Jamandian ventone ile Gila tartışmasında üye yorumları

Durum
Yanıtlara kapalı.
Cash
Forum Ustası
Zeka ve mizah birleştiği zaman dinlemesi okuması karşı tarafa keyif verir. Herşeyi hakaret olarak algılamayın Gila mod olsa ne olur olmasa ne olur niye bu kadar dert ediyorsunuz ki onu anlamıyorum siz böyle yaptıkca Gila daha çok zeka ve mizah'i kullanıyor ve siz bunu hakaret olarak algılıyorsunuz.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Zeka ve mizah birleştiği zaman dinlemesi okuması karşı tarafa keyif verir. Herşeyi hakaret olarak algılamayın Gila mod olsa ne olur olmasa ne olur niye bu kadar dert ediyorsunuz ki onu anlamıyorum siz böyle yaptıkca Gila daha çok zeka ve mizah'i kullanıyor ve siz bunu hakaret olarak algılıyorsunuz.

Beni çok iyi tanımışsın :)

yarım saat soluklandım,

ne gereği var dedim çocuklarla uğraşmanın?

Beni daha çok bilediklerinin farkında bile değiller :D

Şimdi, forum kurallarına da uyarak

DÜNYANIN EN ESKİ MESLEĞİ başlıklı bir konu açacağım

Genele :)

İnan cash'ım, dünden beri ilk kez gülüyorum,

çünkü bu vatandaşa

ve onun gibilere

yeni konular açarak cevap vereceğim :)

dünden beri beni asık suratlı gören ve konuları takip eden bir iki arkadaşıma şu anki görüntümü veriyorum :D

Bu sırıtışın altında nasıl bir konu geliyor,

onu birazdan görürsünüz :)

denizkilic
Forum Ustası
yeter..
lütfen artık bu geçmişe dayalı şeyleri kapayın.

jamardian çok fazla ileri gitmeye basladın.
tamam hani yazdıklarımızla destek veriyoruz, ilgiliyiz bu mevzulara lakin,
sadece tartışmak için, gila'ya mesajlar yazmak için veya işi gücü boşverip
böyle konuları ortaya cıkarmak için saatlerce uğraşmanız wardom'a zarar veriyor...

bu konular arttıkça forum kirlenir..
buna sebep elbette sen değilsin.. benimdir, gila'dır, mehmettir farketmez..
artık temiz bi düzen yaratmanın zamanıdır.
boşvern artık bu mevzuları.

süpersin vala. Dostunun azına s...tan sonra bunları yazabilmekte miğde ister joker.

kapatalımmış konuyu. 12 saat önce kapamadın şimdi mi kapatıyosun ne değişti peki ?
12 saat önce sen bu adamı yerden yere vurmadın mı postlarınla şimdi kapatalım geride bırakalım gibi olgun adam imajları niye..
Bu kelimeleri söyleyecek en son kişi sensin şu forumda..
Her fırsatta milletin ayaklarının altına attığın dostunu bir postla ordan çıkartıyormuş gibi gözüküp kendini aklayacakmısın.
Vala gila kimdir nedir bilmem ama azcık delikanlılık varsa hamurunda senin gibi bir dost edinmez birdaha.
sen dost acı söyler deyişini uygulamadın , dostunu sırtından vurmayı seçtin her zaman.

şimdi dostu ol koru bakalım.. komik..

DuKe
Forum Ustası
Beni çok iyi tanımışsın :)

yarım saat soluklandım,

ne gereği var dedim çocuklarla uğraşmanın?

