Komik ResimLer

Durum
Yanıtlara kapalı.
-PeaCé
Forum Kalfası
baba bu gün wardom tarihinin en berbat konuları açılmaya başladı harbi baba gittikçe saçmalamaya başladık bence...!!!çocuk forumuna dönmeye başladı...!!!soru:sizin düşünceniz nedir...!!!

Amele-3
Banned
corba,karnıbahar falan filan :D:D alttaki sen bana hiç +karma werdin mi :D:D:Dne yapyım aklıma baska bişey gelmedi :D:D:D

rocers21
Forum Ustası
valla verdim yemin billah :D:D:Dbak sakın vermedi deme yalancı çıkarım :D:D
altaki hiç sınıfta kaldınmı?:D:D

SiT@Re
Forum Ustası
kalmadım ama okuldan atıldım iyimi :D
alttakiiii ben baştan ikinci posta katılıyorum sende katılıyormusun :) bencede bugün çok gereksiz konu açılmış ve bebe forumuna dönmüşüz sence? :rolleyes:

neronaga
Elit Üye
hava basık buhran çökmüş millete !!

altımdaki !! kahve ne renktir ????:) veya bu saatte yapacak başka işin yok mu??

xoGn
Forum Kalfası
gizli kamera mı war ne evet hatta şimdi bile içiyorum.Aşşadaki bugun oruç tuttun mu?

skd13
Daimi Üye
tuttum Allah kabul etsin len alttaki sen bugün Allah için ne yaptın??

Edit:bn yazana kadar cvp gelmiş bilmiyom valla abey o yılları hatırlamıyom:D:D:D şaka şaka 6 sene geçti 7 de olabilir bilmiyom

WhatIveDone
Forum Ustası
Allah için yardıma muhtaç bi kadına simit aldım kendim içinde oruc tuttum alttaki nickimin altına nasıl resm koyabilirim?
walla 5 senden beri kullanıom hala fazla bişi bilmiom :D

- Yönetici düzenlemesi: :
denizerdem
Forum Ustası
allah için sıcak pide aldım sıcak sıcak yemek yapıp yedim oruç da tutmam ama ramazanı severim pideleri güzel :)
:) dinden devam ederseniz cevaplarıma kızacaksınız birazdan

skd13
Daimi Üye
eheuehe avatarı diyosun bi resmi al buraya upload et sonra gel kontrol panelde avatar linkine yapıştır veya orda pcden de seçebliiyon onu seç alttaki meslek ne

skd13
Daimi Üye
zuhahahaha:D:D:D yok huylanmıyom ey sen altımdaki:D:D soracak soru bırakmadılar altımda olmaktan mutlu musun bari?:D:D

Edit:yeter aga bana bi konuda bu kadar alttaki falan ortam bozuldu:D:D
Neden wardom?--->>>KALİTE=WARDOM;)

neronaga
Elit Üye
altımdaki kelimesi statüyüde kastediyor olabilir.. :).. fesatlık yapmayın.. :)
alltaki arkadaşım ; haftasonu ne yapacaksın ?

Durum
Yanıtlara kapalı.