Jamandian ventone ile Gila tartışmasında üye yorumları

Durum
Yanıtlara kapalı.
nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Gila'nın taraf tuttuğunu, forum kurallarını çiğnediğini iddia eden arkadaşlara sesleniyorum.

bunu kanıtladığınız an

BÜYÜK ÖDÜLÜNÜZ: Moderatörlüğü bırakırım...

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-844-t465977p2.html

Hepsini geçtim.Eğer kural ihlali yapmıyorsa m3hm3t bey niye birden fazla konusunu editledi.Yeri geldi uyarı? Sözünde durmayan

Linkini eklediğin konuya baktım m3hm3t tarafından yapılmış bir editleme göremedim..

Jamandian
Hızlı Çırak

Linkini eklediğin konuya baktım m3hm3t tarafından yapılmış bir editleme göremedim..
demek istediğim nesta_34 m3hm3t bey daha önceden editlediği ve uyardığı konuların olduğudur.Bu editlenen konu ve uyarıları düello da verdim.

-M3HM3T BEY TARAFINDAN EDİTLENEN KONULAR:

1-]m3hm3t bey e teşekkür ediyorum.Kendisine editlettirdiğim konu için bir seferinde rica ettim. lütfen uyarı yollamayın düello da yazacağım diye…)

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-1015-aptallara-guzel-gelen-sarkilar-2-t502522.html

(Evet diyenlere aptal.Bu ne demek oluyor %58 lik bir kısıma aptal demek.Wardomdaki wuserlarada aptal demiş oluyor.)
M3hm3t bey e attığım mesaj:

Sitenin YARISINA HAkARET...Uyarı ban istemiyorum editleyin lütfen...

m3hm3t demiş ki:
ilgileniyorum.

ventone demiş ki:
Dediğim gibi istediği kadar hakaret etse kurallara ihlal etse en ufak yaptırım yapmıyorsunuz.Bari editleyin.

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-1015-aptallara-guzel-gelen-sarkilar-2-t502522.html

%58 lik kesim referandumda Evet oyu verdi.Sitemizdede bu genel anlamda geçerlidir.554,543 üyenin yaklasık 250.000 ine hakaret ediliyor denmektedir.
Daha sonra m3hm3t beyden gelen cevap:
m3hm3t demiş ki:
Mesaj atıp düzeltilmesi gerektiğini ilettim. Bir şey yapmadım, rica ederim :).
M3hm3t bey tarafından editlenenler2:]

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-908-futbolda-odulleri-dagittik-t479652.html

''zekası kıt beyinlere hitap edebilen ''

Orjinal Mesaj Sahibi m3hm3t
Düzeltilmiş ve uyarılmıştır.

Ayrıca Kaltak yazısınıda m3hm3t bey editlemiştir.

- Yönetici düzenlemesi: :
metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
tartısan arkadaslar bu konuya yazmasalar daha iyi olur bence. onlar zaten düello konusunda istediklerini yazma hakkına sahipler ;)

redyellow
Forum Ustası
İlgili konuda, ilgili kişi tarafından kulağım çınlatılıyor, ama OĞLUM ALLAH İZİN VERİRSE SALI GÜNÜ ASKERE GİDECEK...

ASKER YEMEĞİMİZ VAR...

Çok meşgulum. Nete çok kısa girip çıkıyorum.

Bu sebeple ne kadar çınlatma yapılırsa yapılsın KULAĞIM DUYMUYOR:) Zaten uzun süredir de duymuyordu!

Sayın ventoneye başarılar; fakat ofsaytlara, elle kolla atılmaya çalışılan gollere çok dikkat etmesi lazım, bi de zeytinyagına dikkat etsin:)

Keşke imkan olsaydı da oğlumun asker yemeğinden, baklavasından ikram edebilseydim.

Muhabbetle.....

yükü
Misafir Üye

Bende göremedim abi :)

Niye m3hm3t bey tarafından editlenenleri vereceğim.Hiç bir hakareti kabul etmese bile bunları inkar edemez.Kurallara uymadığının en açık ispatıdır bunlar…

-M3HM3T BEY TARAFINDAN EDİTLENEN KONULAR:

1-]m3hm3t bey e teşekkür ediyorum.Kendisine editlettirdiğim konu için bir seferinde rica ettim. lütfen uyarı yollamayın düello da yazacağım diye…)

(Evet diyenlere aptal.Bu ne demek oluyor %58 lik bir kısıma aptal demek.Wardomdaki wuserlarada aptal demiş oluyor.)
M3hm3t bey e attığım mesaj:
Sitenin YARISINA HAkARET...Uyarı ban istemiyorum editleyin lütfen...