Beni daha çok bilediklerinin farkında bile değiller :D

Şimdi, forum kurallarına da uyarak

DÜNYANIN EN ESKİ MESLEĞİ başlıklı bir konu açacağım

Genele :)

İnan cash'ım, dünden beri ilk kez gülüyorum,

çünkü bu vatandaşa

ve onun gibilere

yeni konular açarak cevap vereceğim :)

dünden beri beni asık suratlı gören ve konuları takip eden bir iki arkadaşıma şu anki görüntümü veriyorum :D

Bu sırıtışın altında nasıl bir konu geliyor,

onu birazdan görürsünüz :)

http://img88.imageshack.us/i/img000360.jpg/
Yaa şimdi moralini birde ben bozmak istemiyorum da, bu modluğu bırakınca rahatlıktan dehşet kilo almışsın haberin olsun...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Vala gila kimdir nedir bilmem ama azcık delikanlılık varsa hamurunda senin gibi bir dost edinmez birdaha.
sen dost acı söyler deyişini uygulamadın , dostunu sırtından vurmayı seçtin her zaman.

teşekkür ederim.

telefonunu cevaplamayarak ilk adımı attım.

önemli olan ilki başarabilmektir

arkası gelir :)

Emusnica
Forum Kalfası

süpersin vala. Dostunun azına s...tan sonra bunları yazabilmekte miğde ister joker.

kapatalımmış konuyu. 12 saat önce kapamadın şimdi mi kapatıyosun ne değişti peki ?
12 saat önce sen bu adamı yerden yere vurmadın mı postlarınla şimdi kapatalım geride bırakalım gibi olgun adam imajları niye..
Bu kelimeleri söyleyecek en son kişi sensin şu forumda..
Her fırsatta milletin ayaklarının altına attığın dostunu bir postla ordan çıkartıyormuş gibi gözüküp kendini aklayacakmısın.

Valla içimden bende böyle geçiriyorum ama Gila ağabeyde pek rahatsız oluyor gibi değil. Aralarında bir iddia varmış gibi takılıyorlar. Normal şartlarda joker gibi konuşan birini kimse çekmez :)

Ama ne yalan söyleyeyim enteresan bir sohbetleri var, takipçileriyim.

denizkilic
Forum Ustası
teşekkür ederim.

telefonunu cevaplamayarak ilk adımı attım.

önemli olan ilki başarabilmektir

arkası gelir :)
hadi hayırlısı...
Bozma moralini bişey için Sen forumun rengisin ;) :)

Valla içimden bende böyle geçiriyorum ama Gila ağabeyde pek rahatsız oluyor gibi değil. Aralarında bir iddia varmış gibi takılıyorlar. Normal şartlarda joker gibi konuşan birini kimse çekmez :)

Ama ne yalan söyleyeyim enteresan bir sohbetleri var, takipçileriyim.

Gilanın yukardaki postuna bakarsan söylediğin gibi olmadığın anlarsın durden kardeşim.
yani joker gibi konuşan birini kimse çekmez demişsin ya üstüne basmışsın.
DİLİM KESKİN O DİLLE İSTEDİĞİMİ S... istediğimi severim olayı yapıyorsa insanlar
hepimizin dili keskin. Biz sadece dostluğu arkadaşlığı daha iyi biliyoruz o da ayrı.

Dostumuzu kurda kuşa yem yapmaya çalışmak yerine PM Den tartışıyoruz. normali de bu zaten ...

- Yönetici düzenlemesi: :
intelligence
Banned
Serdar Turgut der ki:

Domuzlarla güreş yapmaya kalkmayın.

Domuz çamurda yaşar, üstünüz başınız çamur olur.

Siz bu çamurdan rahatsız olursunuz ama domuz büyük bir keyif alır :)

Konuyla alakası yoktur, beylik bir laftır.

Herkese bol muhabbetler :)

Şimdi bu yazdığının aynısını ben sana karşı yazsaydım Gıla,
sonrada ''konuyla alakası yok ama güzel laftı ekledim'' diye yazsaydım
Ve de sen Mod olsaydın,

Senden alacağım cevabı tahmin edebiliyorum:
(Seni gidi tatlı su kurnazı,
neymiş konuyla alakası yokmuş diye altına not düşmüş.
Bizde safız ya... yedik.
Senin suyun ısındı, çok kaşınma vs. vs. vs.)

Haklımıyım Gıla???
Neyse akut sıkıntıdasın onun için fazla yüklenmeyelim.

