Jamandian ventone ile Gila tartışmasında üye yorumları

Durum
Yanıtlara kapalı.
alpertunga.
Forum Ustası
Olurmu canım düello niçin yapılıyor...

Kozlar ortaya dökülcek ona göre karar verilcek ikisinin de havada kalan ithamları ile düello bitirilmez ki.
düello boş beleş bişey bence, çok saçma buluyorum :)

kozlar paylaşılıyor evet, ama birinin elinde hileli deste diğerinkinde ise sıradan düzmece :)

hayatın kendisi de aynen böyle değil mi kardeşim :)

adalet gücün yanındadır..

Jamandian
Hızlı Çırak
Redyellow senin eklediğin ahanda bu link ..

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-844-t465977p2.html

Bunun neresinde editleme var ..

Allah aşkına ben mi göremiyorum varsa öyle bir sorunum göz doktoruna gidecem..
Tekrarlıyorum ama aynı şeyi vermekte ısrar ediyorsunuz.Gila'nın taraf tuttuğunu, forum kurallarını çiğnediğini iddia eden arkadaşlara sesleniyorum.

bunu kanıtladığınız an

Ben bu konuda :BÜYÜK ÖDÜLÜNÜZ: Moderatörlüğü bırakırım...

yazısına karşılık söyledim onu.Yani eğer böyle birşey söylediyseniz m3hm3t bey in editlediği konuları dile getirdim.
m3hm3t bey başka linkte kendi yazılarını editlemiş ve uyarmıştır.

Anladınız mı ?Devrik cümleler kullandığım için böyle yanlış anlaşılmalara sebep verdiğim için özür diliyorum.

- Yönetici düzenlemesi: :
yükü
Misafir Üye
Gilanın bazı fotoğraflarına ahlaksız diyen ve aşağıdaki gibi yorumlar yapan kişi;ventone..

Alıntı:
Sizce Gila elinde dondurmalı kadının fotosunu niye koydu ?

Bunlarda manken:

Bu alttaki fotoda sıralanmış şeyleri ailenizdeki bayanların görmesi gayet normal değil mi? Ahlak dışı değil...

Ahlak dolu görüntülere devam.Manken bunlar manken:

Çok Ahlaklı görüntüler.Gila nın konularını ailecek okunup resimlerine bakılabilir:

Ahlak dolu fotolar...Öğretmenler dersi böyle anlatıyor değil mi?

Üstü çıplak kadın...
Şimdi ventone'nin aşağıdaki görüntülere yapmış olduğu yorumu değerlendirip;

Sende haklısın hiç yanlış anlaşılacak bir resim yok İnsanın içi fesat o kadar
http://www.wardom.com.tr/yanlis-anlasilanlar-p3744123.html#post3744123

Sonuna ventone'nin Gilaya yazmış olduğu cümleleri ekliyoruz;

Alıntı:
Sizce Gila elinde dondurmalı kadının fotosunu niye koydu ?

Bunlarda manken:

Bu alttaki fotoda sıralanmış şeyleri ailenizdeki bayanların görmesi gayet normal değil mi? Ahlak dışı değil...

Ahlak dolu görüntülere devam.Manken bunlar manken:

Çok Ahlaklı görüntüler.Gila nın konularını ailecek okunup resimlerine bakılabilir:

Ahlak dolu fotolar...Öğretmenler dersi böyle anlatıyor değil mi?

Üstü çıplak kadın...
Sayın ventone acaba ahlak anlayışınız konuyu açan kişilere göre değişiyormu ?

Jamandian
Hızlı Çırak
Gilanın bazı fotoğraflarına ahlaksız diyen ve aşağıdaki gibi yorumlar yapan kişi;ventone..

http://www.wardom.com.tr/yanlis-anlasilanlar-p3744123.html#post3744123

Eğer yazdıklarım size ahlaksız geldiyse beni destekliyorsunuz demektir.Çünkü wardom her yaştan insanın takıldığı,insanın ailesiyle birlikte bütün yazıları okuyabileceği bir sitedir.Ben sitenin girişinde dikkat +18 değilseniz giremezsiniz diye birşey görmedim.Siz gördünüz mü ?

