BlackEagle
Hızlı Çırak
Öle sudan bahanelerle öldürmekle kimseye mesaj verilmez idam ediyorum diceksin kimseyi takmıyacaksın kulpmulp aramıyacaksın ozaman gereken yerlere gereken cevabı vermiş olacaksın.
i agree tooIF demiş ki:1 - Kurdistanın kurulması Türkiye için çok tehlikelidir.
2 - bence Kurdistan kurulmasına karşı kimse çıkamaz çünkü arkasında U.S.A war
3 - U.S.A'nın K.Irak'a gönderdiği 8.8 milyar dolar nereye gitti acaba ?
4 - U.S.A'nın Irak'ı işgal etmesinden sonra K.Irak topraklarına elde ettiği cephaneyi gömdü.
5 - Türkiye'nin Rusya ile görüşmelre başlamasıda cabası
Milletimiz o kadar saf ki bizi sağ,sol,türk,kürt diye bölebiliyorlar.
Ben başka birşey demiyorum.
bizimle omuz omuza mı savascak? yapmaya direk karsıda olmustur en ufak bı durumda bıle karsımızda yer almıslardır baksana bız yunanlılarla ugrasırken onlar ermenılerle beraber arkadan wurdular...Genius demiş ki:Arkadaşlar Kürt'lere bence biraz haksizlik edilmiş. Ne demek şimdi 1 i iyiyse 9 tanesi it kopuk.. Böyle laflar yakışıyor mu ? Forumumuzda kürt arkadaslar varsa sizce bu laflar rencide etmez mi onları ? Savaş çıksa bizimle omuz omuza savaşmayacaklar mı ? Lütfen biraz daha dikkatli olalım. Böyle saçma genellemeler yapmayin arkadaslar. Tamam belki bir kısmı bölücü düşüncelerde olabilir, Bir kısmı kendi devletini kurmak isteyebilir. Ama objektif bakarsak bu doğal birşey bence. Her kitle kendi ideolojisini yaşatmak ister. Tabi ki bölücülükle değil , Türkiye'yi bölemezler ! Ama ideolojileri nedeniyle onlara küfür de edemeyiz değil mi ?
Amerika'ya gelince zaten söyliyecek laf yok evet Amerika Kürtleri kullanıyor ama bizi de kullanıyor.. Önce kendimiz kafamızı kaldırmalıyız.. Ama böyle gidersek birbirimizi yersek zor gibi görünüyor kafamızı kumdan çıkarmak..
m.kemaldan daha ıyısı gelmedı die dıncıye kucak acalım o zaman ? sen gordugun yere elını op ben fırsatım oldugunda suratına tukururumKarakorsan demiş ki:swain başımızdakine laf etme! siyaset yapmak istemiyorum ama m. kemal atatürkden sonra daha iyisi geldi mi başımıza? Gözlerinizdeki perdeyi kaldırın artık da gerçekleri görün!