Daha sonra m3hm3t beyden gelen cevap:

Alıntı:
Mesaj atıp düzeltilmesi gerektiğini ilettim. Bir şey yapmadım, rica ederim :).

M3hm3t bey tarafından editlenenler2:]

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-908-futbolda-odulleri-dagittik-t479652.html
''zekası kıt beyinlere hitap edebilen ''
Düzeltilmiş ve uyarılmıştır.
Ventone'de insaflıymış; Adminden Gila'ya uyarı veya ban yapmayın, editleyin yeter demiş :)

-Demişsiniz ki Ahlaksızlığımı sadece buna mı bağladınız? Laf cambazlığı yapmayın bana.Orada 2 konu belirttim.Diğeride verdiğiniz resimlerdir.Bu sitede bir çok bayan wuser siyaset bölümünü takip etmektedir.Hiç kimse bende dahil sizin +18 niteliğindeki çıplak fotolarınızı görmek zorunda değildir.
Bende Gila'nın çıplak fotoğrafları var sandım :p verilen örneklere bakınca karikatürler, mankenler falan gördüm.. Bunların neresinde ahlaksızlık var çözemedim, Off-Topic Genel bölümündeki konulara bakılırsa bunların çok çok daha ahlaksızları vardır :)

Keşke teker teker sorular sorulup cevaplar alınsaydı, ortalık karışıyor böyle :p
Ventone hızlı başladı ama linkleri takip ediyim derken konulara dalıyoruz düello yarım kalıyo :) Gila yerinde ve mantıklı cevaplarla üstün durumda, ventone'den sağlam ataklar bekliyoruz..

Edit;
redyellow abi oğluna şimdiden hayırlı tezkereler.. İnşallah layığıyla vatan vazifesini yerine getirip sağ salim gelir..
Baklavaları yemiş kadar oldum :)
Zeytinyağı faydalıdır :p

Jamandian
Hızlı Çırak
Bende göremedim abi :)

Ventone'de insaflıymış; Adminden Gila'ya uyarı veya ban yapmayın, editleyin yeter demiş :)

Bende Gila'nın çıplak fotoğrafları var sandım :p verilen örneklere bakınca karikatürler, mankenler falan gördüm.. Bunların neresinde ahlaksızlık var çözemedim, Off-Topic Genel bölümündeki konulara bakılırsa bunların çok çok daha ahlaksızları vardır :)

Keşke teker teker sorular sorulup cevaplar alınsaydı, ortalık karışıyor böyle :p
Ventone hızlı başladı ama linkleri takip ediyim derken konulara dalıyoruz düello yarım kalıyo :) Gila yerinde ve mantıklı cevaplarla üstün durumda, ventone'den sağlam ataklar bekliyoruz..

Edit;
redyellow abi oğluna şimdiden hayırlı tezkereler.. İnşallah layığıyla vatan vazifesini yerine getirip sağ salim gelir..
Baklavaları yemiş kadar oldum :)
Zeytinyağı faydalıdır :p
Manken ve karikatürler sadece dikkatinizi çekti normal geliyor onlar.Hepsine bakmadınız demek ki? Ya bunlar:

Sizce Gila elinde dondurmalı kadının fotosunu niye koydu ?

Bunlarda manken:

Bu alttaki fotoda sıralanmış şeyleri ailenizdeki bayanların görmesi gayet normal değil mi? Ahlak dışı değil...

Ahlak dolu görüntülere devam.Manken bunlar manken:

Çok Ahlaklı görüntüler.Gila nın konularını ailecek okunup resimlerine bakılabilir:

Ahlak dolu fotolar...Öğretmenler dersi böyle anlatıyor değil mi?

Üstü çıplak kadın...

Bunlar tatmin etti mi sizi? Şu baktığınız fotoğraflar arasından koydum.Yetmediyse daha koyarım?