DuKe
Forum Ustası
düello boş beleş bişey bence, çok saçma buluyorum :)

kozlar paylaşılıyor evet, ama birinin elinde hileli deste diğerinkinde ise sıradan düzmece :)

hayatın kendisi de aynen böyle değil mi kardeşim :)

adalet gücün yanındadır..
Evet güçlü olan her zaman hakkını daha rahat savunur,

ama devrim de zordur, insanlara benimsenmiş bir düzenden vazgeçmeleri zor gelir ona rağmen;

ihtiyaç artık her türlü önyargıların üstüne çıktığında herkes gerekeni yapar.

O yüzden nasıl olsa modların dediği olur şeklinde bir yaklaşım sadece yapılan yanlışları daha aleni kılar.

Düello lar burada o yüzden önemlidir sapanlar varsa tek göz değil bir çok göz tarafından görülür.

DuKe
Forum Ustası

Bu biraz saçma olmadı mı buradaki fotolar ahlak dışı değil sadece yanlış anlaşılmalara çektirilebilcek fotolar??

redyellow
Forum Ustası
Redyellow senin eklediğin ahanda bu link ..

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-844-t465977p2.html

Bunun neresinde editleme var ..

Allah aşkına ben mi göremiyorum varsa öyle bir sorunum göz doktoruna gidecem..

EDİT:Konu arasında kaynadı kusura bakma oğlun askere gidecekmiş.Allah yolunu açık etsin,şimdiden hayırlı teskereler,sağ salim döner inşaallah..
Yok yok göz doktoruna gitme:)

sanırım bir karışıklık var. ben başka bir sayfadan bahsediyorum ve o sayfanın linkini veriyorum.

Benim 94.sırada (ve daha önce de bahsettiğim) ekran görüntülerini de paylaştığım sayfanın (editlenmiş dediğim bölümün) linki şu.

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-908-futbolda-odulleri-dagittik-t479652p2.html

Verdiğim linke tıklayın, 16., 17. ve 18.sıradaki yazılara bakın, göreceksiniz:)

NOT: İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, Allah cümlesini korusun.

yükü
Misafir Üye
Eğer yazdıklarım size ahlaksız geldiyse beni destekliyorsunuz demektir.Çünkü wardom her yaştan insanın takıldığı,insanın ailesiyle birlikte bütün yazıları okuyabileceği bir sitedir.Ben sitenin girişinde dikkat +18 değilseniz giremezsiniz diye birşey görmedim.Siz gördünüz mü ?
Yazdıklarınıza ahlaksız deme gibi bir durumum olamaz, Gila'nın eklemiş olduğu fotoğraflara ahlaksız diyip farklı bir kullanıcının eklediği fotoğraflar hakkında tam tersi bir yorum yapmak kendinizle çelişmektir..

Her yaştan ve cinsiyetten kullanıcılar tabiiki var wardom'da ama herkes girdiği, okuduğu, baktığı ve yorumladığı konulardan sorumludur..
Birçok bayan arkadaşımız var ama bu konulardan şikayetçi olduklarını duymadım..
Zaten öyle bir sıkıntı olsaydı Admin sizden önce müdahale ederdi konuya..

Edit; redyellow abim, problem ventone'nin mesajlarındaki karışıklıktan ve link kalabalığından kaynaklanıyor.. Keşke tüm konular üzerinden ayrı ayrı soru-cevap-ispat şeklinde yapılsaydı..

Linklere bakıyoruz bir yandan, mesaj yazıyoruz bir yandan, alıntı yapıyoruz bir yandan, işlerimize bakıyoruz bir yandan :)

- Yönetici düzenlemesi: :
nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Yok yok göz doktoruna gitme:)

sanırım bir karışıklık var. ben başka bir sayfadan bahsediyorum ve o sayfanın linkini veriyorum.