Bu arada forumda kan değişikliğinde fayda olur bazen.
Hepiniz için hayırlı olsun.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Şimdi bu yazdığının aynısını ben sana karşı yazsaydım Gıla,
sonrada ''konuyla alakası yok ama güzel laftı ekledim'' diye yazsaydım
Ve de sen Mod olsaydın,
Senden alacağım cevabı tahmin edebiliyorum:
(Seni gidi tatlı su kurnazı,
neymiş konuyla alakası yokmuş diye altına not düşmüş.
Bizde safız ya... yedik.
Senin suyun ısındı, çok kaşınma vs. vs. vs.)
Haklımıyım Gıla???
Neyse akut sıkıntıdasın onun için fazla yüklenmeyelim.

Bu arada forumda kan değişikliğinde fayda olur bazen.
Hepiniz için hayırlı olsun.

Birinden alıntı mı yapmışım?

birine hitapta mı bulunmuşum?

Ben lafımı ortaya attım.

Kimse üstüne boşu boşuna alınmasın.

yükü
Misafir Üye
Elbette bende böyle birşey yazdıktan sonra ''Gila'nın taraf tuttuğunu,forum kurallarını çiğnediğini iddia eden arkadaşlara sesleniyorum.
bunu kanıtladığınız an
BÜYÜK ÖDÜLÜNÜZ Moderatörlüğü bırakırım...''
birisi kanıtlarsa cevap vermezdim.Sonra başka sebepten görevden alınınca kendimi günah keçisi ilan ederdim.

Yok ben kuralları ihlal etmedim diyorsanız ki hiç şansınız yok bizzat m3hm3t bey tarafından yapılan işlem(ler) bulunmaktadır.

(bana yazıklar olsun çünkü senin gibi anlama yeteneği sıfır bir üyeyi karşıma alıp düello yapmaya kalktım :D Haddini bil Gila.Terbiyesizliğin lüzumu yok.Hala hakaret edecek kadar küçülebiliyorsun)
Düello başladı m3hm3t düello bitti m3hm3t :)

Bunlarda ventone'nin yönetimin dikkatine açmış olduğu konular;

1. Hakaret içerikli yazılar ..
http://www.wardom.com.tr/hakaret-icerikli-yazilar-t480543.html?t=480543
2. Siyaset bölümünü Gila nın çiftliği diye değiştirmenizi istiyorum.
http://www.wardom.com.tr/siyaset-bolumunu-gila-nin-ciftligi-diye-degistirmenizi-istiyorum-t475882.html?t=475882
3. Dini Unsurlar Bölümünde Alaycı üslup ve siyaset karıştırılması...
http://www.wardom.com.tr/dini-unsurlar-bolumunde-alayci-uslup-ve-siyaset-karistirilmasi-t486033.html?t=486033
4. Bir moderatör bunları nasıl diyebiliyor ????
http://www.wardom.com.tr/bir-moderator-bunlari-nasil-diyebiliyor-t512460.html?t=512460
5. Sİzce gİla dedİĞİ gİbİ valİzİnİ toplayip gİdecek mİ? Yoksa yalanlarina devam mi etcek
http://www.wardom.com.tr/sizce-gila-dedigi-gibi-valizini-toplayip-gidecek-mi-yoksa-yalanlarina-devam-mi-etcek-t512677.html?t=512677

Bütün konuları ya kapatılmış ya çöp kutusunda..

Ama aslında ventone'ye en güzel cevabı m3hm3t ventone'nin açmış olduğu eski bir konuda vermiş;

"Oturup forum sayfalarını karıştırıp birinin hatasını bulayım da banlatayım diye kendinizi yormayınız."

Bu da kaç gündür devam eden bu olayların en güzel açıklaması herhalde ;)

DuKe
Forum Ustası
Gilanın yukardaki postuna bakarsan söylediğin gibi olmadığın anlarsın durden kardeşim.
yani joker gibi konuşan birini kimse çekmez demişsin ya üstüne basmışsın.
DİLİM KESKİN O DİLLE İSTEDİĞİMİ S... istediğimi severim olayı yapıyorsa insanlar
hepimizin dili keskin. Biz sadece dostluğu arkadaşlığı daha iyi biliyoruz o da ayrı.

