Joomla 15 tema gerekli

mehmetkaban
Cool Çırak
arkadaslar
http://www.bestofjoomla.com/index2.php?option=com_bestoftemplate&task=demo&no_html=1&id=3147
gib olan bir tema gerekli, 1.5 joomla uyumlu elinde bundan olan veya buna benzer teması olan varmı?

- Yönetici düzenlemesi: :
mehmetkaban
Cool Çırak
www.bestofjoomla.com/index2.php?option=com_bestoftemplate&task=demo&no_html=1&id=3147

copy paste ypaarsan cunku wardom yönlendirme sırasınd linkin yarısını silio

efkanabi
Cool Üye
Ben joomlart.com ve rockettheme üyesiyim. Ordan beğendiğin bir tema var ise mesaj at senin için indireyim.

efkanabi
Cool Üye
mehmetkaban
Cool Çırak
joomlanın modül cok stabil, eklenti sansı var bide vbulletine entegre etcem, resmi okul stesi deil, böle öğrenci sitesi olcak okulla ilili hersey işte ders programından partilere kadar hersey olcak vortexide gönderebilmenmumkunmu acaba? :/ cok sey istedim biliorum bu arada +karma

efkanabi
Cool Üye
joomlanın modül cok stabil, eklenti sansı var bide vbulletine entegre etcem, resmi okul stesi deil, böle öğrenci sitesi olcak okulla ilili hersey işte ders programından partilere kadar hersey olcak vortexide gönderebilmenmumkunmu acaba? :/ cok sey istedim biliorum bu arada +karma
vortex çok eski ve çok sorunlu bir temadır, beni çok uğraştırdığı için kullanmamıştım. Ayrıca vortexin joomla 1.0 versiyonu var sadece. Forum kuramazsın (çok hata veriyor).
Israr edersen göndereyim ama beni dinle, yeni temalardan seç. (ben yatıyorum ancak yarın bakarım)

mehmetkaban
Cool Çırak
vortexin 1.5 sürümünü koymuslar joomla olanını gördüüm kadarıyla .S forum kuramıcaksam ztn kalsın, dieride hoş güzel geldi gözüme ama vortex bi daha janjanlı gibi :D bu arada solarsential i görmüyor template olarak zipi atınca, en baştan unzipleyip upload etmek gerkeiyor sanırım bana yavsiye edebilecein bitane, voretex e benzer, güzel hoş bir joom template varmı, 1.5 uyumlu, misal olarak solarsential güzel ma cok mavi, onun tarzi böyle haberler olcak, yenilikler, partiler, gerekli bilgiler vs, olcak, bu tarz bildigin bir template varsa tavsielere acigim

efkanabi
Cool Üye
vortexin 1.5 sürümünü koymuslar joomla olanını gördüüm kadarıyla .S forum kuramıcaksam ztn kalsın, dieride hoş güzel geldi gözüme ama vortex bi daha janjanlı gibi :D bu arada solarsential i görmüyor template olarak zipi atınca, en baştan unzipleyip upload etmek gerkeiyor sanırım bana yavsiye edebilecein bitane, voretex e benzer, güzel hoş bir joom template varmı, 1.5 uyumlu, misal olarak solarsential güzel ma cok mavi, onun tarzi böyle haberler olcak, yenilikler, partiler, gerekli bilgiler vs, olcak, bu tarz bildigin bir template varsa tavsielere acigim
Sana gönderdiğim full kurulum, yani yeni baştan kurman içindi. Sadece tema istiyorsan gönderirim

Ayrıca joomlart veya rockettheme içinden sen seç, ben gönderirim sana

mehmetkaban
Cool Çırak
efknaabi teşekkürler sadece template gönderirsen iyi olur cunku fantastico var cpanelde otomatik kuruyo ugrastırmıo bana sadece template yüklemek kalıyor, vortex in 1.5 sürümü de cıkmıs yani sence bozukmu ? bir turlu karar veremiyorum, php fusion ile joomla arasında kaldım fusionda direk kurulu oldugundan forum ugrastırmıor ama dizayn olarak joomla daha güzel,

mixxmag ile solarsential arasında kaldım

birde php fusion ile joomla arasında

sizce?