Benim 94.sırada (ve daha önce de bahsettiğim) ekran görüntülerini de paylaştığım sayfanın (editlenmiş dediğim bölümün) linki şu.

http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-908-futbolda-odulleri-dagittik-t479652p2.html

Verdiğim linke tıklayın, 16., 17. ve 18.sıradaki yazılara bakın, göreceksiniz:)

NOT: İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, Allah cümlesini korusun.
Sizin sözünü ettiğiniz linkte editleme var,doğrudur ama ventone'nin m3hm3t beyin editleri-2 başlığında benim eklediğim link var..

DuKe
Forum Ustası
Yazdıklarınıza ahlaksız deme gibi bir durumum olamaz, Gila'nın eklemiş olduğu fotoğraflara ahlaksız diyip farklı bir kullanıcının eklediği fotoğraflar hakkında tam tersi bir yorum yapmak kendinizle çelişmektir..

Her yaştan ve cinsiyetten kullanıcılar tabiiki var wardom'da ama herkes girdiği, okuduğu, baktığı ve yorumladığı konulardan sorumludur..
Birçok bayan arkadaşımız var ama bu konulardan şikayetçi olduklarını duymadım..
Zaten öyle bir sıkıntı olsaydı Admin sizden önce müdahale ederdi konuya..
İyi diyorsun güzel kardeşimde düello konusu bu,
birisi ahlaksız diyor ve bunun kanıtlarını koyuyor sıradan bir sokak dövüşü değil ki!!!

GILA bu tartışma konularını kabul edip düelloya girmiş baksana :D:D

yükü
Misafir Üye
İyi diyorsun güzel kardeşimde düello konusu bu,
birisi ahlaksız diyor ve bunun kanıtlarını koyuyor sıradan bir sokak dövüşü değil ki!!!

GILA bu tartışma konularını kabul edip düelloya girmiş baksana :D:D
Tartışma konusunu tam anlamamakla birlikte :p ahlak kavramı üzerinde çok durulmuş..

Ahlak kavramı aslında sorgulanamayacak bir terim..

Sana göre ahlaklı olan bana göre ahlaksız görülebilir veya tam tersi olabilir.. Gilanın fotoğraflarıyla ventone'nin yorumladığı fotoğraflar arasında pek fark göremedim ama sen görmüşsün güzel kardeşim :)

DuKe
Forum Ustası

ee ben daha önce düello takip etmemiştim, şimdi nasıl oluyor bumu yani??

kim haklı kim haksız nasıl karar verilcek!!

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
sevgili nesta:

Birincisi ben diğer başlıktaki düellodaki verilen link ve yazılara istinaden değil burdaki söylenen sözlere istinaden yazdım yukardaki yazımı.

Sayın yukubey'in bu başlıkta 47.sırada yazılı yazısında "ben de göremedim abi" dediği yerin hemen altında sayın jamandian'dan alıntı yaptığı yerde:

var.

burdaki linke tıkladım ve bu başlıkta 63.sırada yazdığım hususları yazma gereği hissettim.

Çok net bir şekilde gösterdiğim gibi o başlıkta sayın admin m3hm3t beyin gilanın yazısını editlediği görülüyor.

Bunu 63.sıradaki yazımda alıntılar yaparak gösterdim, hala nasıl yok diyorsunuz anlamıyorum.

Sanırım gözünüzden kaçtı, 63.sıradaki yazımı iyi okuyun, arzularsanız linke tıklayın ve sayın m3hm3t beyin editlemesini gözlerinizle görün.

Hatta durun ekran görüntüsü ile göstereyim:

Bu m3hm3t beyin editleme yaptığını gösteren ve uyarı yaptığı yazısı:

Bu da gilanın özür dilemesi:

Gördüğünüz gibi baklavayı fazla kaçırmadım, yiyeceklerimi hep kararınca yerim ve yapacaklarımı da kararınca yaparım :)

Bilginiz olsun.

