Karma Verirken neden Kaos Yaşıyorum

*
Banned
Karma Verirken neden ''Kaos'' Yaşıyorum.

Karma verme esnasında,

Bazen, Karşıma bu ekran menüsü çıkarken.. :)

Bazense, bu ekran menüsü çıkıyor.. :confused:

Sizde bu kaotik durumdan muzdaripmisiniz..? :D

Tamam BaşLıgı biraz abartmış oLabiLirim.. :rolleyes: :D

SpeSific
Forum Ustası
bazen banada öyle oluyor daha öncede bir arkadaş böyle bir sorunla karşılaşmıştı konu açılmıştı .. sayfayı yenile düzeliyor kanks :d saygılar.

Altunizade
Forum Ustası
Eee ne olmuş yani?

Kaos tan kasıt ne lem? bende Sen karma vermek isterken bir kaç kişi "Elveda Wardom " diye konu açıyor zannettim :D

Abartma lem, kaos muş...

Kırdıtma kemiklerini.. :D :D :D

Bu başlığa başka şeyler söylemek isteyenlerde olacaktır, biraz açık dursun sonra bi ara seni banlayıp konuyuda kiltlerim :D

DarisTaN
Forum Ustası
Eee ne olmuş yani?

Kaos tan kasıt ne lem? bende Sen karma vermek isterken bir kaç kişi "Elveda Wardom " diye konu açıyor zannettim :D

Abartma lem, kaos muş...

Kırdıtma kemiklerini.. :D :D :D

Bu başlığa başka şeyler söylemek isteyenlerde olacaktır, biraz açık dursun sonra bi ara seni banlayıp konuyuda kiltlerim :D

mahmut nerde kaldın daha seninle otelefonları konuşacaktık :d :D

konuya gelince boşver gitsin :D

crimson
Forum Ustası
bazende mesela "****** isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor." falan yazıyor çok ilginç:eek::D:D

mavicocuk
Banned
başlığı görünce kafka'ma ne olmuş dedim :D:D:ptakma kafka böyle şeyleri zamanla alışırsın:D:D

bende bunu görünce kaos yaşıyorum:D:Dhehe

CЧßзЯDµcK. isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor.

Senkron.
Forum Ustası
Arada fakir fukarayıda karmalamayı ihmal etmezsek bu sorunla karşılaşmayız zannedersem..

Hee unutmadan karmanında zekatını vermek gerekiyormuş..

227837 nin kırkta biri kadar.. :D

Dipsiz not: Öğrenciye zekat caizdir.. :D

- Yönetici düzenlemesi: :