Jamandian ventone ile Gila tartışmasında üye yorumları

Durum
Yanıtlara kapalı.
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bagusistanbul olduğumu inkar etmemin sebebi, yönetimin bu nick imi bir süre açıklamama isteğidir.

O zamanki smod Peker öyle uygun görmüştü, bize de inkar etmek kaldı.

Bir süre sonra açıklayacaksın dediler, o süre geldiğinde zaten kendim açıkladım.

ancak, sonikaz isimli üyeye ne olduysa, sanıyorum bu hırs ile aynısı size de olacak gibi görünüyor.

işin b.kunu çıkarttın artık.

Jamandian
Hızlı Çırak
jamandian

şayet bu üyeliğin sınırları zorlaman dolayısıyla BAN yerse

ventone'nin de BAN yemesi için teklifte bulunuyuorum

iyice çocuk bahçesine çevirdin forumu.
kurallar ortadadır.Sen önce kuralları oku.Daha düello nun kurallarını bilmeden benimle düelloyu kabul ediyorsun.kuralları bilmediğinizden olacak ki düellomuzu ve üye yorumları kısmını kapattırdınız.Ee YALANCI bir moderatörden ne beklersiniz.

Jamandian
Hızlı Çırak
Gila demiş ki:
Dear Jamandian,

You have received a warning at Wardom.Com.TR.

Reason:
-------
Yönetici İkazlarına Aldırmamak

..................
-------

Original Post:
[post]3899780[/post]
jamandian

kurallar ortadadır.Sen önce kuralları oku.Daha düello nun kurallarını bilmeden benimle düelloyu kabul ediyorsun.kuralları bilmediğinizden olacak ki düellomuzu ve üye yorumları kısmını kapattırdınız.Ee YALANCI bir moderatörden ne beklersiniz.
Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
Wardom.Com.TR
Haksız yere uyarı sebebini açıklayacak kimse varmı bana ? :D Haksız yere uyarılar bölümüne gelince ,fazladan bir uyarı daha geçti elime.

(Yalancı dememin ispatı vardır.)(kendisi ispat edildiği taktirde istediğine bu tarz hitaplarda bulunmaktadır.)

- Yönetici düzenlemesi: :
Joker
Forum Ustası
jamandian

profilinde bile ban ile tehdit ediyorsun.
sayende bu forumda kimler kimler silindi..

teşkilata getirip kimleri banlatmadın ki?
çekemediğin sevmediğin fikrini begenmediğin hazmedemediğin herkes..
her mevzuda ''ban'', ''uyarı'' falan filan...

yeter artık bence.
biraz sakinleş artık...

sana zarar veriyor bu. seni düşürüyor. kendini düşürüyorsun...

kulalı
Forum Kalfası
jamandian

GİLA neden siyaset modluğunda ismin yok...:rolleyes:

Smod mu oldun yoksa ? :nuke::nuke::nuke:

profilinde bile ban ile tehdit ediyorsun.
sayende bu forumda kimler kimler silindi..

teşkilata getirip kimleri banlatmadın ki?
çekemediğin sevmediğin fikrini begenmediğin hazmedemediğin herkes..
her mevzuda ''ban'', ''uyarı'' falan filan...

yeter artık bence.
biraz sakinleş artık...

sana zarar veriyor bu. seni düşürüyor. kendini düşürüyorsun...
Joker, bırak Allah aşkına şuna öğüt vermeyi yaa... Ya tam 15 gündür forumda adam yok... Çoğu insanı soğuttu-yada gönderdi forumdan Gila ve metatron... hala aynı,, nato kafa nato mermer...

Ya tamam adminin işi başından aşkın, co-admin desen zaten yok, smod desen necdet35 hariç hiçbirinde heyecan yok,,, modlar desen, (desek mi acaba diyesim geldi) onlar başka bi alem

Yaw arkadaş ben 2009 üyesiyim ama, valla 1,5 yıl önce daha güzeldi forum.

Ne yalan söylıyeyım boyle eften puftan meselerle adamlar banlanmıyormu yazık ya.

Hadi sahtekarlığı anlaraım, küfrü anlarım... Yok düelloyu kaybetti banla, yok karşıt görüş düelloya çek kuyusunu kaz banla... Valla çok daha şeffaf olmalı yonetım çokkkk...

Bir arap baharıda bu foruma lazım... Bir inavasyon site tasarımına lazım. Misyonunu kaybetmiş bir forum, cazibesini kaybetmiş bir site...

