Kardeş Azerbaycandan fetullaha yasak

KizilTug
Forum Kalfası
Azerbaycan ulusal frekansı üzerinden yayın yapan Fethullah'ın Samanyolu televizyonu, 15 Eylül'de kapatıldı. Konuyla ilgili bilgi almak için Samanyolu televizyonunu aradık. Ancak yetkililerin yerine santral görevlisiyle görüşebildik. Görevli ilerleyen günlerde konuyla ilgili basın açıklaması yapılacağını söyledi.

Azerbaycan İlahiyatçılar Birliği Başkanı ve Yeni Çağ gazetesi başyazarı Akil Alesker, kararı doğru bulduklarını ancak, bir süredir Samanyolu televizyonunun Hazer televizyonu olarak yayına devam edeceği yönünde duyumlar aldıklarını söyledi.

Akil Alesker, Fethullah Gülen'in Azerbaycan'daki faaliyetlerini ilk kez Ulusal Kanal'dan açıklamıştı. Fethullah Gülen'in müslüman olamayacağını belirten Alesker, Amerika'nın Türkiye'deki en büyük ortağının Fethullah Gülen olduğunu söyledi.

Alesker şöyle konuştu: "Kendisinin Hoşgörü ve Diyalog kitabına bakın. O kitabın siparişçisi kimdir? Ve aynı zamanda Fethullah Gülen'in Vatikan seferini organize eden grubun adı da Zaman gazetesinin yazdığı şekilde ADL, "yani Türkler soykırım yapmıştır" diyen Yahudi kuruluşu var. Diğer taraftan da Türk okulları adı altında Fethullah Gülen Azerbaycan'a geliyor. Fethullah Gülen'in okullarının mezunları Türk dilini o kadar iyi bilmiyor, İngilizce'yi biliyor. O zaman bu Türk okulu değil İngiliz okulu".

Akil Alesker, Türk devleti eliyle Azerbaycan'a büyük paralar sokulduğunu ve Kafkas Medya Kurumu gibi medya kuruluşları vasıtasıyla da örgütlenmeye çalıştıklarını açıklamıştı.

Kaynak

Papanın kadim dostu, Müslüman ülkelerinde amerikan icadı İslamı tahrip misyonerliği yapan amerikalı fetullah hoca bu duruma çok içerlenmiştir :D

alpi_09
En istikrarlı üye
Türkiyeyi bölmesi yetmiyormuş gibi Azerbaycana da el atmı...

Ne istiyor bu mahluk Türklerden...

Türkler ne yaptı ona yada akrabalarına acaba...

BedliS
Forum Ustası
kaynak yeni çağ mı. Birde kardeş azerbeycan mı güldürme beni. Rusllara uşaklık yapan abd meclsinden geçen tarası için kılını kıpırdatmayan azerbeyan kralığımı

N3F3R
Forum Ustası
Fettullah gülen ve tayfası benim gözümde pkk terör örgütünden farksızdır.
Peyganberimize küfreden, gülenin de çıyan başı olarak adlandırdğı papayı, sonradan dostu olarak kabul eden ve papanın elini ayağını öptüren adam veya adamların müslümnlığından şüphe ederim

- Yönetici düzenlemesi: :
vodoks®™©
Forum Ustası
feto'nun maskesini düşüren düşürene...

eeeey Ameri-kanyacı feto.....eyy greencardçı feto...

herkes tanıyor işte seni... üçer beşer...

yakında 72 buçuk millet tanıyacak gerçek yüzünü... :cool:

ne demişler ?

yalancının mumu yatsıya kadar.....

kim ne yapsın Yalanyolu tv'ni senin ? :yawn:

Yalanyolu/ YalanDolu.... yalancının mumu... :cool:

:cool:

KizilTug
Forum Kalfası
Birde kardeş azerbeycan mı
Azer Türk'leri bir Türk olarak benim kardeşimdir.. Onları kardeş ilan etme yetkisi senin elinde değil, kişisel olarak kendi düşüncendir.. Ama, Türk, Türk'ün öz ve öz kardeşidir.

Türklüğe gelen her saldırıdada tavrımız bellidir, Azer, Kırgız, Türkmen, Kıpçak farketmez...

Türk'üz bir ağacın dallarıyız...

Son olarak kaynak mühim değil, köşe yazısıda değil.. Azerbaycan TÜRK devleti Türk ve Müslüman düşmanın papanın kadim dostu, fetullahı yasaklamış ve
İlahiyatçılar birliği şahsın Müslüman olamıyacağı, bir amerikan hocası olduğu yönünde görüş bildirmiş...

Altına imza atıyorum, kardeşlerimin.

