaşılmasını zorlaştırdığı için kaldırılmıştır.İstenildiği taktirde hepsini veririm.)

Jamandian
Hızlı Çırak
(Lütfen wardom ailesi olarak emeğe saygı duyalım.Bu yazıyı hazırlamak için aylarca uğraştım.Yüzlerce konu(Bini geçti) binlerce(on bini geçti) yazı okudum...Bu yüzden sonuçlanması için en son olarak m3hm3t bey e hitaben tekrardan düzenledim)

KONU M3HM3T BEY TARAFINDAN İNCELENİP KARARA BAĞLANMASI İÇİN İLK SAYFADA VERDİKLERİMİ SADELEŞTİRİP LİNKLERİ ÇIKARTIP TEKRARDAN DÜZENLEDİM...

-BAŞLANGICI AHLAKSIZ VE İKİ YÜZLÜLÜĞÜYLE BAŞLAMAK İSTİYORUM

bu forumda şu an online olan hanımlar da var
senin için fark edermi bilemem
kendi ailenden hanımlar olsaydı da böyle yazabilirmiydin, bilmiyorum...

Kaltak kelimesini 42 kere kullanmış.(Başka bir wuserın arama sonuçlarıdır)

m3hm3t bey tarafındanız bu kelime editlendiği halde sürekli sürekli inatla aynı resmi koyup aynı ısrarına devam etmekte sizi hiçe saymaktadır.(Düzenleyen[/url] m3hm3t : 23-05-2011 at 01:16.)

Yukarıda verdiklerimle birlikte,siyaset konusu olmayan çıplak yarı çıplak resimler paylaşmaktadır.Bu yüzden hem İKİ YÜZLÜ hem de AHLAKSIZDIR.Hem diyor ki online hanımlar var yok ailen vs diye ahlak dersi verecek ,sonra ‘’Kaltak’’ yazısını editlediğiniz halde inatla yazmaya devam edecek ve uygunsuz resimleri paylaşmaya devam edecek.İlgili resimler aşağıdadır:(Daha bir sürü resim var ama 4-5 tanesini seçtim.Dilerseniz hepsini koyarım)

Sizce Gila elinde dondurmalı kadının fotosunu niye koydu ?

Bu alttaki fotolara ne diyeceğimi bilmiyorum.

Ahlak dolu görüntülere devam.

Çok Ahlaklı görüntüler.

Ahlak dolu fotolar...Öğretmenler dersi böyle anlatıyor değil mi?

Üstü çıplak kadın...

-GELELİM HAKARETLER BÖLÜMÜNE:

[[Ahmet ALTAN'a hitaben.
(kalemlerini sırasıyla Özal'a, Demirel'e, tayyipe kiralamış yalaka takımıdırlar..

bir ülkeyi bir kadın memesine satabilecek kadar abazan birinin peşinden gitmenizi önermem)]]

Akp ' e hitaben:
(AKP ye o kadar da kızmayın..
adamlar dini almış oyuncak yapmışlar,
çatır çatır kullanıyorlar
bunu zaten biliyoruz
ama bilmediğimiz birşeyi ortaya çıkarttılar
o da, bu memlekette ne kadar omurgasız siyasi ve siyasetçi olduğu gerçeğini..)

ATV'e hitaben:
(
damat, kayınbabasının talimatıyla yaptırmıştır o işi…şayet aynı olay tayyipe yapılsaydı, o kanal ya kapatılır, ya vergiye boğulurdu..
yalaka - besleme bir medyadan beklenen en doğru hareketi yaptılar,
kendilerini kutluyorum...
)

(Başbakana dönek)

(Başbakana hakaret)

[[(Emre Aköze hakaret)
''alkoliklerden alıntı yapmanıza alışmamıştık'' ]]

(Halka hakaret) (enayilerdir)

(Salih Memecan a hakaret)(satılık kalemler bunlar)

(forumda cirit atan omurga özürlülerle)

(Kemal Kılıçdaroğlu na hakaret)( Kılıçdaroğlu'nun da omurga sorunu vardır.)

(Wusera hakaret)( oncaacık zekanlamı beni tongaya bastıracaksın??)

(Akp seçmenine hakaret)(İki yüzlülük)

(Hakaret)(Böyle omurgası yamuk siyasetçilere)

(Hakaret)(Satılmış karaktersizler)

(Hakaret)(Televizyonu ele geçirmek ithamında bulunmak)

(Hakaret)(Cahiller sürüsü)

Şimdi m3hm3t bey sizin tarafınızdandan editlenenleri vereceğim.Hiç bir hakareti kabul etmese bile bunları inkar edemez.Kurallara uymadığının en açık ispatıdır bunlar…

-M3HM3T BEY TARAFINDAN EDİTLENEN KONULAR:

1-]m3hm3t bey e teşekkür ediyorum.Kendisine editlettirdiğim konu için bir seferinde rica ettim. lütfen uyarı yollamayın düello da yazacağım diye…)

(Referandum da Evet diyenlere aptal.Bu ne demek oluyor %58 lik bir kısıma aptal demek.Wardomdaki wuserlarada aptal demiş oluyor.)

m3hm3t demiş ki:
ilgileniyorum.

m3hm3t demiş ki:
Mesaj atıp düzeltilmesi gerektiğini ilettim. Bir şey yapmadım, rica ederim :).
M3hm3t bey tarafından editlenenler2:]

''zekası kıt beyinlere hitap edebilen ''
Orjinal Mesaj Sahibi m3hm3t
Düzeltilmiş ve uyarılmıştır.

-DİN İLE DALGA GEÇMEK:

http://www.wardom.com.tr/samanyolu-tvnin-beklenen-yeni-yayin-isimleri-t474161.html
(3- Bölümümüzde herhangi bir sebepten dolayı polemiğe girecek ve tartışma yaratacak mesajlar atmamaya özen gösterelim.Futbol takımlarıyla ilgili espriler , Dini , siyasi ve de manevi değerlere zarar verecek gibi. Lütfen Saygı ve sevgi çerçevesinde kalalım...deminki konu ile bağlamda
6.Burası siyaset bölümüdür. Dini tartışma çıkaracak konular açmak yasaktır. Bu tarz konular Din Bölümüne açılacak,siyaset bölümüne açılan başlıkların sahipleri ilkinde uyarılacak ikincisinde yaptırımla muhattap olmak durumunda kalacaklardır.)
Konu sahibi kendisi değildir.

Fakat güzel diyerekten onaylamaktadır.Bölüm kuralları ortadadır.Moderatör olduğu halde konuyu çöp kutusuna taşıyacağına bu hakarete ortak olmaktadır.

-Taraf TuTmaları:

Alttaki olaydaki konu içeriğinde benim ve Tuva nın yazıları silindiği için oradan alıntı yapamıyorum...(Fakat attığı mesaj alttadır.)
1:]Tuva nickli wuser bana hakaret ettiği için durumu Gila ya bildirdim.Kendisi Tuva ‘nın yazısını editleyip uyarı gönderdi.Buraya kadar normal değil mi? Ondan sonra Tuva dan uyardığı için özür dileyip uyarı hakkın olsun dedi.Bu nedir?(Özür dilediği Kısmı Konuda silmiştir...)

Gila demiş ki:
evet, şahsınıza hakaret var, haklısınız.
hayır, hakimlerin bile yasadışı olarak dinlenmesinin gerekçesi olamaz, bunun adı faşizmdir.
tuva gibi wuserler pek nadir bu yollara baş vururlar.
bizler de yönetim olarak birkaç uyarıdan sonra ban isteğe yollarız.
...
2:]http://www.wardom.com.tr/siyaset-bolum-kurallarina-uymayan-uyeleri-bildiriniz-t492752.html
Başlığı altında her zaman kurallara uymayan üyeleri bildirir altına da açıklama yapardım.Ve kaç kere o açıklamalar yüzünden uyarı aldım.Bakın yardımcı olduğum için uyarı alıyorum.İlginç olaya bakın…Bir gün o bölümde sohbet edenler şamata yapanlar oluyor.Gila ise bu seferlik böyle olsun diyip geçiştiriyor.Ben yardımcı olduğum için uyarı alıyorum başkaları yapınca bu seferlik böyle olsun deniliyor.Bu nedir?

(Uyarı mesajını isterseniz veririm.)

Uyarıdan sonra HasretGÜMÜŞ e attığım mesaj ve cevabı:

HasretGÜMÜŞ demiş ki:
ventone demiş ki:
merhaba;
Ben ne zaman Daha Önce Verilen Konuları Ve Siyaset Bölümü Kurallarına Uymayan Üyeleri Bildiriniz.
bu konu altında link verip yorum yapsam chat yeri değil diye gila moderatörden uyarı alıyorum sizi aynı konuda uyarıyor mu ?
Merhaba.
Hayır :)
Siz sadece bilgi veriniz.
Size karşı yapıan yorumlara asla cevap vermeyiniz.

Ben günde belki de 10 tane 15 tane mesaj bırakıyorum o bölüme.
Her gün moderatör işlemleriyle doluyor sayfam.
Ancak böyle bir uyarı yok….B]

AÇIKLAMASI:
HasretGÜMÜŞ aynı sebeplerden herhangi bir uyarı almamış ama ben alıyorum.Çünkü tarafsız olmadığındandır.

-Haksız Uyarılar:1-] Sadece 1 tane verdim.İsterseniz sayı çoğaltılabilir m3hm3t bey.

Orjinal Mesaj Sahibi shaytantuyu

e o çok yücelttiğin zekadan bir sende olmadığının farkındasındır.
Burada demek istediği arkadaşın o çok yücelttiğin zeka sadece sende yok bizdede var demek istiyor.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Gila
Forum üyelerini itham ederek zekasının olmadığını ileri sürmek en iyi ihtimalle uyarı sebebidir, bu yüzden UYARI yolluyorum, lütfen kabul buyrunuz.

-İFTİRALAR:

1-]Bakınız Haksız uyarılarda verdiğim örnekte.

Kısaca özetlersek bir insanın demediği birşeyi öyle yorumlayıp dedi demek İFTİRADIR...

2-]Akp e Hem İftira atıyor hem de iki yüzlülüğü ortaya çıkıyor.
Bunu inceledikten sonra:

PLAĞI TERS ÇEVİRELİM..
akp NEYE DÜŞMAN?
LAİKLİĞE..
LAİKLİK KİMİN ESERİ?
ATATÜRK'E
TEKRAR SORALIM..
akp KİME DÜŞMAN?
ATATÜRK'E...

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi OSMANLI TIM
CHP diyince Temiz akan sular pislik akıyor
Herhangi bir parti için HIRSIZ PARTİ deme lüksünüz yoktur

3-]
başbakan tayyip, kendisini kurumlar üstü, demokrasi üstü, insan üstü kabul ediyor.
bu yüzden birşey anlamaya ihtiyacı yoktur...
siz,, onun dediklerini anlamak zorundasınız.
anlamazsanız,,
anlatırlar ;)
En çok hoşuma giden olaylardan bir tanesi…

05-11-2011, 07:55

Gila ‘’ALLAH BELASINI VERSİN,BİZE NE’’ ]]]

05-11-2011, 08:04

redyellow..

konularınızda sık sık ALLAH BELANIZI VERSİN gibi kelimelere yer veriyorsunuz.
Artık wardom'un sabit noktalarından biri olma yolunda yürüyorsunuz.
Yürüdüğünüz bu yolda sık sık ettiğiniz bu bela okumalar şık değil.
İlk fırsatta editlemenizi temenni ediyorum.]]

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? 9 dakika önce Allah Belasını versin yazıyor.Aradan 9 dakika geçiyor aynı şeyi redyellow yazıyor diye editlemesini istiyor.

!Gelelim Bir moderatör nasıl objektif olamaz? Gila moderatör den dersler alalım.

Kendi konuları olunca ''Kusura bakmayın. Bir konuyu bu kadar provoke ettirmem.''
Diyor ki provoke ettirmem.Bütün konuları proveke eden kendisidir.Ne olsa içeriği ne olursa olsun konuyu dönüp dolaştırıp tayyip erdoğan a necmettin erbakan a fethullah gülen e geliyor..
Neredeyse %80 ninde bunu yapıyor dersek yalan olmaz.Ondan sonra bir moderatörün amacı nasılda sürekli olarak tartışmaya yol açacak ortamı gerecek sözler olur.Hemen örnek vereyim:
en iyi tayyipçi… en iyi küfür edebilenidir... Sizce bunu kaç kere kullandı 10-20 ? Saymadım inanın sayamadım.Amacı sadece tahrik etmek sonra uyarmak sonra banlamak.Zevk alıyor zevk.
5- Kimse görüşlerinden dolayı rencide edilmeyecektir.

Bu madde, x partiyi tutan şahıs forumda dolaşıyor diye o partinin yanlışlarını yazmayacaksınız anlamına gelmemekle birlikte, ( senin gibi ) vb ithamlarla başlayan kelimelerden sakınınız.

