Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim c70 nasıl sence ?sapında eğiklik varmı ona dikkat et kardeş sonra alacağın gitarda sap ayarı vidası olsun nota biliyosan tuner al notalar oturuyomu ona bak bide alacağın yerde ben yeni başlıcam filan sakın deme geçirirler direk.Alacağın gitarda kusur bul en az 3 gitar dene.![]()
Gereksiz pahalı kardeşim.130 liraya valencia cg 160 lar var çok iyi tavsiye ederim ama telleri yüksek beni bozmaz dersen iyi.daha profesyonel bişey alcaksan valencia cg 190 derim yani yamahanın tonlarını ben pek sevmiyorum ama alınadabilir nerden internttenmi alcaksınBilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim c70 nasıl sence ?
c70 ile valencia cg 190 arasındaki fark nedir peki kardeşim?Gereksiz pahalı kardeşim.130 liraya valencia cg 160 lar var çok iyi tavsiye ederim ama telleri yüksek beni bozmaz dersen iyi.daha profesyonel bişey alcaksan valencia cg 190 derim yani yamahanın tonlarını ben pek sevmiyorum ama alınadabilir nerden internttenmi alcaksın
sen kesin tekirdağlısın biradersatayım sana elektro klasikbarcelona model
hocam yapıldığı ağaçları farklı ses kalitesini dayanıklılığını arttırır gitarınc70 ile valencia cg 190 arasındaki fark nedir peki kardeşim?
tekirdağlı değilim ama edirnede yaşadımsen kesin tekirdağlısın birader![]()
http://www.muzikenstrumani.com/Barcelona-LC-3900-CEQ-BK-Elektro-Klasik-Gitar_6029.html#1