Dostumuzu kurda kuşa yem yapmaya çalışmak yerine PM Den tartışıyoruz. normali de bu zaten ...
Dostluk, dostunun yanlışına doğru demek değildir... Onu uyarmak ve düzeltmeye çalışmaktır.

Dostluk, dostun düştüğü zaman ona gaz verip hayata küstürmek de değildir... Ona destek olup farklı bir bakış açısı vermektir.

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
konu ergenekona kadar uzanır gibi....

bunlar var ya bunlar....

her tarafı ele geçirdiler sırada wardom var...:D

Gila'nın üyeye dönüştürülmesi birilerinin gururunu epeyce okşamış gibi...

biz istersek olur tavrı takıntıları var....:D

en azından bütün yazdıklarının hesabını verecek cesareti var...

ama bazıları varki...

bir daha o yazdığının yanına bile uğramıyor....:p

denizkilic
Forum Ustası
Dostluk, dostunun yanlışına doğru demek değildir... Onu uyarmak ve düzeltmeye çalışmaktır.

Dostluk, dostun düştüğü zaman ona gaz verip hayata küstürmek de değildir... Ona destek olup farklı bir bakış açısı vermektir.
Doğru söylüyorsun. Dostluk yanlışına yanlış demektir fakat insanların içine yem olarak atmak demek değildir.
DOSTLUK İNSANI SIRTINDAN VURMAK hiç DEĞİLDİR.
Bende gilanın dostu sayılırım. Tartışmalarımı PM den yapıyorum. Bir hatası varsa PM den eleştiriyorum Milletin önüne yem atmıyorum.

Ya ben bu adamla tartıştım diye gittim foruma girmedim onca ay ama gidipte milletin önüne yem yapmadım.
Dostluk böyle bişeydir. tartışırsın ama herşey aranızda kalır.
Dostuna kötü yola düşüyorsun dersin belki ama Faişe demezsin.

Seninle sohbetimiz var bi hukukumuz var. Düşüncelerimiz zerre kadar örtüşmesede
Jokerin GİLAYA YAPTIĞINI ben sana bir güne bir gün yaptım mı ?
YADA SEN BANA YAPTIN MI ? Hayır...
Seni birazcık tanıyosam yapmazsın.. yapmadın da zaten

Azcık bunu düşündüğünde zaten hakvereceksin.

intelligence
Banned
Joker wardomdaki bazı kişileri aynaya baktırdı.
Kendisiyle yüzleşmelerini sağladı.
Wardom jokere teşekkür borçludur.
Tabii jokerin amacını anlamayanlar yinede çıkacaktır.
Mod luk her şey değil ki, dostun yeter ki tepe taklak gitmesin.

DuKe
Forum Ustası
Doğru söylüyorsun. Dostluk yanlışına yanlış demektir fakat insanların içine yem olarak atmak demek değildir.
Bende gilanın dostu sayılırım. Tartışmalarımı PM den yapıyorum. Bir hatası varsa PM den eleştiriyorum Milletin önüne yem atmıyorum.

Ya ben bu adamla tartıştım diye gittim foruma girmedim onca ay ama gidipte milletin önüne yem yapmadım.
Dostluk böyle bişeydir. tartışırsın ama herşey aranızda kalır.
Dostuna kötü yola düşüyorsun dersin belki ama Faişe demezsin.

Seninle sohbetimiz var bi hukukumuz var. Düşüncelerimiz zerre kadar örtüşmesede
Jokerin GİLAYA YAPTIĞINI ben sana bir güne bir gün yaptım mı ?
YADA SEN BANA YAPTIN MI ? Hayır...
Seni birazcık tanıyosam yapmazsın.. yapmadın da zaten

Azcık bunu düşündüğünde zaten hakvereceksin.
İki kişinin arasındaki hukuku bilemessin ben yakın arkaşlarıma küfür ederek konuştuğum olur (Biraz lazlık var ondan):D:D Ama arkadaşlarımda bana aynı şekilde davranır.