Müslüman Türk'lere tarihten gelen bir düşmanlığın tıpkı haçlı seferlerinin uzantısı olan Müslüman görünümü almış bir takım güruhlara karşı, Türk'ler her zaman bir ve diri olacaktır.

vodoks®™©
Forum Ustası
Azer Türk'leri bir Türk olarak benim kardeşimdir.. Onları kardeş ilan etme yetkisi senin elinde değil, kişisel olarak kendi düşüncendir.. Ama, Türk, Türk'ün öz ve öz kardeşidir.

Türklüğe gelen her saldırıdada tavrımız bellidir, Azer, Kırgız, Türkmen, Kıpçak farketmez...

bazıları ermenistanı tercih ediyor...

o ermeniler de Amer-kan-yacılarla bir olup Türk'e ( Osmanlı) soykırımcı diyor...

Amerikanya Türk'e soykırımcı diyor.... fetonun kılı kıpraşmıyor.... "Azeri Türkü"nü mü düşünecek ?

ilahi kızıltuğ ? bu fetoda milliyet mef'umu yok ki....:)

bir greencarda herşey feda onda....

bir de ahmet altttana kızıyorsunuz .....o hiç olmazsa bir çift kadın memesine herşeyi feda ediyor... :p

elin oğlu bir cansız, plastik greencarda herşeyi feda ediyor...

gözü dönmüş bunların ya.... :cool:

not: Ahmet alttan iyi ki picasso resmi görmemiş... :confused:
picasso kadınları 3 memeli filan çiziyor...
ahmoşun kafası karışırdı... bir çift kadın memesi yerine 3-5 meme isterdi... :p

bunlar kafayı ya plastik greencard ile bozar...
ya da bir çift kadın memesi ile bozar... :cool:

her hal-ü karda kendini Ameri-kanyaya satar....

eeeee taraf'ın parasal kaynağı Amerikada değil mi ? ve bu da belgelendi.... :cool:

bu yüzden gazatanın adını değiştirmeliler...

Tharaf olmalı o gazatanın adı..... :p

alpi_09
En istikrarlı üye
Benim araba yıkattığım yerde çalışan bir amca var...

Bir gün muhabbet ediyoz... Konu döndü dolaştı amerikaya geldi...

Adamcağız ne dese iyi...

" Yeğenim korkma bir kaç seneye Allahın izni ile abd diz çökecek Müslüman olacak...

Nasıl olacak dedim...

Eee sen fetoşu ne diye orada sanıyon... Onun için çalışıyor dedi...

BedliS
Forum Ustası

Son olarak kaynak mühim değil, köşe yazısıda değil.. Azerbaycan TÜRK devleti Türk ve Müslüman düşmanın papanın kadim dostu, fetullahı yasaklamış ve
İlahiyatçılar birliği şahsın Müslüman olamıyacağı, bir amerikan hocası olduğu yönünde görüş bildirmiş...

Altına imza atıyorum, kardeşlerimin.

Müslüman Türk'lere tarihten gelen bir düşmanlığın tıpkı haçlı seferlerinin uzantısı olan Müslüman görünümü almış bir takım güruhlara karşı, Türk'ler her zaman bir ve diri olacaktır.
Elbet ki benim görüşümdür.

Aramızda ki fark burada ortaya çıkıyor.

Benim gözümde öncelikle bütün Müslümanlar sonra bütün insanlar benim kardeşimdir. Kardeşlik açısından bakınca sende benim kardeşimsin.

Fakat siz sadece Türk kökenli olanları kardeş bellemişsiniz. Biz sizin kardeşiniz değiliz.

Ve daha da vahimi ülkemin çıkarları anadan aynı babadan aynı kardeşimden önde gelir.

vodoks®™©
Forum Ustası
Benim araba yıkattığım yerde çalışan bir amca var...

Bir gün muhabbet ediyoz... Konu döndü dolaştı amerikaya geldi...

Adamcağız ne dese iyi...

" Yeğenim korkma bir kaç seneye Allahın izni ile abd diz çökecek Müslüman olacak...

Nasıl olacak dedim...

