Kadınların canını yakma yöntemleri ;

DualCoree
Forum Ustası
Resmen kitlendim bunlara var ya acımak en büyük hata.

Kadınların canını nasıl yakabilirm en kötü şekilde ne yapsam canı yanar şunu yaptım iyi ki yapmısım oh nasıl aglattım falan diyebilceginiz bişey var mı

önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler ..

N3F3R
Forum Ustası
Güzellik dürtüsü kadınlarda çok etkindir,

çirkin demek onların bedduasını almak demektir.

Şayet bedduaları fena tutuyor, şahsım çok yaşadı.

DualCoree
Forum Ustası
Güzellik dürtüsü kadınlarda çok etkindir,

çirkin demek onların bedduasını almak demektir.

Şayet bedduaları fena tutuyor, şahsım çok yaşadı.
kız lise bittiginde diyetisyen olmak istiyor şişmansın falan desem koyar mı ?

ama az ya bu bana daha aglatcak aklından cıkaramicak bişey lazım off
bide mahkemelik oldum işin kötüsü ugras dur

TrEm827
Daimi Üye
Herzaman gerçekler küfürden ya da hakaretten iyidir. Gerçek açıklarını bul ve yüzüne vur..

DualCoree
Forum Ustası
Bence bu kız senin canını çok kötü yakmış sen ne yaparsan yap iş işden geçmiş olsun...
ya bana koyan kızla aramızda bişeyler yaşanmış ark. a dedim ekle face den iş at bakalım bi kabul etti tm dedim olabilir. Arkadaş beni sordu tanımıyorum demiş aaa kitlendim bak :D aslında fazla koymadı bana sevgilim var zaten ama ne biliyim bişeyler yasanmıs sonucta böyle demesi ki o kadar peşimden kosmustu anlamadım yemin ederim idda mıydı neydi kendimi tuaf hissediyorum

bir kadının canını aldatarak yakabilirsin
ama nasıl aldatcam işte nasıl nasıl nasıl

3qU!Noc
Forum Ustası
Ustad pek tavsiye etmem AMA en buyuk hakaret kiyafet ve kilodur

sismanlamaya baslamsin de kiyafetlerin igrenc te kiskandigi bi kizi ornek ver o isibiliyor filan de ve o kizla aldat :)

AMA bunlarin sonunda senden buyuk bir oc alacaktir(cunku bizden akillilar :D:D) bunlarada hazirlikli ol onlarin en hasas noktasi ile bizimkilerin en hasas noktasi tam zit o yuzden yol ver gitsin beddua filan deer :)

- Yönetici düzenlemesi: :
Ropamul
Forum Kalfası
Dostum ortak bir hayal kur anladığım öyle yada böyle birliktesiniz. Son dkya kadar uzat olayı ve bırak yüzüstü. Zora girsin bak hırsından nasıl ağlar nasıl sinirlenir. Asla unutulmazsın.

hayalinin batmasına mı, işi yokuşa sürüp seni kaybetmesine yanıp dursun