KPSS 2012 Lisans

Kylami
Forum Kalfası
Haydi hayırlı işler BU nedir şimdi bana açıklayabilecek olan var mı ? Ben buna inanayım mı yoksa gülüp geçeyim mi ?

EnVeR
Forum Ustası
Konuyla ilgili yeni açıklama... Sorular beyaz kalem tarafından toplanmış daha önce yayınlanmamış...
iki ucu....

-sözlükte twitter'da suçlayanlar, sorular harfi harfine aynı bunları nasıl akıllarında tutsunlar diyor. E sen aklında tutmuşsun işte birebir olduğunu biliyorsun onların neyi eksik diyesi geliyor.

-yayıncı 57 tane soruyu elde edebildik, onuda direkt sisteme girdik diyorlar kalan 3 soruyuda ben söyleyeyim; davos,kredi notu,nato. bu 3 güncel(!) sorulara mı ulaşamadınız sadece. E ister istemez insanın aklına binbir türlü şey geliyor.

neyse, bende zaten acaba bu sene ne çıkacak bakalım diye girmiştim.

sagacious
Genel Moderator
iki ucu....

-sözlükte twitter'da suçlayanlar, sorular harfi harfine aynı bunları nasıl akıllarında tutsunlar diyor. E sen aklında tutmuşsun işte birebir olduğunu biliyorsun onların neyi eksik diyesi geliyor.

-yayıncı 57 tane soruyu elde edebildik, onuda direkt sisteme girdik diyorlar kalan 3 soruyuda ben söyleyeyim; davos,kredi notu,nato. bu 3 güncel(!) sorulara mı ulaşamadınız sadece. E ister istemez insanın aklına binbir türlü şey geliyor.

neyse, bende zaten acaba bu sene ne çıkacak bakalım diye girmiştim.
Evet aynen öyle..
Sonuçlar açıklandığında neyin ne olduğu anlaşılır, bunlar bir kenarda dursun bakalım. ;)

Kylami
Forum Kalfası
Kpss soru ve cevapları bugün ösym tarafından açıklandı GY-GK dan p3 puan türünden sanırım 75-80 arası birşey alacağım türkçeyi pek hatırlayamadığım için emin olamıyorum sınavdan 5 gün sonra cevapları açıklarsan insanın aklında birşey kalmıyor haliyle...

özgür's
Forum Ustası
2012-GENEL KÜLTÜR
Sıra No İl Adı
Ham Puan
Ortalaması

Aday Sayısı
1 SİİRT 28.401 2.017
2 BİNGÖL 27.718 2.093
3 KIRŞEHİR 27.688 3.588
4 BAYBURT 27.641 900
5 MUŞ 27.504 1.983
6 BATMAN 27.463 4.475
7 BİTLİS 27.268 1.791
8 AĞRI 27.247 2.117
9 ADIYAMAN 27.160 6.403
10 TUNCELİ 27.124 951

bu tablo sınav hakkındakı herseyı acıklıyo

Kylami
Forum Kalfası
Arkadaşlar Tokat'ın Almus ilçesine atandım ziraat mühendisi olarak burası ile ilgili ilçe olsun , oranın insanı olsun coğrafyası olsun meslektaşım varsa oradaki çalışma koşulları vs. olsun bilgi verebilecek kimseler var mıdır ?
İyi forumlar...