Joker
Forum Ustası
aslında o kadar ciddiye alınacak konular değil.

benden moderatör olamayacağını kanıtlayacak.
sen senden moderator olabileceğini kanıtlayacak 3 tane cümle kurabilir misin?
her neyse de.. ben senden memnunum. estergon gibilerinin smodluğunu gördük.
onu gecelim;
vanturanın moderator olabildiği bir forumda seni bin defa moderator yapmak lazım.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi

bu fotoğrafın linkini verin...

4 sene önce belki

3 sene önce bir ihtimal

ama son 2 sene böyle bir resim koyduğumu hatırlamıyorum

en azından nipples lara sansür koyarım.

evet..

ventone, bu resmin linkini versin..

edit: ya da boşver yaaa

gidip ventone özel bir gilanın manyakları açayım bari :D

yükü
Misafir Üye
Manken ve karikatürler sadece dikkatinizi çekti normal geliyor onlar.Hepsine bakmadınız demek ki? Ya bunlar:

Sizce Gila elinde dondurmalı kadının fotosunu niye koydu ?

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=16779&page_number=25

Bunlarda manken:

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=16257&page_number=8

Bu alttaki fotoda sıralanmış şeyleri ailenizdeki bayanların görmesi gayet normal değil mi? Ahlak dışı değil...

http://img839.imageshack.us/img839/3185/33809084.jpg

Ahlak dolu görüntülere devam.Manken bunlar manken:

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=17224&page_number=4

Çok Ahlaklı görüntüler.Gila nın konularını ailecek okunup resimlerine bakılabilir:

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=17433&page_number=1

Ahlak dolu fotolar...Öğretmenler dersi böyle anlatıyor değil mi?

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=17262&page_number=14

Üstü çıplak kadın...

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7556&page_number=22

Bunlar tatmin etti mi sizi? Şu baktığınız fotoğraflar arasından koydum.Yetmediyse daha koyarım?
Fotoğafları kaldırdım kalabalık etmesin diye :)

25 tane konu linki eklemişsiniz, içlerinden 2-3 tanesine baktım bu eklediklerinizi göremedim, + bu eklediklerinizdekilerde bir nevi manken benim için, konu mankeni :)

Eğer dediğiniz gibi bayan üyeleri rahat edecek bir durum olsaydı kendileri zaten gerekli uyarı veya şikayetlerde bulunurlardı ;)

Burası düelloyu izleyen üyelerin yorumları, bence siz burdakilerle değilde, gerekli açıklamları düello yaptığınız Gila ile yapın, diğer üyelerde yorumlasınlar..

Düelloda başarılar diliyorum..

misafir1009
Forum Ustası
nippes meme mi demek? anlamadım ben :D:D
nipples

I. memeler

Türetilmiş Kelimeler (bis)
nipper, nippers, nipping, nipple, nipple shaped, nipper, nipping, nipple, nippon, snippet
meme (nedir)

