konuya anket eklemekresimli ve Videolu Güncel

Sizce Bu Videolu Anket Faydalı Oldu mu?

• Evet Faydalı Oldu

Votes: 8 80.0%
  • Hayır Faydalı Olmadı

Votes: 2 20.0%

• Toplam oy
    10
metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
anket eklemek için önce konumuzun içinde üstte bulunan "konu araç"larına tıklayıp açılan pencerede "add a poo to this thread" sekmesini seçiyoruz..

1 numaralı olan bölüme anlet sorumuzu yazıyoruz...

A - yazan bölüme anketimizin kaç secenekli olduğunu belirtiyoruz..

2 ve 3 numaralı bölümlere anketimizin şıklarını yazıp tamam'a basıyoruz... umarım faydalı olur..

- Yönetici düzenlemesi: :
st.cryptic
Forum Kalfası
:) Teşekkürler Ayrıca konu açılırken altta anket ekleme seçenkleride var oradanda ekleyebilirsiniz

Blade67
Forum Kalfası
Bende anket nasıl açılır? Nasıl yapabiliriz diye hep depinip duruyodum iyi oldu sağol.

LiEqB
Banned
Forum eklentileri hakkında genel bir bilgi derlemesi yapılması ve sabitlenmesi gerekir sanırım. Anladığım kadarıyla forumdaki eklentiler hakkında bilgileri eksik olanlar var.

özgür's
Forum Ustası
anket eklemek için önce konumuzun içinde üstte bulunan "konu araç"larına tıklayıp açılan pencerede "add a poo to this thread" sekmesini seçiyoruz..

2 ve 3 numaralı bölümlere anketimizin şıklarını yazıp tamam'a basıyoruz... umarım faydalı olur..
iyi güzel de ben resimde tamam kısmını göremedim :D

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
duzce_elktek
Daimi Üye

iyi güzel de ben resimde tamam kısmını göremedim

Kolay gelsin...;)

ROTASIZKAPTAN
Forum Kalfası
Teşekurler Verdiginiz bilgiler İçin cok gerekliydi benim İçin Bi TUrlu anker yapamıyordum Sayenizde Teşekurler

ELFİN
Misafir Üye
teşekkürler benim gibi acemilere yardım etmiş oldunuz elinize sağlık
ama ben de anket hazırlarken submit new poll tuşuna bastım ama şıkları eklememiş sağlık olsun :D

^^MeLtEr^^
Daimi Üye

Ellerin dert görmesin üstad. Konu açarken anket eklemekte sıkıntı yoktu ama konuyu açtıktan sonra eklemediğimi farketmiştim. Sonra editlemek istediğimde ekleyememiştim. Bu çok faydalı oldu:D:D:D