Kullandığınız Cep Telefonu Marka ve Modeli

Cep Telefonu Markaları

• Nokia

Votes: 358 54.8%
  • Samsung

Votes: 125 19.1%
  • SonyEricsson

Votes: 80 12.3%
  • BenqSiemens

Votes: 4 0.6%
  • LG

Votes: 14 2.1%
  • Motorola

Votes: 11 1.7%
  • Philips

Votes: 6 0.9%
  • Diğer(Marka Belirtiniz)

Votes: 55 8.4%

• Toplam oy
    653
HappyTheory
Forum Kalfası
bende nokia n900 kullaniyorum yok boyle bir cihaz yemin ederim internet msjlasma telefonda gorusme msnde goruntulu konusma skype de goruntul knsma wifi hack yok yok yapamicgn yok uygulama deposu ucretsiz yok yok depoda foto cekimi bir harika kendisinin 32 gb hafizasi var ve 16 gb ye kadar hafiza kartida takabiliyosuniz suan bu mesajida n900umden yaziyorum bu telefonun yapamicagi yok hd film izliorm kamera arkasinda kucuk bir plastik acilio film izlemek icin koyuyorm dikey durmasini sagliyor bu tlfn ustune tlfn tanimiyorum galaxs s2dende hizli istersnz youtubede karsilastrmasi var izleye blrsnz

jasko1
Daimi Üye
iphone 4s ama bi halta yaramaz tel günde 2-3 kere şarj ediyorum eğer kullanımda olursam cebimde durursada 1günde kendi kendine şarj yiyor lanet şey..

_gokhan's
Forum Ustası
Samsung Galaxy Ace GT-5830i o kadarda internet müzik kullanmama rağmen 1 haftaya yakın pil dayanıyor

_gokhan's
Forum Ustası
eğer dedigin gibiyse bnde belki ondanda alabilirim bi araştırayımda kullanımı nasil peki memnun musunuz
Dediğim gibidir aksine birşey yoktur
Alıp almaman hakkında ne desem yalan olur alırsın beğenmessin almassın aklın kalır gibi
Kullanımı çok hoş ekran dokunmatiği gerçekten çok güzel Kies adında pc bağlantı programı sayesinde herşeyimi yapıyorum yeni bir güncelleme olsa telefonu bilgisayara bağladığında Kies yeni güncelleme uyarısı yapıyor güncelliyorsun hee bide sıfır aldığımda telefonu veri ile ilgili internetten sürekli bilgi alışverişi yapıyordu ben bunu kurcalaya kurcalaya kapattım ama bütün tl mide bitirmişti :D 5 mgpexl kamerasıyla gerçekten çok net fotoğraflar çekiyorum pilin ömrünü dahada uzatmak için işine yaramayan ama çalışan uygulamaları kapatırsan daha uzun gider diye düşünüyorum çünkü ben bazı uygulamarı kapayınca 1 haftaya cıktı :)

2901
Forum Kalfası
iphone 4s ama bi halta yaramaz tel günde 2-3 kere şarj ediyorum eğer kullanımda olursam cebimde durursada 1günde kendi kendine şarj yiyor lanet şey..
iphone 4s te 3G yi manuel kapatamıyorsunuz, yani anlayacağınız pil ömrümü etkileyen faktördür. ben iphone4 ü yaklasık 10 saat kullanıma ek 18-19 saat bekleme süresi oldugu oluyor.