(not: sadece siz editleme görmedim deseytiniz isminizi verir sayın nesta diyerek yazardım, ama sizden başka arkadaşlar da olduğu için genel yazdım, burdan da aman ha bir kasıt aramayalım)

(not: bu tartışmaya çok fazla müdahil olmak istemiyorum vaktim de yok bir kaç gün zaten, sadece gerek ismim verilerek gerek ismim verilmeden laf atıldığı ve EDİTLEME YOK denilen yerde de benim ismim olduğu için açıklama yapmak istedim, gerçekten müdahil olmak istersem ortalık baklavadan geçilmez:))

Eşeklik yapıp özür dilemek değildir eşeklik

Eşeklik yapıp özür dilememekte inat etmektir eşeklik ;)

vay anasını.. tuttum bu lafı :D

Jamandian
Hızlı Çırak
SİZCE GİLA DEDİĞİ GİBİ VALİZİNİ TOPLAYIP GİDECEK Mİ? YOKSA YALANLARINA DEVAM MI EDECEK?

iftira mı dedin??
peki..
ben valizimi hazırlıyorum
seninki de hazır mı??
baguistanbul olduğumu kanıtla
ya da iftiradan, çek git.
ya da kanıtla, ben gideyim.
ööle kolay delikanlı olunmuyo.
1- bagusistanbul olmakla o kadar suçladılar ki, aradım, buldum, postlarını okudum. onu da sık sık takıştığı mesutelb16 olmakla suçlamışlar. ehehe.
2- beni bagusistanbul olmakla suçluyorlar.. senin kayıt tarihin onların dönemine yetişemez.
yani.. clone sun.
yani.. tencere g.tün kara, seninki benden kara...
yani... anam ananı şeyhanede görmüş... ehehe.
3- sizlerin en çok neyine bayılıyorum biliyormusunuz?
şu sinirlerinizin laçka olduğu haline,
şu lafın bitip bel altı vurma durumlarınıza,
şu acz içine düşüp ama ille de cevap verme ihtiyacı hissedip küfretmelerinize
bayılıyorum.
bir de imambayıldıya bayılıyorum...
bir şey daha...
imlan çok kötü.. kelimeleri eksik yazman ya imla becerinin olmayışından,
ya da sinirlerinin artı prim yapmasından..
DİKKAT!!!!
adenia da böyle gitmişti...
bagusistanbul.. ban yediği tarih .. sep. 2007
son ikaz. kayıt tarihi mart 2008
OH MY GODDDD
aramızda müneccim var..
ya da
geceleri müneccimle yatan biri..
ben müneccimlerle takılmadığım için koltuğa rahat otururum. bilgine..

evet.. kanıt bekliyoruz..
iftira atmayan dürüst, bel altı çalışan kardeşimiz..
nedense ortalık feci şekilde adenia kokuyor.
bagusistanbul olduğunun ispatı:
1-)http://www.wardom.com.tr/gilanin-kosesi-893-top-sizde-sorun-bakalim-t476342p7.html

Gila:''ben, eski bagusistanbul nickiyle sınırsız yemiş bir üyeyim.

benim sınırsız yememe sebep olanların hepsi şu an sınırsız yemiş durumdalar.''

2-)

sevgili nesta

teşekkür ederim.

KAZ ile KOZ arasındaki farkı ayan beyan ortaya koyduğun için.

redyellow forumumuzda yeni olmasına rağmen hızlı ilerleyen bir üyemiz.

Gila'nın bagusistanbul dönemindeki hatalarına sık sık düştü, düşmeye de devam ediyor.

3-)http://www.wardom.com.tr/chpnin-secim-bildirgesi-pkk-ile-benzesiyor-t476701.html

hani bagusistanbul diyip eskilere dem vuruyorsun ya,

[/B]
4-)http://www.wardom.com.tr/redyellowun-gozuyle-4-t502382p2.html

fotoğraf uçmuştur :)redyellow, Gila'nın bagusistanbul zamanındaki toylukları geride bırakmış, [/B]

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
jamandian

şayet bu üyeliğin sınırları zorlaman dolayısıyla BAN yerse

ventone'nin de BAN yemesi için teklifte bulunuyuorum

iyice çocuk bahçesine çevirdin forumu.

Durum
Yanıtlara kapalı.