Kaliteli Hacklink Satışı

BLade58
Forum Kalfası
Merhaba arkadaşlar elimdeki sitelerden hacklink satışı yapacağım. Alacak arkadaşlar ÖZEL MESAJ ile ulaşabilirler. Ayrıca Wordpress SEO hakkında sorularınızı da yanıtlamaya hazırım.

Güven problemi yaşayacaklar için önce link ekleyip sonra ödeme alabilirim (link eklendikten hemen sonra alınır. 1-2 gün sonra vereyim, 1 hafta sonra, 1 ay sonra vereyim, etki edince vereyim gibi vaatlerle gelmeyiniz lütfen.

İşimi son derece profesyonel olarak yapan biriyim link konusunda. Günün her saati ulaşabilirsiniz sıkıntısız olarak.

Türkçe siteler yoktur elimde Türkçe sitelere hacklinkte atmıyorum boşa istemezseniz sevinirim.

Fiyatlandırmam şöyledir;

PageRank6 - 30 TL
PageRank5 - 25 TL
PageRank4 - 20 TL
PageRank3 - 15 TL
PageRank2 - 10 TL
PageRank1 - 5 TL'dir.

Yukarıda belirttiğim fiyatlar normal kalite, standart siteler için geçerlidir. Alexa global 10k, alexa backlink 5k ama PR2 bir siteyi 10 TL'ye elbette veremem, bu tarzda siteler biraz daha pahalıdır. Fakat siz bir bütçe belirtirseniz ona göre bir paket ayarlaması yapabilirim.

Yüksek PR değerine sahip link satmıyorum elimde var ancak kalkıyor linkler oralara eklediğimde o yüzden kimse zarar görmesin diye satışa sunmuyorum.

Toplu alımlarda indirim yapılır. ( Min. 5 )

Linkler aylık değildir öncelikle bunu belirteyim. 1 aydan önce linkiniz kalkarsa PARAYI İADE ETMİYORUM fakat başka bir siteye linkinizi eklerim. Site çok elimde.

Fakat 1 ay geçtikten sonra bana gelip linkim kalktı demeyin geri eklemem ücret verilmezse.

VE DE 1 aylık değildir linklerim. 1 aydan sonra tekrar girip linkleri kaldırmam ben kaldığı kadar kalır orası benim problemim değil.

Ne kadarlık link alırsam fayda eder diye de sormayın ben Google değilim bilemem o kadarını.

Herkese kolay gelsin...