Değişmeli arkadaş herkes değişmeli, herşey değişmeli...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
GİLA neden siyaset modluğunda ismin yok...:rolleyes:

Smod mu oldun yoksa ? :nuke::nuke::nuke:

işlerinin yoğunluğundan forum kurallarına uyma lüksünü kendi kendine kaldıran co-adminimiz, uymadığı kurallara günah keçisi olarak bendenizi tayin etmiştir :)

forum siyaset modluğundan günah keçiliğine terfi etmiş bulunmaktayım :)

yükü
Misafir Üye
işlerinin yoğunluğundan forum kurallarına uyma lüksünü kendi kendine kaldıran co-adminimiz, uymadığı kurallara günah keçisi olarak bendenizi tayin etmiştir :)

forum siyaset modluğundan günah keçiliğine terfi etmiş bulunmaktayım :)

Yeni görevin hayırlı olsun Gila :)

Fazla söze gerek yok ;)

alpertunga.
Forum Ustası
evelallah iyi yaparım bu işi ;)
bu redyellow için imzanızda bulunan ithamlar, sizin şahsi tahmini ve hayali görüşleriniz mi, yoksa gerçeklik payı olan, kanıtlı esas sözler mi..

sadece merakımdan soruyorum, çünkü ben kendisiyle çok kez mesajlaşmıştım, böyle bir tespite mahal bir mesaj ne okudum ne yazdım..

bilmedğimiz birşey mi var acaba..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bu redyellow için imzanızda bulunan ithamlar, sizin şahsi tahmini ve hayali görüşleriniz mi, yoksa gerçeklik payı olan, kanıtlı esas sözler mi..

sadece merakımdan soruyorum, çünkü ben kendisiyle çok kez mesajlaşmıştım, böyle bir tespite mahal bir mesaj ne okudum ne yazdım..

bilmedğimiz birşey mi var acaba..
sence co-admin için böyle bir palavra atabilirmiyim?

adamın adı üstünde

KO admin

KO dumu oturtur.

modluktan alınma sebebimi açıklamak gibi bir mecburiyetim de yoktur

ancak, ventone ve saz arkadaşları sevinsin istemedim :)

ne ventone ile, ne düello ile alakası yoktur modluktan alınışımın.

Bunu açıklamak ta en doğal hakkımdır.

YazılımMimarı
Forum Ustası
Modluktan alınma işi için sağa sola b*k atacağına dedecim :) Yazdıklarına biraz olsun dikkat ederdin. redyellow abinin bu tür bir olaya kalkışacağını düşünmüyorum. En azından senin gibi kişileri kumpasa getirme gayesi yok.

Gel gelelim, ben seni şahsına münasır böyle kabul ettim. Sonuçta fıtrat meselesi bu senide fıtratınla kabul ediyorum. Siyasetin muhalefet açısından son ayın en kötü yazarısın :p

Başbakan gibi çılgın projelerini bekliyorum :)

ventone : 1 - 0 : Gila

Jamandian
Hızlı Çırak
sence co-admin için böyle bir palavra atabilirmiyim?

adamın adı üstünde

KO admin

KO dumu oturtur.

modluktan alınma sebebimi açıklamak gibi bir mecburiyetim de yoktur

ancak, ventone ve saz arkadaşları sevinsin istemedim :)

ne ventone ile, ne düello ile alakası yoktur modluktan alınışımın.

Bunu açıklamak ta en doğal hakkımdır.

Düello ya cevap vermediği için Gila,düello da ilk sayfada yazdıklarımı özetleyerek ve linkleri çıkartarak sadeleştireceğim.Ondan sonra kararın sadece m3hm3t bey tarafından verilmek şartıyla sonuca bağlanmasını isteyeceğim.Bütün wardom wuserlarına ve yönetime duyrulur.

(kararı m3hm3t bey in vermesini istememin 2 sebebi vardır.Birinci sebep kendisinin en üst düzey yönetici olmasıdır.İkinci sebep ise verdiğim kanıtlarda uyarılar ve editlerin m3hm3t bey tarafından yapılmasıdır.kendileri konuya daha fazla hakim olacaktır.)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Modluktan alınma işi için sağa sola b*k atacağına dedecim :)
Bakın beyler.

Sağa sola bok atmak gibi bir gayret içinde değilim.

Yöneticilere b.k atılmanın moda olduğu şu günlerde aynı modaya uymak bana göre değil.

Ben, en doğal hakkımı kullanıyorum. Şikayet te etmiyorum.

Ağlayıp sızlamıyorum da.

Mod dediğin, üzerine cici don giydirilmiş forum ustasıdır. Gün gelir o donu kıçından çıkartır, kapının önüne koyarlar, yine forum ustası olarak kalırsın.

Biz anamızdan mod doğmadık. Modluğu alıp ne oldum manyağı da olmadık, Mod olduk diye birtakım sonradan görmeler gibi kendimizi ÜSTÜN NİTELİKLİ İNSAN sınıfına da koymadık.

Şayet bu düello bittikten 10 gün sonra veya başlamadan önce böyle birşey olsaydı bu açıklamayı yapmazdım.

