Konu açmak yasak mı?

Durum
Yanıtlara kapalı.
Penetrator God
Çırak
Biliyorum bu forum ölü bir forum artık ama geçen bir konu açmıştım ve silinmişti direkt. Yani zaten forum ölmüş üstüne üstlük paylaşım yapacak birkaç kişi var onu da kaçırmaya mı çalıyorsunuz anlamadım? Aktif moderatör falan varsa bu durumu açıklayabilir mi? Neden açtığım konu kaldırıldı? Edebiyat bölümünde hikaye konusu açmıştım sadece geçen konularımda böyle bir şey olmadı ama sonuncuda sebepsiz yere konu silindi eğer böyle olacaksa hiç uğraşmayayım. Keza ilk kayıt olduğum zaman duruma bir şey yazdım onu da sildiniz.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Açtığın ve silinmiş konulara göz attım.

Bir tanesi, kendi blogunun reklamını yapmak amacıyla açılmış bir konu ve silinmiş

Diğer konuların neden kapatıldığını bilmemekle birlikte, bir dünya ip numarası ile yazılmış bir dünya mesaj.

Aslında bana soracak olursan, konular konu değil. Zaten okuma özürlü bir milletiz, satırlarca düz yazıyla doldurmuş olduğun ve hikaye adını verdiğin ancak, hikaye ile uzaktan yakından alakası olmayan birkaç paragraflık şeyler.

Silen arkadaşların neden sildiğini bilmemekle birlikte, hatta silinip silinmediğinden bile emin olmamakla birlikte, hiç bir okuyucuya zerre kadar katkısı olmayan eften püften şeyler.

Bu arada söze başlarkan ( biliyorum burası ölü bir site ) yazma ukalalığını göstermen de kadayıf üstüne kaymak olmuş

Sen daha kısa pantalonla dolaşırken burası anlık 50 000 kişilere ulaşırdı. O günlerden bugüne ayakta kalmayı başarabilmiş birkaç siteden birisiyiz biz

Kimseye davetiye vermiyoruz buyrun gelin saçmalıklarınızla bizi mutlu edin diye

Size diri diri, capcanlı siteler bulup, şahaserlerinizden bizi mahrum etmenizi ve başka başka ülke evlatlarının kafalarını zik.. ay pardon.. aydınlatmanızı öneririm

Mutluluklar :cool:

Son düzenleme:
vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
Konu açmanın yasak olduğunu kim söyledi???Olmayan bir durumu uydurmanın manası nedir?
Profilinizde kendi reklamınızı yaptığınız mesajı ben sildim ve bundan başka silinen içeriğiniz yok.neredeymiş o silinen konular?boş yere yaygara yapmaya çalışmayın.burası sizin reklam tabelanız değil.

Konu kilit

Son düzenleme:
alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
evet yasak ama kendi sitenin reklamını yaparsan ....

açtığın konular..

ve silinen kırmızı ile işaretli.

dua et kızartma kaldırıldı :)

wqwq.jpg

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Adam ölmüş siteye kan nakli yapmaya çalışıyor, anlamıyorsunuz.
Gitsin başka sitelere hayat versin, siz de kahrınızdan çatlayın :D

Durum
Yanıtlara kapalı.