Yavrularını emzirmek için, memelilerin göğsünde türlü biçim ve sayıda bulunan ve meme başı denilen çıkıntıları olan organ, bicik, emcek, emcik.
Bazı araçların meme başına benzeyen bölümü
Örnek: Tam topu şişirmiş, memesini bağlıyordu. R. Ilgaz
Vücudun herhangi bir yerinde oluşmuş küçük çıkıntı
Örnek: O, sağ elinin parmaklarını bükerek kulak memesinin altına koymuş, ağzı açıktı. S. F. Abasıyanık
Ateşli silahların veya bazı patlayıcıların ateşlendiği çıkıntı.
Gemi çapasında kolların birleştiği şişkin yer.
Omurgalı hayvanlardanmemelilerin (Mammalia) dişisinde bulunan ve canlı doğan yavrunun beslenmesini sağlamak üzere süt bezlerini kapsayan yapılar.
Hava ya da yakıtın akışını denetleyen ufak, delikli parça.
(en) Spray nozzle
(en) Nipple. teat. tit. booby. breast. lobe. dug. mamilla. mamma. mammilla. pap. mammo-.
(en) Breast. nozzle. spout. tit. boob. udder. dug. teat. nipple. jet. ejector. lobe.
(en) A cultural unit that is passed from one generation to another by nongenetic means ; 'memes are the cultrual counterpart of genes'.
(en) Breast. nozzle. spout. udder. teat. dug. nipple. pap. jet. orifice. windbag.
(en) An idea that replicates through a society as it is propagated through person-to-person interaction, both direct and indirect Memetics is a field of study that focuses on memes' role in the evolution of a culture [ZY].
(en) A term coined by Richard Dawkins, who defines it as 'a unit of cultural inheritance, hypothesized as analogous to the particulate gene and as naturally selected by virtue of its 'phenotypic' consequences on its own survival and replication in the cultural environment '.
(en) As defined by Richard Dawkins in The Selfish Gene : 'a unit of cultural transmission, or a unit of imitation ' 'Examples of memes are tunes, ideas, catch-phrases, clothes fashions, ways of making pots or of building arches Just as genes propagate themselves in the gene pool by leaping from body to body via sperms or eggs, so memes propagate themselves in the meme pool by leaping from brain to brain via a process which, in the broad sense, can be called imitation ' In this sense, chain letter components are memes.
(en) Contagious ideas Term is used to explain viral marketing Source: Meme Central.
(en) An element of a culture or system of behaviour that may be considered to be passed from one individual to another by non-genetic means, especially imitation.
(en) Richard Dawkins coined the term Meme to apply to units of cultural transmission which 'propagate themselves in the meme pool ' by a process of imitation New memes which offer advantages over old memes become units of cultural evolution See also vMEMEs. 1 An element of culture that may be considered to be passed on by a non-genetic means, esp imitation 2 Replicator for transmitting a unit of culture. viral encapsulated idea, with built-in feedback loop. a cultural unit that is passed from one generation to another by nongenetic means ; 'memes are the cultrual counterpart of genes'.
(en) Mammary
(en) Udder
(en) Jet, nozzle
(al) Düse
(fr) Mamelle
(fr) Gicleur, injecteur
(la) Mamma:meme

Joker
Forum Ustası
vay be.. bizim meme dediğimiz şeye bak ne cok şey barındıyormuş içinde.
meme deyip gecmemek lazım :):) bi akım gibi...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
vanturanın moderator olabildiği bir forumda seni bin defa moderator yapmak lazım.
Ayarlayayım istersen bi düello da size :D

nippes meme mi demek? anlamadım ben :D:D
ucudur ucu :D

Konuyu her zamanki gibi dağıtmış.
Bence her postta bir soru ve cevap olmalı ki olayı çözebilelim.

Valla ben bunu teklif ettim.

Ama teklif benden geldiği için ( vardır bunun içinde bir hinlik ) diye düşünüp vaz geçti.

Zor çevirdik yoldan :D

Ben düelloyu bitirdim.

Gayri gidip bir konu açayım :)

Joker
Forum Ustası
benim seninle yaptığım düello'yu sen mi kaldırttın?
senin altta kaldığın tek düelloydu...
şimdi silinmiş konu ;)
:D:D:D

faşist yonetim işte :D:D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
benim seninle yaptığım düello'yu sen mi kaldırttın?
senin altta kaldığın tek düelloydu...
şimdi silinmiş konu ;)
:D:D:D

faşist yonetim işte :D:D

Evet, onu ben kaldırttım.

Düelloya koyduğum bazı resimler ( valla billa + 18 diildi :p ) sonradan başıma dert açar gibi oldu

yönetimden rica ettim kaldırdılar

ki; o zamanlar fakir ama gururlu bir wuserdim :p

Joker
Forum Ustası
yapacağını yapmışsın gene :D bu yollar sana helal vallaha...
o hangi akıllı smod resimlerin oldugu mesajları kaldıracağına, konuyu sildi ki?

:) ;) ;)
lubunya jet sosyetesi..
gila, metatron, estergon, vantura...
zuahuahuahua ekibe bak yaa... m3hm3t'i tebrik ederim.

intelligence
Banned
:) ;) ;)
lubunya jet sosyetesi..
gila, metatron, estergon, vantura...
zuahuahuahua ekibe bak yaa... m3hm3t'i tebrik ederim.
Ööööle deme,
Bu ekip bizzat özenerek seçilmiştir.:)
Bak yukarıda aynen şöyle yazıyor.
Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

.

Durum
Yanıtlara kapalı.