Eee sen fetoşu ne diye orada sanıyon... Onun için çalışıyor dedi...
ne diyeyim Allah akıl fikir versin... :p

tabii ... Nasa projesinin başında zaten feto var........ :p

uzaylılarla bağlantı kurup, ameri-kanyayı ıslah edecek.... :p

FBI çiftliğinde yan-gel yat işlerini de madonna yapıyordur herhalde ....?? :p

vah dedem vah... nasıl da kandırmışlar garibanı... :cool:

yahu ameri-kanyayı malcolm X bile imana getiremedi.... greencard'çı feto mu getirecek ?

nasıl olacak ? her greencard alanı feto mu okuyup üfleyecek ?

yalnız bir sorun var... önce kendini okuyup üflemesi lazım... :)))

baş greencard'çı o çünkü.... ;)

TÜRK!!!
Banned
kaynak yeni çağ mı. Birde kardeş azerbeycan mı güldürme beni. Rusllara uşaklık yapan abd meclsinden geçen tarası için kılını kıpırdatmayan azerbeyan kralığımı
ABD'ye uşaklık yapma konusunda hiçkimse sizin o pervahsızca savunduğunuz lideriniz ve onun yeni yetme öğrencileri kadar başarılı olamaz. Uşaklık deyince Paşa'nın bir sözü geldi aklıma,herşeyi öğretti de ''uşaklık yapmayı öğretemedi.'' Biz senin o bahsettiğin Rusyanın göbeğinde asırlarca rakı içmiş bir milletiz! Kimin Akp yalakası,kimin ABD yalakası olduğunu hepimiz çok ama çok iyi biliyoruz,lütfen biraz samimi olalım Bedlis.

Elbet ki benim görüşümdür.

Aramızda ki fark burada ortaya çıkıyor.

Benim gözümde öncelikle bütün Müslümanlar sonra bütün insanlar benim kardeşimdir. Kardeşlik açısından bakınca sende benim kardeşimsin.

Fakat siz sadece Türk kökenli olanları kardeş bellemişsiniz. Biz sizin kardeşiniz değiliz.

Ve daha da vahimi ülkemin çıkarları anadan aynı babadan aynı kardeşimden önde gelir.
Kürt olman Türk milliyetçisi(Türk Milliyetçiliği nedir? Ufacık bir fikrin var mı?) bir insanı ''kafa tası milliyetçiliğiyle'' suçlamanı gerektirmez diye düşünüyorum. Kızıltuğ'la muhabbetim var,kardeşi gibi sevdiği kürt arkadaş eş ve dostları olduğunu da biliyorum. Ülkenizin çıkarları mı Fetullah Gülenin,Akp'nin yönlendirmeleri mi,yoksa Amerikan Manda zihniyetiniz mi önde gelir? Bir kez daha,ve Allah aşkına,kendine olan saygın çerçevesinde bu sorumu cevaplar mısın? Ve bir sorum daha var,'' Türk Milliyetçisi misin? Değil misin?

SAYGI ve SEVGILERIMLE..

DuKe
Forum Ustası
Kürt olman Türk milliyetçisi(Türk Milliyetçiliği nedir? Ufacık bir fikrin var mı?) bir insanı ''kafa tası milliyetçiliğiyle'' suçlamanı gerektirmez diye düşünüyorum. Kızıltuğ'la muhabbetim var,kardeşi gibi sevdiği kürt arkadaş eş ve dostları olduğunu da biliyorum. Ülkenizin çıkarları mı Fetullah Gülenin,Akp'nin yönlendirmeleri mi,yoksa Amerikan Manda zihniyetiniz mi önde gelir? Bir kez daha,ve Allah aşkına,kendine olan saygın çerçevesinde bu sorumu cevaplar mısın? Ve bir sorum daha var,'' Türk Milliyetçisi misin? Değil misin?

SAYGI ve SEVGILERIMLE..
[/B][/SIZE]

İyi de kendinle çelişmişsin şimdi, Türk milliyetçiliği kafatası olarak değil vatandaşlık olarak diyorum, demişssin. ee Azerbaycanlılar Türk vatandaşı değil ki :D:D
Azerilerle etnik köken olan Türk soydaşlığımız var.

Azerbaycan da 5 yıl yaşamış biri olarak sandığın gibi onlar türk kardeşi olarak görmüyor bizi hatta Türk olduklarını kabul etmezler iranlı Azeri kökenli olduklarını söylerler şah ismaili onlar bizim atamız derler hatta bir keresinde Yavuz Sultan Selim Şah ismaile giysin diye kadın elbisesi gönderdi dötü yemedi saf altından tahtını(topkapı sarayında) bırakıp kaçtı demiştim beni linç ediyorlardı :D

Senin bahsettiğin kısım Nahçivan da yaşar Azerbaycan Türkü dediğimiz onlarında büyük kısmı Iğdır da akrabası vardır zaten.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
fetoşun müslümanlıkla alakası olmadığını biz de yazıyoruz ama küfür yiyoruz :D

KizilTug
Forum Kalfası

İyi de kendinle çelişmişsin şimdi, Türk milliyetçiliği kafatası olarak değil vatandaşlık olarak diyorum, demişssin. ee Azerbaycanlılar Türk vatandaşı değil ki :D:D
Azerilerle etnik köken olan Türk soydaşlığımız var.

