necdet35 Co-Admin Site Yetkilisi 28 Şubat 2017 #4 Yemek kültürümüze laf yok En başarılı olduğumuz alan bu olmalı ama güğümle içme konusu mükemmel
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 1 Mart 2017 #6 justim123 demiş ki: hangi köy bunlar? biz gidiyoruz köye yemek bulamıyoruz Hepsini görmek için tıklayın... Valla bende bulmaya çalışıyorum
justim123 demiş ki: hangi köy bunlar? biz gidiyoruz köye yemek bulamıyoruz Hepsini görmek için tıklayın... Valla bende bulmaya çalışıyorum
AdrenaLiN_ Forum Ustası 1 Mart 2017 #7 Akşam bir tost ile gittim ise sabaha kadar caliscam konu başlığını gördüm ama görmez olaydım
plamen Forum Ustası 1 Mart 2017 #8 yazın agacın altında sunun zevkini inanın hic bir yemek vermiyor be
plamen Forum Ustası 7 Mart 2017 #10 justim123 demiş ki: kaldı mı acaba eskisi gibi köyde Hepsini görmek için tıklayın... dogru koye bi baraj yaptılar anasını...
justim123 demiş ki: kaldı mı acaba eskisi gibi köyde Hepsini görmek için tıklayın... dogru koye bi baraj yaptılar anasını...
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 8 Mart 2017 #12 Sen iflah olmazsın. Seni fetocu diye şikayet etmekten başka çare kalmadı Ahan da kapı gibi kanıtlarım
Sen iflah olmazsın. Seni fetocu diye şikayet etmekten başka çare kalmadı Ahan da kapı gibi kanıtlarım
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 8 Mart 2017 #13 Gila demiş ki: Sen iflah olmazsın. Seni fetocu diye şikayet etmekten başka çare kalmadı Ahan da kapı gibi kanıtlarım Hepsini görmek için tıklayın... Güzel olmuş beğendim Köftelerle ben Gandırdıydı Laf aramızda Tahtakalede Köfteci Yaşar var ..Han içinde yolu düşen mutlaka denesin
Gila demiş ki: Sen iflah olmazsın. Seni fetocu diye şikayet etmekten başka çare kalmadı Ahan da kapı gibi kanıtlarım Hepsini görmek için tıklayın... Güzel olmuş beğendim Köftelerle ben Gandırdıydı Laf aramızda Tahtakalede Köfteci Yaşar var ..Han içinde yolu düşen mutlaka denesin