Adamın varlığı ile yokluğu bir idi. Hiç sesi soluğu çıkmıyorduki. Şimdiki Cumhurbaşkanı tvlerden dergilerden gazetelerden hiç düşmüyor. Ondan olabilir.Bundan öncekide(gül'den önceki) muhafazakarlar çok saygı duyardı.. ama necdet diye anıldığını nedense ben hiç duymadım.. neyse
Büyük söz etmişsin beee. Beğendim.neyin empatisini kurmam gerek??
o kişiye sempati duyacak bir durum da yok......
ozaman bu neyin empatisi?
benim sempati duyduğum adam 1938'den beri konuşmuyor......
Sn. Ahmet Necdet Sezer'i sevmeselerde.. makamı gereği bu tip bir hitap kullanılmazdı, sevildiğinden değil. Bunun empatisineyin empatisini kurmam gerek??
o kişiye sempati duyacak bir durum da yok......
ozaman bu neyin empatisi?
benim sempati duyduğum adam 1938'den beri konuşmuyor......
Adamın varlığı ve yokluğumu =) Geçende üniversitedeki rektör atamaları ile ilgili bir başlık vardı.. icraatleri yeterli o konuda.Adamın varlığı ile yokluğu bir idi. Hiç sesi soluğu çıkmıyorduki. Şimdiki Cumhurbaşkanı tvlerden dergilerden gazetelerden hiç düşmüyor. Ondan olabilir.
Penqueen, emredersin! Başka bir arzunuz ?
Penqueen, emredersin! Başka bir arzunuz ?
Konu belli, gereksiz yere başka taraflara çekmeye luzum yok.. Kimse kimsyi sevmek zorunda değil, makamı gereği saygı duymak zorundadır. Bu genel bir kanıysa ve kabul görüyorsa.. konu benim için bitmiştir.
Cumhurbaşkanının şu yönünü, bu yönünü eleştirirsin o ayrı bir konu. açarsın konu, yazarsın altına.
Yav adamın ne yaptığının bir önemi varmı doğru söylüyor mu ben buna bakıyorum. Adamın yalakalığı ayrı bir mevzudur söylediğinin doğruluğu ayrı bir mevzudur. Ben doğruluğunu söylüyorum sen yalakalığında takılı kalıyorsun. Adamın yalaka olması, söylediği doğruyu yanlış yapmazne zamandan beri isim ile hitap etmek saygısızlık oldu, bu konuda örnek teşkil eden bir karar varmı ?
adamın yaptığı aleni bir şekilde yalakalık, neyini savunuyorsunuz anlamıyorum
Burada kişilerin yaptığı işlerin doğruluğu yada yanlışlığını tartışmıyoruz. Burada sıfatların neleri yapabileceği yada yapamayacağı işleri konuşuyoruz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ın görevleri bellidir. Ülkeden Başbakan sorumludur. Ülkeyi o yönetir. Cumhurbaşkanı her işe karışmaz. Bunun en basit örneği ise bence Merkez Bankası olayıdır.Sn. Ahmet Necdet Sezer'i sevmeselerde.. makamı gereği bu tip bir hitap kullanılmazdı, sevildiğinden değil. Bunun empatisikerim abi yazmış aslında.. tekrar etmiş oldum.
Çok seviyorum bu tür şeylerde.. Hep aynı noktaya gelip, Atamızın gölgesine sığınanları
Adamın varlığı ve yokluğumu =) Geçende üniversitedeki rektör atamaları ile ilgili bir başlık vardı.. icraatleri yeterli o konuda.
Sesinin soluğunun çıkmamasıda hatta yurtdışına bile bile çıkmaması.. ülkenin tanıtımındaki eforsuzluğu, oturduğu makamı sadece gelen yasaları red etmek için kullanan bir cumhurbaşkanı modeli..
Şimdikide gazetelerden düşmüyor ve bundan hayıflanan bir vatandaşYahu gazeteden dergiden düşmüyorsa bu makamını küçük düşürecek şekilde hitap etmeyi meşrumu kılıyor?
Doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyi bilemediğimiz sürece normaldir.
doğru valla 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi süpersinolurda seçilemezse yeni mesleği hazır "yıkama yağlama servisi"![]()