Kaspersky Internet Security 7 Latest Incl Unlimited License

Durum
Yanıtlara kapalı.
PembePanter
Çırak
Merhaba Arakadaşlar;
Patch konusunda anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.
Patch dosyasını çalıştırmadan önce Kaspersky'nin Self Defense (Kendi kendini koruma) özelliğini devre dışı bırakıyorsunuz. Daha sonra Kaspersky'nin sağ alt köşedeki simgesine sağ tuşla tıklatarak exit/çıkış diyorsunuz. Daha sonra Unlimited Patch dosyasını çalıştırarak kullandığınız Kaspersky'nin versiyonuna göre "Patch Kaspersky Anti-Virus Version" veya "Patch Kaspersky Internet Security Version" butonlarından birine basıyorsunuz. Kaspersky'yi çalıştırıyorsunuz ve sadece bir kere Patch penceresinden "Clean" butonuna basıyorsunuz. Hepsi bu kadar. Kaspersky'nin Self Defense (Kendi kendini koruma) özelliğini tekrar aktif etmeyi unutmayın.

PembePanter
Çırak
Arkadaşlar patch gayet güzel çalışıyor. CЧßзЯDµcK arkadaşımıza bu güzel paylaşımı için teşekkürlerimi sunuyorum. Fakat içerisinde spy olabileceği veya patchin kurulumu vasıtasıyla bilgisayarımdan veri hırsızlığı yapılabileceği, kısacası "güvenlik" konusunda bazı endişelerim var. Yani içimizi ferah tutarak bu patch'i kullanabilir miyiz? Yanlış anlaşılmasın, sadece öğrenmek için soruyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Saygılar.

PembePanter
Çırak
Hayır, Kaspersky Antivirüs için de kullanılabiliyor. Unlimited Patch dosyasını çalıştırdığınızda açılan pencerede "Patch Kaspersky Anti-Virus Version" butonuna basıyorsunuz. Diğer işlemler aynı.

uluvardar.
Forum Ustası
teşekkürler, dün black liste düşmüştüm. sınırsız kullanırım artık.

+K borcum olsun, şimdi veremiyormuşum :)

- Yönetici düzenlemesi: :
Mr1nsaneHearT
Hızlı Çırak
ya kusura bakmayın ben daha yenı üye oldum tam olarak nasıl bir sey yapacagım hakkında kararsiz kaldım
sanırım bunlar cok eskıden klama oldugu ıcın bende devam bu ıkınce kes yanı sahte olabılır dıor :S
bana bir key bulup da bılgılendırısenız cok mütesekkir olurum .. Herkeze kaoly gelsin...

PembePanter
Çırak
Arkadaşlar, daha önce de sormuştum ama cevaplayan olmadı. Konuyla ilgili olarak güvenlikle ilgili endişelerimi giderecek kimse yok mu aranızda?

PembePanter
Çırak
Arkadaşlar patch'i uyguladıktan 2 gün sonra son durumu aktarıyorum:
Kaspersky Ana sayfada "Uygulama Anahtarı Geçersiz" diye bir uyarı çıkıyor. Sağ üst tarafta, güvenlik alarmı yazan yerin hemen altında. Bu yazıya tıklatınca açılan pencerede ise; "Uyarı! Kayıt anahtarınız artık geçersiz. Bilgisayarınız artık korunmuyor. Lütfen teknik destek servisiniz ya da uygulama dağıtıcınız ile temasa geçiniz." diye bir yazı var. Fakat ilginç olan; buna rağmen Ana pencerede Bilgisayarın Korunma Durumu çalışıyor görünüyor, güncelleme yapıyor ve virüsleri de halen yakalıyor. Böyle bir ilginçlik var.

Güvenlik konusundaki endişelerim de halen devam etmekte.

Saygılar

xmawix
Forum Ustası
Yüzlerce dosya indirdim güvenlik açısından hiç bi sorunla karşılaşmadım.
Burası Wardom. Böyle birşeyin yapılacağı zannetmiyorum.

mavi_gece64
Forum Kalfası
eline sağlık arkadaşım

verebileceğin başka bir link falan varmı bu site sınırlı indirmeye hak veriyor.

ysunshine
Forum Ustası
Arkadaşlar patch'i uyguladıktan 2 gün sonra son durumu aktarıyorum:
Kaspersky Ana sayfada "Uygulama Anahtarı Geçersiz" diye bir uyarı çıkıyor. Sağ üst tarafta, güvenlik alarmı yazan yerin hemen altında. Bu yazıya tıklatınca açılan pencerede ise; "Uyarı! Kayıt anahtarınız artık geçersiz. Bilgisayarınız artık korunmuyor. Lütfen teknik destek servisiniz ya da uygulama dağıtıcınız ile temasa geçiniz." diye bir yazı var. Fakat ilginç olan; buna rağmen Ana pencerede Bilgisayarın Korunma Durumu çalışıyor görünüyor, güncelleme yapıyor ve virüsleri de halen yakalıyor. Böyle bir ilginçlik var.

Güvenlik konusundaki endişelerim de halen devam etmekte.

Saygılar
Bazi programlarda sifreyi girdikten sonra halen gecersiz der ama programin butun islevleri aktif durumdadir.

Eger Kaspersky suan virus buluyorsa, update oluyorsa, sorun yok.

Durum
Yanıtlara kapalı.