Komponent istek

xkadir85
Çırak
tadvedit, ve bilimsel hesap makinasında kullanılabilcek componentler lazım acil lütfen yardım edin

- Yönetici düzenlemesi: :
kapgan
Hızlı Çırak
ipworks suipack full arıyorum crackleri var nette işe yaramıyor site den devamlı güncelleme gerekiyor

tekinbirinci
Çırak
"SweetControls" komponentlerinin tam sürümünü arıyorum...
Bu komponentleri yükledim ama bir programımda kullandığımda program çalıştırıldığında bir mesaj menüsü çıkıyor...
Kısacası bu mesaj menüsünün çıkmasını engelleyen crack arıyorum...

Teşekkürler...

ercie34
Çırak
mydac full sürüm
arkadaslar delphi 7.0 icin mysql direk erişim kompenenti olan mydac arıyorum lütfen elinde olan varsa yada adres verebilecek olan varsa gondersın
lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tesekkurler

Franticorpse
Forum Ustası
ipworks suipack full arıyorum crackleri var nette işe yaramıyor site den devamlı güncelleme gerekiyor
suipack full lâzım.Delphi 7.2
Suipack ücretli bir bileşen değil mi ? Ama trial versiyonunda bile yeterince skin bulunmakta :) Trial versiyonunu da googleda arama yaparak bulabilirsin :)

Hah, bak burada var mesela

vclskin full elinde olan varmı
Dostum paralı bir komponent, üzgünüm. Bulan olursa iyi olur. :flowers:

isaser
Çırak
slm lar bana sui pack ve alpha componenti lazımdı.

fakat eli,nde delphi componenti olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Franticorpse
Forum Ustası
slm lar bana sui pack ve alpha componenti lazımdı.

fakat eli,nde delphi componenti olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
-dı ekini anlayamadım ama neyse.

Daha önce de dediğim gibi SuiPack'i ücretsiz nette bulamazsınız; üzgünüm. :( Ama;

Franticorpse demiş ki:
suipack full lâzım.Delphi 7.2
Suipack ücretli bir bileşen değil mi ? Ama trial versiyonunda bile yeterince skin bulunmakta :) Trial versiyonunu da googleda arama yaparak bulabilirsin :)

Hah, bak burada var mesela
- bu mesajdan faydalanabilirsin. :)

Alpha'ya gelince, o da lisanslı bir komponenttir. Bulabileceğini hiç sanmıyorum, ama bulursan burada da paylaşırsan sevinirim; benim için de iyi olur. :flowers:

yakisikli_M
Çırak
Arkadaşlar delphiye flash eklemek için gerekli olan component lazım elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba çok önemli çok acil lütfen..!

Frαnticorpse
Hızlı Çırak
Arkadaşlar delphiye flash eklemek için gerekli olan component lazım elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba çok önemli çok acil lütfen..!
Hocam konuyla ilgili yardımcı olabilirim. Sana şimdilik bir örnek vereyim, takılırsan p.m atarsın, hallederiz bir şekilde;

Kod:
procedure TForm1.FormCreate(******: TObject);
begin
shockwaveflash1.Movie:='Button.Swf';
end;

procedure TForm1.ShockwaveFlash1FSCommand(******: TObject; const command,
args: WideString);
begin
if Command='Kaydet' then
Showmessage('Kaydet Tuşuna Basıldı');
end;

amac
Cool Çırak
SmartFlash ,F-in-Box,SmartEffects,KSDev Flash Engine gibi componentler de işinize yararsa özelden ulaşabilirsiniz.

musta001
Çırak
slm
bn exemin Flash diskin içine kopyalanıp diğer pcye takınca calışmasını istiyorum
yardım edebilecek var mı ???