YazılımMimarı
Forum Ustası
Merhaba,
Kodlapaylas.com proje lisans yıllarımda başladığım fakat kendimi geliştirdikçe hem kodlama hemde dizaynsal olarka değiştirdiğim ve geliştirdiğim bir projedir. Localhost'ta başlayan projeme geçen yıl bir domain alıp, 1 ay boyunca geliştirip işlerimin yoğunluğu sebebiyle askıya almıştım. 2 haftadır bir boşlukta geliştirdiğim kodları toparlayıp ortaya alfa versiyonu olabilecek bir ürün çıkardım.
Kodlapaylas.com, uzmanlık alanım olan yazılım ile ilgili paylaşımlar içerecektir. Temel olarak 6 ayrı bolumden oluşmaktadır.
Kullanıcı işlemleri : %98.
Programlama : %95 .
Database : %95.
Guvenlik-IT : Geliştiriyorum.
Haberler : Geliştiriyorum.
Duyurular : Geliştiriyorum.
Download : Geliştiriyorum.
+
Twitter App yazılıp, web uygulamasına entegre edildi.
Uygulama üzerinde programlama en revaçta bölüm olacağından, ilk öncelik olna verip bitirdim ve sosyal ağlar ile entegre ettim.
Uygulama üzerindeki bütün herşey bana aittir.
Geliştirirken kullandığım araç ve servisler : J2EE (1.7 JDK), PostgreSQL. Open Source'cuyuz
Uygulama sadece Alfa versiyonudur. Genel olarak %35'i tamamlanmıştır bilginize.
Kodlapaylas.com proje lisans yıllarımda başladığım fakat kendimi geliştirdikçe hem kodlama hemde dizaynsal olarka değiştirdiğim ve geliştirdiğim bir projedir. Localhost'ta başlayan projeme geçen yıl bir domain alıp, 1 ay boyunca geliştirip işlerimin yoğunluğu sebebiyle askıya almıştım. 2 haftadır bir boşlukta geliştirdiğim kodları toparlayıp ortaya alfa versiyonu olabilecek bir ürün çıkardım.
Kodlapaylas.com, uzmanlık alanım olan yazılım ile ilgili paylaşımlar içerecektir. Temel olarak 6 ayrı bolumden oluşmaktadır.
Kullanıcı işlemleri : %98.
Programlama : %95 .
Database : %95.
Guvenlik-IT : Geliştiriyorum.
Haberler : Geliştiriyorum.
Duyurular : Geliştiriyorum.
Download : Geliştiriyorum.
+
Twitter App yazılıp, web uygulamasına entegre edildi.
Uygulama üzerinde programlama en revaçta bölüm olacağından, ilk öncelik olna verip bitirdim ve sosyal ağlar ile entegre ettim.
Uygulama üzerindeki bütün herşey bana aittir.
Geliştirirken kullandığım araç ve servisler : J2EE (1.7 JDK), PostgreSQL. Open Source'cuyuz
Uygulama sadece Alfa versiyonudur. Genel olarak %35'i tamamlanmıştır bilginize.
- Yönetici düzenlemesi: :