ledli kayan yazı yapmak istiyorsan işte burdan örnek:
E-G-E-M-E-N Banned 29 Nisan 2007 #1 ledli kayan yazı yapmak istiyorsan işte burdan örnek: - Yönetici düzenlemesi: : 12 Mayıs 2007
J3ay_X Banned 31 Aralık 2007 #3 konuyu açalı 8 ay olmuş.. eline sağlık.. genelde modların açtığı konulara yorum yapılıyo takma kafana..
konuyu açalı 8 ay olmuş.. eline sağlık.. genelde modların açtığı konulara yorum yapılıyo takma kafana..
>torukojin< Banned 31 Aralık 2007 #4 ben ilk defa gördüm güzelmiş böyle bişey arıyodum desem yalan olmaz
wyruss Forum Ustası 1 Ocak 2008 #7 paylasım için teşekkürler kardeşim bende çok takıyodum bu yorumlara ama sonra yavaş yavaş yazmaya başlanınca kafaya takmamaya basladım
paylasım için teşekkürler kardeşim bende çok takıyodum bu yorumlara ama sonra yavaş yavaş yazmaya başlanınca kafaya takmamaya basladım
Qin Forum Ustası 1 Ocak 2008 #9 J3ay_X demiş ki: konuyu açalı 8 ay olmuş.. eline sağlık.. genelde modların açtığı konulara yorum yapılıyo takma kafana.. Hepsini görmek için tıklayın... Böyle birsey asla gerceklesmez. Hatta dusunulemez..
J3ay_X demiş ki: konuyu açalı 8 ay olmuş.. eline sağlık.. genelde modların açtığı konulara yorum yapılıyo takma kafana.. Hepsini görmek için tıklayın... Böyle birsey asla gerceklesmez. Hatta dusunulemez..
aleyna741852 Çırak 8 Ocak 2009 #17 iyide kardeşim ben indiremedim nerden inecek link verseydin keşke cevap