-JoseJosef Arkadaşımız Baba Olmuş

-JoseJosef
Editor
Cümlenizden Allah razı olsun, konu için çok teşekkürler Kerim abi.. Eline sağlık. 40ı çıktıktan sonra atarım inşallah fotosunu. :)

Yanlız şu Fener işi biraz sıkıntı, hiç girmesek öyle derin konulara. :D

redyellow
Forum Ustası
Cümlenizden Allah razı olsun, konu için çok teşekkürler Kerim abi.. Eline sağlık. 40ı çıktıktan sonra atarım inşallah fotosunu. :)

Yanlız şu Fener işi biraz sıkıntı, hiç girmesek öyle derin konulara. :D
Allah analı babalı eylesin, vatanına, milletine, ailesine ve GALATASARAYA hayırlı evlat eylesin.

Aman dikkat et fenerli olmaması için elinden geleni yap :)

Benim oğlan küçükken mesela çocuk tv izliyor, elektrik kesildi, sinirlendi ya, elektiği fener kesmiştir diyordum, filmde kötü birisi varsa bu fenerlidir canım diyordum....sonuçta şimdi fener düşmanı çocuk :)

-JoseJosef
Editor
Allah analı babalı eylesin, vatanına, milletine, ailesine ve GALATASARAYA hayırlı evlat eylesin.

Aman dikkat et fenerli olmaması için elinden geleni yap :)

Benim oğlan küçükken mesela çocuk tv izliyor, elektrik kesildi, sinirlendi ya, elektiği fener kesmiştir diyordum, filmde kötü birisi varsa bu fenerlidir canım diyordum....sonuçta şimdi fener düşmanı çocuk :)
Kahkaha attım resmen, helal olsun abi.

Şüphen olmasın, emin ol bende bu şekilde yapacağım. Yattı kafama. :)

All4One
Forum Ustası
Vaayyyy cok sevindim inan Allah anali babali buyutsun cok cok tebrik ederim renkdaş kardeşim :) Galatasarayli olsun ama bizim kadar fanatik olmasin ya agliyoruz maclardan sonra hirstan :)

eflatunn
Moderator
Yönetici
Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel Fenerbahçeli olsun. senin yaşın kaçki birde çocuk sahibi oldun? daha dün askerdeydin yaw :)