sevgili nesta:
Birincisi ben diğer başlıktaki düellodaki verilen link ve yazılara istinaden değil burdaki söylenen sözlere istinaden yazdım yukardaki yazımı.
Sayın yukubey'in bu başlıkta 47.sırada yazılı yazısında "ben de göremedim abi" dediği yerin hemen altında sayın jamandian'dan alıntı yaptığı yerde:
var.
burdaki linke tıkladım ve bu başlıkta 63.sırada yazdığım hususları yazma gereği hissettim.
Çok net bir şekilde gösterdiğim gibi o başlıkta sayın admin m3hm3t beyin gilanın yazısını editlediği görülüyor.
Bunu 63.sıradaki yazımda alıntılar yaparak gösterdim, hala nasıl yok diyorsunuz anlamıyorum.
Sanırım gözünüzden kaçtı, 63.sıradaki yazımı iyi okuyun, arzularsanız linke tıklayın ve sayın m3hm3t beyin editlemesini gözlerinizle görün.
Hatta durun ekran görüntüsü ile göstereyim:
Bu m3hm3t beyin editleme yaptığını gösteren ve uyarı yaptığı yazısı:
Bu da gilanın özür dilemesi:
http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-908-futbolda-odulleri-dagittik-t479652p2.html
Gördüğünüz gibi baklavayı fazla kaçırmadım, yiyeceklerimi hep kararınca yerim ve yapacaklarımı da kararınca yaparım
Bilginiz olsun.
(not: sadece siz editleme görmedim deseytiniz isminizi verir sayın nesta diyerek yazardım, ama sizden başka arkadaşlar da olduğu için genel yazdım, burdan da aman ha bir kasıt aramayalım)
(not: bu tartışmaya çok fazla müdahil olmak istemiyorum vaktim de yok bir kaç gün zaten, sadece gerek ismim verilerek gerek ismim verilmeden laf atıldığı ve EDİTLEME YOK denilen yerde de benim ismim olduğu için açıklama yapmak istedim, gerçekten müdahil olmak istersem ortalık baklavadan geçilmez
)