KoxpTa HaTa

Equal1zer
Forum Kalfası
bnde calısıor sanırım guvenlik duwarı ayarlarından filan olabilir weya antiwirusunuz engellio olabilir tam bilemiorm

ChileCash
Çırak
arkadaslar koxp yapımcısı ucretsiz kullanimlari kapatmis.. bende giremiyorum artık.. ucretli olarak kullananlar halen kullanıyorlar.. koxp'u satın almak gerekiyo simdiki durumda.. artık crack'lenmesimi gerekiyo nedir programcilara kaldi..

cGrBrT
Forum Kalfası
arkadaslar koxp yapımcısı ucretsiz kullanimlari kapatmis.. bende giremiyorum artık.. ucretli olarak kullananlar halen kullanıyorlar.. koxp'u satın almak gerekiyo simdiki durumda.. artık crack'lenmesimi gerekiyo nedir programcilara kaldi..
hee oldu jnm bizde zaten kaçak kullanıyoz.Bilmeden etmeden ne diye insanların kafasını yoruyorsunuz.Arkadaşlar sizin rastladığınız o hata sanırım firewall ve antivir lerden kaynaklanıyor.Ben rahat rahat kurup bırakıyorum.Hiç o hatayada rastlamadım.

tolgadolu
Daimi Üye
Yooo bende önceki firewall ayarlarını deiştirmedim fakat önce her ikiside çalışıyodu tek tık la birlikte ama şu an kimsede çalışmıyo....

Yeni RaKı
Daimi Üye
Firewall la falan ilgisi yok. Tek tıklama programıyla hiç ilgisi yok. Zaten koxpun loginde var sorun diyoruz oyuna girerken sorun var demiyoruz ki. Tek atma programını falan karıştırıp arkadaşların kafasını karıştırmayın.

tolgadolu
Daimi Üye
Yoo bnm bişi karıştırdığım fln yok aslında adamların dediğini denedim sonuçları söledim...

AMA ÇALIŞMIYOOO

Yeni RaKı
Daimi Üye
Sana söylemedim zaten kardeş :) Fİrewall da ve tek tık programında sorun var diyen arkadaşlara söyledim.

Edit::::

Planning move to a new server site on Mon!
Maybe will release a new version then.
Sorry for the inconvenience.

Heavenın forumundan baktım. Serverı taşıyolarmış pazartesi açılacakmış koxp arkadaşlar. Yeni bir versiyon da çıkabileceği söyleniyor..;) Eskiden register olmuş id ler girebiliyorlar sanırım. Ama yeni id kaydı yapılamıyor..

- Yönetici düzenlemesi: :
tolgadolu
Daimi Üye
??

Sana söylemedim zaten kardeş :) Fİrewall da ve tek tık programında sorun var diyen arkadaşlara söyledim.

Edit::::

Planning move to a new server site on Mon!
Maybe will release a new version then.
Sorry for the inconvenience.

Heavenın forumundan baktım. Serverı taşıyolarmış pazartesi açılacakmış koxp arkadaşlar. Yeni bir versiyon da çıkabileceği söyleniyor..;) Eskiden register olmuş id ler girebiliyorlar sanırım. Ama yeni id kaydı yapılamıyor..
Ne kdr eski alanlar kullanabiliyomuş bilgin warmı ???:confused:

Yeni RaKı
Daimi Üye
Onun hakkında bi açıklama yok. Ama 1464 patch in ilk çıktığım tarihler zamanında olmsı lazım. Mesela ben geçen cuma aldığım bir id vardı onla giremiyorum şu an.

CODY
Forum Kalfası
Sorun ttnet çıkışından mış.PRogramın sitesinden baktım öyle bi yazı vardı
pazartesi türkiyede kullanıma açılcak

lonely prince
Forum Kalfası
Firewall la falan ilgisi yok. Tek tıklama programıyla hiç ilgisi yok. Zaten koxpun loginde var sorun diyoruz oyuna girerken sorun var demiyoruz ki. Tek atma programını falan karıştırıp arkadaşların kafasını karıştırmayın.
arkadasim wardomdaki tek tiklama programini gormussundur.onun altinda not olarak ''koxpla calısmaz''yazıo dıkkat edersen.boşu boşuna bize laf atmayınız pls!!!:mad: