ilgileniyorum.
m3hm3t demiş ki:
Mesaj atıp düzeltilmesi gerektiğini ilettim. Bir şey yapmadım, rica ederim .
M3hm3t bey tarafından editlenenler2:]
''zekası kıt beyinlere hitap edebilen ''
Orjinal Mesaj Sahibi m3hm3t
Düzeltilmiş ve uyarılmıştır.
-DİN İLE DALGA GEÇMEK:
http://www.wardom.com.tr/samanyolu-tvnin-beklenen-yeni-yayin-isimleri-t474161.html
(3- Bölümümüzde herhangi bir sebepten dolayı polemiğe girecek ve tartışma yaratacak mesajlar atmamaya özen gösterelim.Futbol takımlarıyla ilgili espriler , Dini , siyasi ve de manevi değerlere zarar verecek gibi. Lütfen Saygı ve sevgi çerçevesinde kalalım...deminki konu ile bağlamda
6.Burası siyaset bölümüdür. Dini tartışma çıkaracak konular açmak yasaktır. Bu tarz konular Din Bölümüne açılacak,siyaset bölümüne açılan başlıkların sahipleri ilkinde uyarılacak ikincisinde yaptırımla muhattap olmak durumunda kalacaklardır.)
Konu sahibi kendisi değildir.
Fakat güzel diyerekten onaylamaktadır.Bölüm kuralları ortadadır.Moderatör olduğu halde konuyu çöp kutusuna taşıyacağına bu hakarete ortak olmaktadır.
-Taraf TuTmaları:
Alttaki olaydaki konu içeriğinde benim ve Tuva nın yazıları silindiği için oradan alıntı yapamıyorum...(Fakat attığı mesaj alttadır.)
1:]Tuva nickli wuser bana hakaret ettiği için durumu Gila ya bildirdim.Kendisi Tuva nın yazısını editleyip uyarı gönderdi.Buraya kadar normal değil mi? Ondan sonra Tuva dan uyardığı için özür dileyip uyarı hakkın olsun dedi.Bu nedir?
(Özür dilediği Kısmı Konuda silmiştir...)
Gila demiş ki:
evet, şahsınıza hakaret var, haklısınız.
hayır, hakimlerin bile yasadışı olarak dinlenmesinin gerekçesi olamaz, bunun adı faşizmdir.
tuva gibi wuserler pek nadir bu yollara baş vururlar.
bizler de yönetim olarak birkaç uyarıdan sonra ban isteğe yollarız.
...
2:]http://www.wardom.com.tr/siyaset-bolum-kurallarina-uymayan-uyeleri-bildiriniz-t492752.html
Başlığı altında her zaman kurallara uymayan üyeleri bildirir altına da açıklama yapardım.Ve kaç kere o açıklamalar yüzünden uyarı aldım.Bakın yardımcı olduğum için uyarı alıyorum.İlginç olaya bakın
Bir gün o bölümde sohbet edenler şamata yapanlar oluyor.Gila ise bu seferlik böyle olsun diyip geçiştiriyor.Ben yardımcı olduğum için uyarı alıyorum başkaları yapınca bu seferlik böyle olsun deniliyor.Bu nedir?
(Uyarı mesajını isterseniz veririm.)
Uyarıdan sonra HasretGÜMÜŞ e attığım mesaj ve cevabı:
HasretGÜMÜŞ demiş ki:
ventone demiş ki:
merhaba;
Ben ne zaman Daha Önce Verilen Konuları Ve Siyaset Bölümü Kurallarına Uymayan Üyeleri Bildiriniz.
bu konu altında link verip yorum yapsam chat yeri değil diye gila moderatörden uyarı alıyorum sizi aynı konuda uyarıyor mu ?
Merhaba.
Hayır
Siz sadece bilgi veriniz.
Size karşı yapıan yorumlara asla cevap vermeyiniz.
Ben günde belki de 10 tane 15 tane mesaj bırakıyorum o bölüme.
Her gün moderatör işlemleriyle doluyor sayfam.
Ancak böyle bir uyarı yok
.B]
AÇIKLAMASI:
HasretGÜMÜŞ aynı sebeplerden herhangi bir uyarı almamış ama ben alıyorum.Çünkü tarafsız olmadığındandır.
-Haksız Uyarılar:1-] Sadece 1 tane verdim.İsterseniz sayı çoğaltılabilir m3hm3t bey.
Orjinal Mesaj Sahibi shaytantuyu
e o çok yücelttiğin zekadan bir sende olmadığının farkındasındır.
Burada demek istediği arkadaşın o çok yücelttiğin zeka sadece sende yok bizdede var demek istiyor.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Gila
Forum üyelerini itham ederek zekasının olmadığını ileri sürmek en iyi ihtimalle uyarı sebebidir, bu yüzden UYARI yolluyorum, lütfen kabul buyrunuz.