Ayrıca yukarıda olan olayları aşağı taşımak gibi bir niyet ve gayret içinde de değilim.

modluktan alınış sebebim olarak co-admin tarafından bana iletilen gerekçeyi imzama ( ve bir süreliğine ) taşıdım, bu da böyle bir düellonun ardından en doğal hakkımdır.

iki kelimeyi bir araya getiremeyen, algılama kapasitesi düşük, anlama yeteneği yok bir üyenin vıdıvıdılarına HAK VERİLEREK! modluktan alındığımın düşünülmesini istemem.

Bu meseleyi de uzatmaya gerek yok, alpertunga sordu diye cevaplamak durumunda kaldım.

Zaten gerekeni imzama taşımışım.

Amaç dedikodu yapmak değil, basit bir gerçeği ortaya koymaktı.

Bundan sonra bu konuda sorusu olanların pm yoluyla sormalarını rica ederim.

Joker
Forum Ustası
yeter..
lütfen artık bu geçmişe dayalı şeyleri kapayın.

jamardian çok fazla ileri gitmeye basladın.
tamam hani yazdıklarımızla destek veriyoruz, ilgiliyiz bu mevzulara lakin,
sadece tartışmak için, gila'ya mesajlar yazmak için veya işi gücü boşverip
böyle konuları ortaya cıkarmak için saatlerce uğraşmanız wardom'a zarar veriyor...

bu konular arttıkça forum kirlenir..
buna sebep elbette sen değilsin.. benimdir, gila'dır, mehmettir farketmez..
artık temiz bi düzen yaratmanın zamanıdır.
boşvern artık bu mevzuları.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Düello ya cevap vermediği için Gila,düello da ilk sayfada yazdıklarımı özetleyerek ve linkleri çıkartarak sadeleştireceğim..

günaydııııın :D

sana her türlü cevabı ( yazıklar olsun bana ki ) verdim

bana yazıklar olsun çünkü senin gibi anlama yeteneği sıfır bir üyeyi karşıma alıp düello yapmaya kalktım :D

büyüdüğün zaman yine gel, yine bir deneme yaparız ;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Serdar Turgut der ki:

Domuzlarla güreş yapmaya kalkmayın.

Domuz çamurda yaşar, üstünüz başınız çamur olur.

Siz bu çamurdan rahatsız olursunuz ama domuz büyük bir keyif alır :)

Konuyla alakası yoktur, beylik bir laftır.

Herkese bol muhabbetler :)

Jamandian
Hızlı Çırak
günaydııııın :D

sana her türlü cevabı ( yazıklar olsun bana ki ) verdim

bana yazıklar olsun çünkü senin gibi anlama yeteneği sıfır bir üyeyi karşıma alıp düello yapmaya kalktım :D

büyüdüğün zaman yine gel, yine bir deneme yaparız ;)
Elbette bende böyle birşey yazdıktan sonra ''Gila'nın taraf tuttuğunu,forum kurallarını çiğnediğini iddia eden arkadaşlara sesleniyorum.
bunu kanıtladığınız an
BÜYÜK ÖDÜLÜNÜZ Moderatörlüğü bırakırım...''
birisi kanıtlarsa cevap vermezdim.Sonra başka sebepten görevden alınınca kendimi günah keçisi ilan ederdim.

Yok ben kuralları ihlal etmedim diyorsanız ki hiç şansınız yok bizzat m3hm3t bey tarafından yapılan işlem(ler) bulunmaktadır.

(bana yazıklar olsun çünkü senin gibi anlama yeteneği sıfır bir üyeyi karşıma alıp düello yapmaya kalktım :D Haddini bil Gila.Terbiyesizliğin lüzumu yok.Hala hakaret edecek kadar küçülebiliyorsun)

All4One
Forum Ustası
Elbette bende böyle birşey yazdıktan sonra ''Gila'nın taraf tuttuğunu,forum kurallarını çiğnediğini iddia eden arkadaşlara sesleniyorum.
bunu kanıtladığınız an
BÜYÜK ÖDÜLÜNÜZ Moderatörlüğü bırakırım...''
birisi kanıtlarsa cevap vermezdim.Sonra başka sebepten görevden alınınca kendimi günah keçisi ilan ederdim.

Yok ben kuralları ihlal etmedim diyorsanız ki hiç şansınız yok bizzat m3hm3t bey tarafından yapılan işlem(ler) bulunmaktadır.

(bana yazıklar olsun çünkü senin gibi anlama yeteneği sıfır bir üyeyi karşıma alıp düello yapmaya kalktım :D Haddini bil Gila.Terbiyesizliğin lüzumu yok.Hala hakaret edecek kadar küçülebiliyorsun)
Daha önce yazmışlığım yoktur bu tür konulara sadece dışardan izlerim ama artık yeter yani hakikaten kabak tadı verdi muhabbet...

Durum
Yanıtlara kapalı.