Karınızı Yiyebilirsiniz

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah'ın fetvası olay oldu. Abdullah, erkeğin şiddetli açlık halinde karısını yiyebileceğini söyledi.

Suudi Arabistan Müftüsü, müslüman bir erkeğin karısını yiyebileceğini belirten bir fetva yayınladı.

İran haber sitesi Al Alam'da yer alan habere göre, Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz bin Abdullah'ın yayınladığı fetvada müslüman bir erkeğin belirli koşullarda karısını yiyebileceği belirtiliyor.

Fetvada, bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yemesine izin veriliyor.

Fetvanın, kadının kurban edilmesi ve kocasına itaati ile kadının erkeği ile bir olma isteğine kanıt olarak yorumlandığı iddia edildi.

KAYNK

Penqueen
Banned
islamiyette kesin çizgiler çok nadirdir
ya siyah ya beyaz değil gerekli şartlarda gri de olabilir bazı konularda
misal domuz eti haram olmasına karşın çok şiddetli açlık durumunda yaşama devam edecek kadar yiyilebilir
ama insan etinin yenmesinde böyle bir durum yoktur
kesin bir çizgi vardır
her ne şartlar altında olursa olsun insan eti haramdır

bodos
Hızlı Çırak
Fetvayı verdikten sonra çarpılmış zaten fetvadan sonra ki fotoları mevcut...

fearof
Forum Ustası
Kuran-ı Kerim'den uzaklaşarak edilen sözlerden gelinen nokta budur.

Fetva nedir yahu.Kuran-ı Kerim'in aslı varken,sen kim ve ne olarak çıkıpta ''ben böyle dedim oldu'' diyorsun.Neye göre nasıl bir yorumda bulunuyorsun.Adı üstünde yorum.Ama bazı aklı evveller bu yorumları gerçek zannediyor ,sazan gibi üstüne atlıyor.

SiyahDelisi
Daimi Üye
Tipe bak... Bunlar yüzünden islam =cehalet=geri kalmışş insan toplulugu=..... Böyle bilinmesinin tek nedeni bu ve bunun gibiler !

Penqueen
Banned
aklıma geldi birden
bir ara yaşlı bi teyzeyle denk geldi muhabbet ediyoruz
annem mi dedi ninem mi dedi tam hatırlamıyorum
ermenilerin tam azdığı zamanlar
insanlar köylerinden dağlara kaçmış hep ermeniler kendilerini de öldürmesin diye
dağda topladıkları otlarla besleniyorlarmış
tavşanı kuşu geçin kaplumbağa, tilki, kurt hangi hayvanı yakalayabilirlerse yiyip hayatta kalmışlar
bir süre sonra kendi çocuklarını kesip yemeye başlamış bazıları
az önceki mesajı yazdıktan sonra düşündüm bu konuşmayı
ocak başında topladığı otların pişmesini beklerken açlıktan ölenler bir tarafta
yiyecek birşey bulamadığı için kendi çocuklarını yiyenler diğer tarafta
gerçekten insan bu kadar aciz duruma düşebilir mi?
allah kimseyi açlıkla sınamasın..