-İFTİRALAR:
1-]Bakınız Haksız uyarılarda verdiğim örnekte.
Kısaca özetlersek bir insanın demediği birşeyi öyle yorumlayıp dedi demek İFTİRADIR...
2-]Akp e Hem İftira atıyor hem de iki yüzlülüğü ortaya çıkıyor.
Bunu inceledikten sonra:
PLAĞI TERS ÇEVİRELİM..
akp NEYE DÜŞMAN?
LAİKLİĞE..
LAİKLİK KİMİN ESERİ?
ATATÜRK'E
TEKRAR SORALIM..
akp KİME DÜŞMAN?
ATATÜRK'E...
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi OSMANLI TIM
CHP diyince Temiz akan sular pislik akıyor
Herhangi bir parti için HIRSIZ PARTİ deme lüksünüz yoktur
3-]
başbakan tayyip, kendisini kurumlar üstü, demokrasi üstü, insan üstü kabul ediyor.
bu yüzden birşey anlamaya ihtiyacı yoktur...
siz,, onun dediklerini anlamak zorundasınız.
anlamazsanız,,
anlatırlar
En çok hoşuma giden olaylardan bir tanesi
05-11-2011, 07:55
Gila ALLAH BELASINI VERSİN,BİZE NE ]]]
05-11-2011, 08:04
redyellow..
konularınızda sık sık ALLAH BELANIZI VERSİN gibi kelimelere yer veriyorsunuz.
Artık wardom'un sabit noktalarından biri olma yolunda yürüyorsunuz.
Yürüdüğünüz bu yolda sık sık ettiğiniz bu bela okumalar şık değil.
İlk fırsatta editlemenizi temenni ediyorum.]]
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? 9 dakika önce Allah Belasını versin yazıyor.Aradan 9 dakika geçiyor aynı şeyi redyellow yazıyor diye editlemesini istiyor.
!Gelelim Bir moderatör nasıl objektif olamaz? Gila moderatör den dersler alalım.
Kendi konuları olunca ''Kusura bakmayın. Bir konuyu bu kadar provoke ettirmem.''
Diyor ki provoke ettirmem.Bütün konuları proveke eden kendisidir.Ne olsa içeriği ne olursa olsun konuyu dönüp dolaştırıp tayyip erdoğan a necmettin erbakan a fethullah gülen e geliyor..Neredeyse %80 ninde bunu yapıyor dersek yalan olmaz.Ondan sonra bir moderatörün amacı nasılda sürekli olarak tartışmaya yol açacak ortamı gerecek sözler olur.Hemen örnek vereyim:
en iyi tayyipçi
en iyi küfür edebilenidir... Sizce bunu kaç kere kullandı 10-20 ? Saymadım inanın sayamadım.Amacı sadece tahrik etmek sonra uyarmak sonra banlamak.Zevk alıyor zevk.
5- Kimse görüşlerinden dolayı rencide edilmeyecektir.
Bu madde, x partiyi tutan şahıs forumda dolaşıyor diye o partinin yanlışlarını yazmayacaksınız anlamına gelmemekle birlikte, ( senin gibi ) vb ithamlarla başlayan kelimelerden sakınınız.
-Siyaset Bölüm Kurallarını değiştirme sebepleri:
Yukarıda gördüğünüz gibi eski 5. Madde Gila nın tahrik edici mesajlarına engel olduğu için kaldırılmıştır.
3- Ülkede kabul edilebilir medyanın siyasilere taktıkları lakaplar üzerinden konu açabilir, mesaj yazabilirsiniz ( Çoban Sülü, Gandi Kemal gibi )
Ancak, ülke medyalarında kullanılmayan tabirleri özel ve siyasi kişiliklere kullanmamalısınız.
Ne fethullah gülen isimli şahısa feto, fetoş benzetmeleri yapabilir,
ne BDP milletvekillerine, bu milletin vekili ve hak sahibi oldukları gerekçesiyle rencide edecek benzetmeler yapamazsınız.
Bu tür benzetmeler silinecektir. Tekrarında uyarı gelecek, ısrarında hiç istemediğimiz halde ban istek uygulaması yapılacaktır.
3. maddeyi sırf Fethullah Gülene vatansız fetho fethocular vs vs vs gibi kullanabilmek için kendisine göre kaldırmıştır.
Gila kendisini günah keçisi olarak göstererek haklı göstermeye çalışmaktadır.Yaptığı kural ihlalleri ve diğer olayları ap açık bir şekilde sizlere sundum.En doğru kararı siz verirsiniz.