Azerbaycan da 5 yıl yaşamış biri olarak sandığın gibi onlar türk kardeşi olarak görmüyor bizi hatta Türk olduklarını kabul etmezler iranlı Azeri kökenli olduklarını söylerler şah ismaili onlar bizim atamız derler hatta bir keresinde Yavuz Sultan Selim Şah ismaile giysin diye kadın elbisesi gönderdi dötü yemedi saf altından tahtını(topkapı sarayında) bırakıp kaçtı demiştim beni linç ediyorlardı :D

Senin bahsettiğin kısım Nahçivan da yaşar Azerbaycan Türkü dediğimiz onlarında büyük kısmı Iğdır da akrabası vardır zaten.

Ufak atta civcivler yesin, Azer Türkleri, senden benden daha Türk'ler... Çok uzun süre yaşadım, gençlik liderliği yaptım, seçimde olaylar çıktığında Tüm Azer Türk'leri elleri BOZKURT işaretiyle yürüyeşe geçti... Ocak başkanımızın kafası yarılmıştı hatta. ( Atilla Başkan )

Konuştukları dil benim öz dilimdir.. Türkçe'dir..

İran kökenli azeri diye bir kavram yoktur, İranda yaşayan güney azerbaycan Türk'leri vardır.. Hepsinin Türk Milliyetçisidir, tebrizde TÜRKÇE dilini yaşatmak için ayda bir eylem yaparlar yüzbinlerce kişi sokağa dökülürler... İşaretleri Bozkurt işaretidir, genelde Çırpınırdı Karadeniz Türküsünü marşları bilirler.

Şah İsmail, meselesi mezhepten kaynaklanıyor, Şah İsmail dediğin adam öz ve öz TÜRKTÜR.... ( Burda Türkleri bölmek için mezhepçilik yaptığını belli etmişssin )

Daha İrandaki Türkleri iranlı yada farsi sanacak kadar bilgi derecen var, Şah İsmaili başka bir ırka mensup sanacak kadar bilgin var, Azer Türk'leri hakkında atıp tutuyorsun..

Aç bak googlede iranda babek kalesinin anlamı nedir, oradaki Azer Türk'lerinin senden benden fazla olan Türklük bilinçlerine bak bir araştır...

Birşey bilmiyorsanız yazmayın, hemde bir Türk'e iftira atarken çok fazla düşünün... Kendilerini iranlı hissederlermiş, şunu gidip iranda Azer Türk'lerinin içerisinde desen seni sağ bırakmazlar emin ol... Ayda bir adamlar ayaklanma yapıyorlar Türklüğe zeval gelmesin diye.. Sen burada internet başında iftira atıyorsun üfürmasyon üstüne konuşuyorsun. Yavuz Sultan Selim meselesi apayrı bir konu, burdaki alevilerle o konudaki düşünceleri genel olarak aynıdır, buda mezhep farkından kaynaklanır, Türklükle alakası yoktur, kel alakası bile yoktur, Şah İsmail dediğin adamda TÜRKTÜR çünkü...

Yahu kahveden ordan burdan duyduğunuzu gelip yazmayın şuraya, ayıptır yahu... Facebookunda en az 900 tane azer Türk'ü dostum var, şu söylediklerini yazsan sana etmedikleri hakareti bırakmazlar, İrandaki fars zülmüyle mücadele eden Türklere sen iran kökenlisin desen emin ol kan dökerler...

Azerbaycanda 5 yıl yaşamışssın daha Şah İsmaili, İrandaki direniş içindeki 30 Milyon Türk'ü bilmiyorsun, iftira atıyorsun... Hoş değil, ayıptır...

Türk'üz bir ağacın dallarıyız..

Türklüğe gelen her iftirada, ben burdayım sonuna kadar istenildiği gibide giderim...

Benim bu forumda dikkatimi çeken bir husus var, genelde Türklüğe karşı tavrı ve antipatisi olan kişiler direkt Türkiye Türk'lere saldırmayı cesaret edemiyorlar dolaylı olarak, Kıbrıs Türklerine, Azer Türklerine hakaret yada iftira ediyorlar...

Not : 5 yıl kalmışssın Azerbaycanda birşeyi daha öğrenenmişssin, Azerbaycan Türklerine özellikle İranda yaşayan Türk'lere, Azeri denmesinden hoşlanmazlar, Azer denir onlara.. Azeri kelimesini farslar kullanırlar.