Ama aynı davranışı başkası yapsa kaldıramam.

Eğer gila bunu kaldıramamışsa zaten jokere gereken cevabı verir ama gidip de
ne biliyim ara bozmaya çalışmak gibi nasıl arkadaşssın demek hakkımız yok bence.

Herneyse kendi aralarındaki mevzu biz 3. kişiyi oluşturuyoruz ikisi bildikleri şekilde sevişsin :D

denizkilic
Forum Ustası
İki kişinin arasındaki hukuku bilemessin ben yakın arkaşlarıma küfür ederek konuştuğum olur (Biraz lazlık var ondan):D:D Ama arkadaşlarımda bana aynı şekilde davranır.

Ama aynı davranışı başkası yapsa kaldıramam.

Eğer gila bunu kaldıramamışsa zaten jokere gereken cevabı verir ama gidip de
ne biliyim ara bozmaya çalışmak gibi nasıl arkadaşssın demek hakkımız yok bence.

Herneyse kendi aralarındaki mevzu biz 3. kişiyi oluşturuyoruz ikisi bildikleri şekilde sevişsin :D
Ben seni anlıyorum araları bozulmasın istiyorsun o yüzden biz karışmayalım diyorsun tabi ama
Joker dilim keskin o dille herkesi severim diye atıyordu ya postları , şimdi bende kendi dostuma bir uyarı yapıyorm
Yani Gilaya Dostlarını iyi seç diyorum. Başka bişey değil.

neyse öpüyrm seni :p :)

Jamandian
Hızlı Çırak
Düello başladı m3hm3t düello bitti m3hm3t :)

Bunlarda ventone'nin yönetimin dikkatine açmış olduğu konular;

1. Hakaret içerikli yazılar ..
http://www.wardom.com.tr/hakaret-icerikli-yazilar-t480543.html?t=480543
2. Siyaset bölümünü Gila nın çiftliği diye değiştirmenizi istiyorum.
http://www.wardom.com.tr/siyaset-bolumunu-gila-nin-ciftligi-diye-degistirmenizi-istiyorum-t475882.html?t=475882
3. Dini Unsurlar Bölümünde Alaycı üslup ve siyaset karıştırılması...
http://www.wardom.com.tr/dini-unsurlar-bolumunde-alayci-uslup-ve-siyaset-karistirilmasi-t486033.html?t=486033
4. Bir moderatör bunları nasıl diyebiliyor ????
http://www.wardom.com.tr/bir-moderator-bunlari-nasil-diyebiliyor-t512460.html?t=512460
5. Sİzce gİla dedİĞİ gİbİ valİzİnİ toplayip gİdecek mİ? Yoksa yalanlarina devam mi etcek
http://www.wardom.com.tr/sizce-gila-dedigi-gibi-valizini-toplayip-gidecek-mi-yoksa-yalanlarina-devam-mi-etcek-t512677.html?t=512677

Bütün konuları ya kapatılmış ya çöp kutusunda..

Ama aslında ventone'ye en güzel cevabı m3hm3t ventone'nin açmış olduğu eski bir konuda vermiş;

"Oturup forum sayfalarını karıştırıp birinin hatasını bulayım da banlatayım diye kendinizi yormayınız."

Bu da kaç gündür devam eden bu olayların en güzel açıklaması herhalde ;)

konuları ya kapatılmış ya çöp kutusunda diyorsunuzda en ufak bir işlem yapılmamış.kendisi bize uyarıları gönderip banlarken normal aynı şeyleri o yapınca bizim istememiz anormal mi ? Şeffaf yönetim açısından gerekenlerin yapılmasını istemem en doğan hakkımdır.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
joker ile biz kedi köpek gibiyizdir.

severim namerdi :)

bugün biraz tavır koydum o kadar.

seneler önce beni telefonla arayıp tehdit etmesine saysın :D

Durum
Yanıtlara kapalı.