Kendi Blog Scriptim ve Link Kısaltma Sitesi

Durum
Yanıtlara kapalı.
mbk.
Forum Kalfası
Bir süredir boş vakitlerimde kendi forum scriptimi geliştiriyordum. ancak artık blog tarzına döndürdüm. tasarım olarak çok etkili olmasa bile basit olarak kullanılabilir hale geldi. üzerine her seferinde birşeyler katıyorum. şuan v 0.0.1.7 yayında.

Eksiklerini daha iyi görebilmem için kullanılması ve incelenmesi gerekiyor. tasarım olarak değilde sistem olarak eleştiri ve önerilerinizi değerlendireceğim. ayrıca sistem açıkları olacaktır. onları da bildirirseniz açıkları kapatarak devam edeceğim. tam olarak kullanılabilmesi için daha çok zamanı var.

Blog: Teknoforum v 0.0.1.7

Aynı zamanda link kısaltma sistemimiz de aktif edildi. ayrı bir domain ile kullanıma açtım. ayrıca yine forum içerisinde araçlar kısmından ulaşabilirsiniz.

Link Kısaltma: TFRM v 0.0.0.2

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/c/TeknoforumOrg

Son düzenleme:
Blot
Forum Kalfası
İyi görünüyor şu an, bende şu aralar cms sistemleri ile uğraşıyorum kolay değil bu işler, ilgi lazım, baya test edilmesi lazım, açıkların taranması lazım vs.. Kolay gelsin diyelim :)

mbk.
Forum Kalfası
Tasarım ve sistem olarak güncellemeler yapıldı. Yorumlarınızı bekliyorum. bazı hatalar var hala ancak zamanla daha iyi seviyeye getireceğim

ShareMan+
Forum Kalfası
şu bir gerçek, türkiye artık bir forum çöplüğü oldu forum sistemlerinin tutacağını sanmıyorum kendine bir blog açarsan daha çok başarı yakalayacağın kesin ;)

mbk.
Forum Kalfası
Yorum için teşekkürler,

evet çok fazla forum sayfası var ama tutunup kalabilen fazla yok. internet satışı da aynı mesela.
herkez internet satışının kolay olduğunu düşünerek e-ticaret sayfası açıyor. ancak işi bilenler devam ediyor.
Bu yüzden ağırlık olarak seo üzerine duruyorum. Mesela bu gün merak ederek siyaset bölümüne bir konu açtım.
Vbulletin den mi kaynaklı wardom dan mı kaynaklı bilmiyorum yarım saat içinde googleda indexlendi.

- Yönetici düzenlemesi: :
mbk.
Forum Kalfası
WaRDoktor teşekkürler,

hangi tarayıcıda ve hangi çözünürlükte kayıt olmayı denediğini yazabilirmisin bende şuan problem gözükmüyor. hatayı düzeltmem gerekiyor.

- Yönetici düzenlemesi: :
Jiqlypuf
Daimi Üye
gercekten cokhızlı bir sistem yapmışsınız:)

eksiklikleri kapatmaya calışıyor ve farklı platformlarda denemeye devam ediyorsanız kendi sistemlerimden 1 tanesine kurulumu yapıp size yardımcı olmaya calışabilirim.

mbk.
Forum Kalfası
şuan eksikleri var. tamamladıktan sonra olabilir. test etmek isteyenler ile bir çalışma yapabiliriz.
öncelikli olarak seo üzerinde düzenlemeler yapıyorum.

şuan belli kelimelerde ilk sırada indexlenmekteyim.

tasarım fikirleri, web fikirleri, asp ile seo gibi aramalarda ilk sayfada çıkıyor
bununla birlikte açmış olduğum konular da ilk ve ikinci sayfada listeleniyor ve giriş sayısını arttırıyor.

sosyal mühendislik nedir
visual basic mail gönderme
windows live messenger açılmıyor
Active Directory Nedir
cloud computing nedir

gibi aramalarda birinci ve ikinci sayfalarda gözüküyor. ancak sitenin az konu içermesi
nedeni ile içeriğin artmasından sonra google üzerindeki sıralaması da çok daha iyi olacaktır.

T@M@Y
Forum Ustası
gerçekten çok güzel olmuş başarılarının devamını ve scripti geliştirmen temennisi ile :)

Durum
Yanıtlara kapalı.