* Banned 20 Kasım 2007 #3 FeykRoyaL demiş ki: hic hos durmuyo be yada isime gelmedi Hepsini görmek için tıklayın... Kanka belli etme o kadar tıfıl oldugunu
FeykRoyaL demiş ki: hic hos durmuyo be yada isime gelmedi Hepsini görmek için tıklayın... Kanka belli etme o kadar tıfıl oldugunu
Penqueen Banned 20 Kasım 2007 #4 yatakta deve tepmişe fil ezmişe ayı çarpmışa benzemek isteyen varsa buyursun alsın bunu ama hakkaten düşünemiyorum ya aşağıyı alsan yukarı boşta kalacak yukarıyı alsan aşağı bunu en az iki kişi paklar
yatakta deve tepmişe fil ezmişe ayı çarpmışa benzemek isteyen varsa buyursun alsın bunu ama hakkaten düşünemiyorum ya aşağıyı alsan yukarı boşta kalacak yukarıyı alsan aşağı bunu en az iki kişi paklar
* Banned 20 Kasım 2007 #7 Crazy-Ozzy demiş ki: yatakta deve tepmişe fil ezmişe ayı çarpmışa benzemek isteyen varsa buyursun alsın bunu ama hakkaten düşünemiyorum ya aşağıyı alsan yukarı boşta kalacak yukarıyı alsan aşağı bunu en az iki kişi paklar Hepsini görmek için tıklayın... BaGsana yahu Sen şİMdiden korunmaya Baslamıssın Demek yAtakta Cephe KuRUCAN
Crazy-Ozzy demiş ki: yatakta deve tepmişe fil ezmişe ayı çarpmışa benzemek isteyen varsa buyursun alsın bunu ama hakkaten düşünemiyorum ya aşağıyı alsan yukarı boşta kalacak yukarıyı alsan aşağı bunu en az iki kişi paklar Hepsini görmek için tıklayın... BaGsana yahu Sen şİMdiden korunmaya Baslamıssın Demek yAtakta Cephe KuRUCAN
Jazz Blues Forum Kalfası 20 Kasım 2007 #10 Abla ne yaptın sen öyle be . Maşallah ne diyim ... teşekkür ediyorum paylaşım için ... saygılarımı sunuyorum ...
Abla ne yaptın sen öyle be . Maşallah ne diyim ... teşekkür ediyorum paylaşım için ... saygılarımı sunuyorum ...
Altunizade Forum Ustası 20 Kasım 2007 #12 bunu kaleye koyacksın sen, gör kimseye eşitlik haricinde puan kaptırabiliyormusun?
Technogirl En Romantik Üye 20 Kasım 2007 #14 bayan dediğin zarif olur.bu boyları uzun olabilir ama kilolarını giyimlerini ona göre ayarlayabilirler böyle çam yarması olmaya gerek yok yani
bayan dediğin zarif olur.bu boyları uzun olabilir ama kilolarını giyimlerini ona göre ayarlayabilirler böyle çam yarması olmaya gerek yok yani
Penqueen Banned 20 Kasım 2007 #17 proclaim demiş ki: Gerçekten kapı gibi kadın. Şimdi merak ettim. KİM BU HANIMCIK? Hepsini görmek için tıklayın... hoşuna gittiyse alalım patron_06 demiş ki: bunu mikse mikse fil miker Hepsini görmek için tıklayın... alt komşuları olmak istemem onların tepemde filler yiyişecek ben orda sakin duracam ha
proclaim demiş ki: Gerçekten kapı gibi kadın. Şimdi merak ettim. KİM BU HANIMCIK? Hepsini görmek için tıklayın... hoşuna gittiyse alalım patron_06 demiş ki: bunu mikse mikse fil miker Hepsini görmek için tıklayın... alt komşuları olmak istemem onların tepemde filler yiyişecek ben orda sakin duracam ha
sarsala Çırak 20 Kasım 2007 #18 insaf be.bari topuklu giymesi yasaklansaydı.pirinç tarlasında büyümüş galiba.malum sulak olur oralar.
insaf be.bari topuklu giymesi yasaklansaydı.pirinç tarlasında büyümüş galiba.malum sulak olur oralar.