-Siyaset Bölüm Kurallarını değiştirme sebepleri:

Yukarıda gördüğünüz gibi eski 5. Madde Gila nın tahrik edici mesajlarına engel olduğu için kaldırılmıştır.
3- Ülkede kabul edilebilir medyanın siyasilere taktıkları lakaplar üzerinden konu açabilir, mesaj yazabilirsiniz ( Çoban Sülü, Gandi Kemal gibi )

Ancak, ülke medyalarında kullanılmayan tabirleri özel ve siyasi kişiliklere kullanmamalısınız.

Ne fethullah gülen isimli şahısa feto, fetoş benzetmeleri yapabilir,

ne BDP milletvekillerine, bu milletin vekili ve hak sahibi oldukları gerekçesiyle rencide edecek benzetmeler yapamazsınız.

Bu tür benzetmeler silinecektir. Tekrarında uyarı gelecek, ısrarında hiç istemediğimiz halde ban istek uygulaması yapılacaktır.

3. maddeyi sırf Fethullah Gülen’e vatansız fetho fethocular vs vs vs gibi kullanabilmek için kendisine göre kaldırmıştır.

Gila kendisini günah keçisi olarak göstererek haklı göstermeye çalışmaktadır.Yaptığı kural ihlalleri ve diğer olayları ap açık bir şekilde sizlere sundum.En doğru kararı siz verirsiniz.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
(Lütfen wardom ailesi olarak emeğe saygı duyalım.Bu yazıyı hazırlamak için aylarca uğraştım.

Ayyyyyyy Yerim ben senin AYLARCA!!!! uğraşıp ortaya koyduklarını :tt2:

( ne biçim hırs birikmişse artık :tt2: )

Emeğe saygı da ne demek?

Emeğe saygı senin kulun köpeee nolsun ventonem benim

Daha da ileri gidip sana yardım etmezsem na bööle oliim :p

Sevgili filtremiz.. Şey yani ventonemiz, canımız ciğerimiz.

Şimdi sana iki üyemizi gammazlıyorum.

Tez zamanda bunlarla da düello yapıp,

ne kadar AHLAKSISSS olduklarını ortaya dökme yolunda hep yanındayız.

Şu resimlere

şu kepazeliğe

şu rezalete bakarmısınız???

Kadının affedersiniz apış arası resmen görünüyor

adam, çok affedersiniz ineğe fortçuluk yapıyor

Kadın, çok çok özür dilerim, salatalığa oral seks yapıyor

Hele burda kitap okuma bahanesiyle kadının cinsel temas bölgesi alenen teşhir ediliyor

üstelik pis pis burnunu karıştırıyor

Hele burada adamın şeysi langa hıyarı gibi ortalık yerde.

Zavallı ihtiyar bir adamı parmaklıyorlar

Bu edepsizlikleri forum sayfalarına koyan nesta34 ile düello yapmak, m3hm3t beye bu konuları aksettirmek ve forumdan sınırsız banlanmasını talep etmek için DÜELLO etmeni dört gözle bekliyoruz.

Şu ahlaksızlığa bakarmısınız?

Uyuyan masum bir kızın nerelerini nerelerini rontlayıp

bir de utanmadan forumun göbeğine getirmişler

Ya buna ne demeli?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512817

Hem utanmadan alkole teşvik var

Hem bomba gibi mem.. üst kısım çıplak işte

Şu utanmazlığa bakın.

Kadının cicikleri görünüyor :p

Ya buna ne demeli?

Resmen ...m demeye getirmişler.

Kedi nedir? pussy cat

Peki kadın cinsel organının adı nedir?

Pussy.

Utanmadan bir de supermoderatör yapmışlar adamı

Puuu sana utanmaz...

Buyrun size başka bir kepazelik.

İiiğrenç ötesi bir kadın

Üstelik selülitleri de var

Ayıp ayıp. Ayıp nedir bilene.

Bu resimleri koyan supermoderator necdet35'i de düelloya çaarıp paçavra etmeni hasretle bekliyoruz.

Ben, bütün ahlakçı arkadaşlarım arkandayız

Bugün itibarıyla Türkiye Cumhuriyeti'nde devreye giren FİLTRE SİSTEMİ nden esinlenerek,

seni forumun filtresi ilan ediyorum :tt2:

Durum
Yanıtlara kapalı.